Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canımsın biliyorum tabi ki Allah kolaylık versin

haklısın canım :))

yok nişanlımınsöylediğini takmam kendiside kilolu böyle mutluyuz :)) ama takılıyor işte bana salmışım kendimi diye . sağlığı etkilemeyen kilo benim için sorun etmez ama sağlığı etkilerse o zaman kötü hepimizin dikkat etmesi bu yüzden lazım işte . evet protein ve karbonhidrat dengesiyle ilgili bende okudum öyle bişey şuna garanti edebilirim ama bol protein almak kilo kaybettiriyor denedim . tavsiye ederim .

oooo esw cim kötü kötü planlar kuruyorsun bakalım hadi hayırlısı kendi kurduğun tuzağa düşme sakın

evet o çok doğru uzun süre ayrı kalınca çiftler daha çok tartışacak sebep buluyor ve agresif oluyor . telefonda sürekli tartışılan ama tatlıya bağlanan konulardan yanyanayken eser yok çok şükür ama mesafe zor geçecek artıknapalım sabır diyoruz . aşkta büyüyormu zaten büyük daha ne kadar büyürki

kız makarnaıyı mundar etme yesene yapmışsın o kadar ziyan olacak o kadardan bişey olmaz sonra yemezsin daha .

eswcim o tiramisuyu ben evde yapmış olsam hiç yemesem bile bir dilim muhakkak yerim . en katı diyet yaptığım halimde bile yerim .istersen tiramisuyu yapmak istediğinden eminmisin bir kez daha düşün derim . :26:

ayy canım yaaa Rabbbim o büyük aşkınızı tamamına erdirsin inşallah mutlu ol arkadaşım
makarnaya bayılıyorum yaaa özellikle yoğurtlı makarnaya zaten ferihan ahtım var hedef kiloma ulaşınca kutlamak için ilk önce .ikolata yiycem sonra yoğurtlu makarna hemde 2 tabak yiycem sonra da kilo almış olarak geri dönecem :)))

eswcim o tiramisuyu ben evde yapmış olsam hiç yemesem bile bir dilim muhakkak yerim . en katı diyet yaptığım halimde bile yerim .istersen tiramisuyu yapmak istediğinden eminmisin bir kez daha düşün derim . :26:

tatlı olsun da çamurdan olsun.

oooo esw cim kötü kötü planlar kuruyorsun bakalım hadi hayırlısı kendi kurduğun tuzağa düşme sakın

yok canım merak etme, bu takımın bi parçası olmak istiyorum ayrıca kocam benle şişko diye dalga geçmesin istiyorum, o yüzden yemicem

işyerinde yeşilçayım vardı içsemmi acaba 4 ay öncesine ait . durun ben bir yeşil çay yapayım içeyim tarihi geçmediyse eğer epey olmuş tadınıda unutmuşumdur belki .

kızlar ben de tatlı olsun çamurdan olsun diyenlerdenim ama inat ettim ya, yemicem o tiramisudan :))) beni merak etmeyin yani, bununla başa çıkabilirim

bende bir çay alıp geliyorum mutfaktan

teşekkür ederim canım .

makarnayı 4 yemek kaşığı yiyerek kutlamanı öneririm .

çayın yeşilmi siyahmı çayın ? şeker işini ne yaptın bu arada şeker atmıyorsun değilmi artık çayına bir küp şekerde ne kadar kalori var öğrendinmi

şeker atma diye nasıl bir baskıdır yalnız yaptığım

yeşil çayı da mı şekerli içiyosunuz?
benim allahtan o sorunum yok, lise1 den beri çayıma şeker atmıyorum ve bence öyle daha güzel, çünkü sadece çay tadı alıyorum :))

canım ben yeşil çay içemiyorum yaa midem bulanıyor arkadaşların bahsettiği çaydan alayım dedim bugün bim uzak diye yürümedim oaraya kadar yanımda kızım vardı yoruldum kucağına al dedi tamam yürüyüş güzel tabi ama ağırlık olunca yürüyemiyorum :)) siyah çay ama şekersiz siyah çay söz zverdim canım şeker i bıraktım hedefime ulaştıkdan sonra da eğer çok canım isterse tek şekerli çay olarak devam ederim ama şimdi yok şeker yok yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…