- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.461
hay masalahhh safroteinin gzel etkileri dyelim bende tam anlamiyla ne zman yapsam en az 1kilo gidiyo 1.4 kilo gttigi bile olmustur1 günde 1.3 kg eksi ile herkese günaydın..
baya etkili canim protein agirlikli olsugu icin vcuttaki suyu hemen atiyo ve dkkat edersen kalici verdiriyoAnammmmm :))süperrr günaydın canım bu kadar etkili mi bu Dukan ya :)
Şimdi okudum yazınıHerkese gunaydiinnnnn bgunde bende saf protein yapmaya calisicam insallah dun braz meyveleri fazla kacirdim sanirim odem oldu
Menumjde gun icinde paylasicam vakit bulup yazamadim buraya ancak bu hfta brinci olanlarin yazdigi kısma yazabildim
Merhabalar hoş geldiniz.
1 günde 1.3 kg eksi ile herkese günaydın..
Merhaba
Çok az kilo almışsınız ipin ucu kaçmadan bence yeniden gelin :)
Etkiliymis demek bide kabızım şu an öyle olmasaydı daha çok giderdi.
Bir ara buradan 3-4 kisi birden yaptık. Ozaman da böyle gruplara ayrılmıştık çok güzel ve eğlenceli olmuştu.
Esracim hosgeldinMerhaba Arkadaşlar,
Diyetlere sıkı sıkı devam edenler.... Ben izne ayrıldım ayrılalı bugün başlayacağım-yarın başlayacağım modundayım. Ne kadar zaman oldu izne ayrılalı bilmiyorum ama yeniden başlamayı çok isteyip bir türlü başlayamıyorum. Bu arada diyeti bırakalı egzamam da tavan yapmış durumda. Yememek sağlık, yemekten kimseye fayda yok bu çok net... Ama yine de insanın motivasyona ihtiyacı oluyor. Ben aylardır bir türlü motive olamıyorum maalesef. Bunun için ne yapmalı bunu da bilmiyorum... Tek bildiğim, diyetteyken kendimi daha sağlıklı hissettiğim. Aslında takımda olmak beni çok motive ediyordu.morordek cim öncelikle nasılsın? Uzun ara verdim ve hala kendimle savaş veriyorum geri dönebilmek için ama nedense o iç motivasyonu bir türlü sağlayamadım.. Kurallara göre yeniden takıma girmek için ne yapmam gerekiyor Şeyma’cım?
Inşallah canım daha önce birlikte dukan ekspres yaptığımızda 79dan 75 e falan düşmüştüm yanlış hatırlamıyorsam tabi. Inşallah yine aynı şekilde olur. Öyle olursa iyi motive olurum.Oowwww.... Özlem bence sen ödem bombaaı olmuşsun. :))) olamaz yoksa sende biliyorsun. Demek nasıl su tutmuş vücudun. Neyseki güzelce atmışsın, süper...... Hadi devamını bekliyorum, takibindeyim :))
Olabilir aslında..Özlem ne iyi olmuştu öyle yaa... Yine yapalım öyle birşey. :)
Dukan Bırası nasıl bırsey.1 L dukan bira yaptım kızlar..Şimdi spora başlıcam..
Sizler neler yapıyorsunuz?
Yess spor grubu sporlar yapılıyor mu??
Vayyyy çok iyi1 günde 1.3 kg eksi ile herkese günaydın..
Akşam spor yapmak istiyorum bakalım ben de pilatese başlamak istiyorum.Evet ya haklısın bu kaçamaklar yüzünden hedefe ulaşamadım zaten 4aydır 58im mesela az boğazına hakim ol ver 3 kilo di mi, akıllanmıyorum
Bugün ikimiz için de yeni bir gün olsun birbirimizi uyaralım spor yapalım bolvol sağlıklı beslenelim
Tatlım listede değilim malesef listeye girebilmem için izne ayrıldığımdan buyana 6 ay geçmesi lazım ya da 75 kiloya inmem lazım.
Canım yeşil çayı demleyip yarın limon sıkıyorsun. Demlendikten sonra da 1 maden suyu ekliyorsun.Dukan Bırası nasıl bırsey.
Bugün öyle Bır spor yaptım kı fena yorulmuşum. Aksama toplu yazarım.
yuru bee kim tutar seniii bu hafta ki yerimi sana brakiyorum canimEveeett 2. Video da bitti simdi de ZUMBAAA zamanı..
bende yaptim baya idrar sökturuyo metabolizmayi calistiriyo bence bende tatilden gelince yaparim insallahhTatlım listede değilim malesef listeye girebilmem için izne ayrıldığımdan buyana 6 ay geçmesi lazım ya da 75 kiloya inmem lazım.
Canım yeşil çayı demleyip yarın limon sıkıyorsun. Demlendikten sonra da 1 maden suyu ekliyorsun.
Ben kafama göre ayarlıyorum miktarı bugün 800ml su ile 2 sallama yeşil çayı demledim. Maden suyunu ekleyince 1 L oldu.
Internette daha doğru tarifler vardır.
Ben de buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim.
Insallah canimmmŞimdi okudum yazınıbu haftada bizden olsun 1.inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?