- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.101
takyoncum inanki canım elimde olsa hep burda olurum sende biliyorsun anlatmıştım işler biranda yoğunlaşıyor ve nefes almaya vakit olmuyor bugün öğlene kadar bitirdim şu saate kadar rahattım mesela bakalım akşama kadar nasıl olacak . günlerde kısalınca çabukmu geçiyor saatler nedir .
olmaz mı göbek hem de nasıl:))
aman yesin sonra kayınvalidem oğlumu zayıflatmışsın falan der, neme lazım:)
hatta gidince tiramisu yapıcam kendisine ama ben yemicem:)
ayrıca nişanlının söylediğini de kafana takma sen
bir de ben de karbonhidratın protein ile birlikte alınmaması gerektiğini, proteinin karbonhidratın vücuttan atılmayarak depolanmasını sağladığını duymuştum ama nerden
olmaz mı göbek hem de nasıl:))
aman yesin sonra kayınvalidem oğlumu zayıflatmışsın falan der, neme lazım:)
hatta gidince tiramisu yapıcam kendisine ama ben yemicem:)
ayrıca nişanlının söylediğini de kafana takma sen
bir de ben de karbonhidratın protein ile birlikte alınmaması gerektiğini, proteinin karbonhidratın vücuttan atılmayarak depolanmasını sağladığını duymuştum ama nerden
sabır arkadaşım hasretlik aşkı büyütür derlerya benim eşim istanbula gittiğinde 15 günün sonunda artık ses tonum sertleşmeye başladı konuşurken daha asabi olmaya başladım ama napim öfkem özlemimden oluyor yani Allah korusun uzun müddet kalsa kesin kavga edicez bu seferde diyorki özleme beni özleyince daha çok kötülük ediyorsun banamakarna şu an karşımda o bana bakıyor ben ona :) yemiycem işte
evet o çok doğru uzun süre ayrı kalınca çiftler daha çok tartışacak sebep buluyor ve agresif oluyor . telefonda sürekli tartışılan ama tatlıya bağlanan konulardan yanyanayken eser yok çok şükür ama mesafe zor geçecek artıknapalım sabır diyoruz . aşkta büyüyormu zaten büyük daha ne kadar büyürki
kız makarnaıyı mundar etme yesene yapmışsın o kadar ziyan olacak o kadardan bişey olmaz sonra yemezsin daha .
eswcim o tiramisuyu ben evde yapmış olsam hiç yemesem bile bir dilim muhakkak yerim . en katı diyet yaptığım halimde bile yerim .istersen tiramisuyu yapmak istediğinden eminmisin bir kez daha düşün derim . :26:
oooo esw cim kötü kötü planlar kuruyorsun bakalım hadi hayırlısı kendi kurduğun tuzağa düşme sakın
tatlı olsun da çamurdan olsun.
kızlar ben de tatlı olsun çamurdan olsun diyenlerdenim ama inat ettim ya, yemicem o tiramisudan :))) beni merak etmeyin yani, bununla başa çıkabilirim
bende bir çay alıp geliyorum mutfaktan
teşekkür ederim canım .
makarnayı 4 yemek kaşığı yiyerek kutlamanı öneririm .
çayın yeşilmi siyahmı çayın ? şeker işini ne yaptın bu arada şeker atmıyorsun değilmi artık çayına bir küp şekerde ne kadar kalori var öğrendinmi
şeker atma diye nasıl bir baskıdır yalnız yaptığım
teşekkür ederim ferihancım, utandırmıycam sizieswcim o zaman güveniyoruz sana gayretini kırmayalım hiç . gazan mübarek olsun diyelim şimdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?