Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhabalarrrrrrr :KK200: özledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum :rapci:Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun :-) bizde durumlar şimdilik bu kadar :KK15:
Bu habere çok mutlu oldum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. :KK36:

Herkese merhabalarrrrrrr :KK200: özledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum :rapci:Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun :-) bizde durumlar şimdilik bu kadar :KK15:
Ayyy sen böyle anlattıkça benim de kalbim pıt pıt atıyor çok heycanli :KK71: bedelinin son çalışmaları bitmek üzere artık sonra bana da bebis yolları :KK25:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım yarınki musaitlik durumun nedir bilmiyorum gerçi ben de liste için gireceğim mutlaka ama aklında olsun senin de ilk sayfada liste yarın için hazır durumda :KK66: olur da acil bir durum çıkar giremezsem haber veririm zaten :KK15:
Tmm ordekim onu yatmadan öne çıkarayım da herkes ekleye ekleye devam etsin yarın nobetciyim işler karışırsa hazırda olsun :KK33:

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynır zeytın
Ara 3 incir
Aksam
1 kepçe bugdaylı yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya yemegı
Yoğurt
Spor
15 dk leslıe
Devamı gelırse yazarım
morordek morordek
16 puanı cezaya aldm :stop:

Menü
Sabah
3.5 yk yulaf su ve kakaoyla pişirilmiş
Üzerine 1.5 gün kurusu 1 hurma çeyrek şeftali biraz findik
Ara
Sade maden suyu
Biraz findik
Aksam
1kepce sehriye çorbası
7 tane ev köftesi kucuklerdi
Salata
1 bardak ayran
Yogurtlu semizotu Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Spor çarşı gezmeye başka yok
Su 1.5 lt falan daha içiyorum

Tebrik ederim canim. Devami gelir insallah.

Gecmis olsun canin
insallah canim yarina bomba gibi geliyorumm:KK76:

Harika cnm Allah 7leri göstermesin tekrar inşallah ama çok spora abanma da şişersin sonra ben gibi geçen hafta öyle olduydu ya
ayy insallah canim bgunde sadece yuruyus ve cok az ip atladim sabah okdr hep disarida islerim vardi mahane olmus oldu ama ben senin gibi agir sporlar yapmiyorum zumbaydi fln onlarinda cok sisiricegini sanmiyorum canim bakalim yinede spor yapmam sart sarkıyorum yoksa:olamaz:

ayy bu ne gzel bi haber rabbim saglikla kucagina alicagin gunleride gosterir insallah canim:KK15::emir_bebek:

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
Cok az salatalik domates
Cay

Arada
Nescafe
2 hurma
2 günkurusu

Aksam
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi 2 hurma 2 günkurusu koydum
1 tane haslanmis tavuk pirzola

Arada
Sade soda
2 ucgen dilim karpuz

Su 2 lt
4 bardaj odem attirici cay

Spor
1 saat yuruyus
400 ip atlama

morordek morordek

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez 1 tk sürülebilir beyaz peynir
3 avuç içi krep yarım çay bardağı süt

Ara
2 3 günkurusu kayısı

Öğlen
1 kase tarhana çorba
Çeyreğin yarısı simit.

Ara
5 badem 2 günkurusu kayısı

Akşam
Çeyrek kase ezogelin çorba
1 yk kabak yemeği
1 bardak kefir

Su 1,5 lt
Spor 1 saat yürüme
50 squat
20 duvara elleri koyup sınav çekiyoruz ya ondan

Akşam pek bir şey yemedim bakalım yarın tartı ne diyecek. Çok gergin çok heyecanlıyım..

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

İyi geceler kızlar ben Ankaraya dönüyorum ptesi den itibaren aranıza sıkı bir sekile katılırım sanırım
Günaydın kızlar

kaptanım valilik oraya çok yakın yenişehirdeki ek hizmet binasındayız biz zaten sanırım aramızda 3-4 ışıklık mesafe var çevre yolu üzerinde üstelik muhakkak beklerim :21: en fazla 10 dk.da burdasın :KK53: sende numaram vardı benim silmediysen bana bi mesaj atabilir misin benim telefon değişti numaralarımı sonradan topladım seninkine baktım da yok şimdi :KK43:

ne güzel zayıflamışsın

ben de bu tarifi yapmıştım çok beğendik biz de ceviz ve muz kullanmıştım ben 2 yk da süt koymuştum şeker eklemedim ama tadı güzeldi :dondurma:

2000 mi :KK57::KK57:
Canım seninle bir dahaki mersin e geldiğimde görüşürüz inşallah
Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım yarınki musaitlik durumun nedir bilmiyorum gerçi ben de liste için gireceğim mutlaka ama aklında olsun senin de ilk sayfada liste yarın için hazır durumda :KK66: olur da acil bir durum çıkar giremezsem haber veririm zaten :KK15:
Ördeğim ben sabah ankara da olacağım yarın bakarım listeye evden aklın kalmasın tatile mi gittin
Sağol canım benim. :KK200: Tabi ki haberdar ederim :KK15:
Suzi canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

İyi geceler kızlar ben Ankaraya dönüyorum ptesi den itibaren aranıza sıkı bir sekile katılırım sanırım

Canım seninle bir dahaki mersin e geldiğimde görüşürüz inşallah

Ördeğim ben sabah ankara da olacağım yarın bakarım listeye evden aklın kalmasın tatile mi gittin

Suzi canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Yaaa kaptanım aramıza tekrar dönmeni ze çok sevindim hep alintiladim ama cevap için geç kaldım her seferinde hoşgeldin diyelim o zaman :KK15:

***5. Takım 579. Etap***

Cikilatacanavari (80,3/)
kardelelen321 (83/)
violin35 (61,6/)
parkbyull (74/)
hedef38beden (71/)
gonulll (64,8/)

emnis (66,6/)
beyazinci (57,4/)
azaydidem (71,6/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

rint (58,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 60 hedef kilosu: 55
candy_candy (134,6/) 507. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 26.06.2018, başlangıç kilosu: 137,7 hedef kilosu: 77

***İzindeki Üyeler***

0zlem (81/)
fancynancy (80,1/)
melampusefe (64,7/)
si_bel (62,5/)

Mezun üyeler

magickk (60/)

Back
X