Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 günde 1.3 kg eksi ile herkese günaydın..
hay masalahhh safroteinin gzel etkileri dyelim bende tam anlamiyla ne zman yapsam en az 1kilo gidiyo 1.4 kilo gttigi bile olmustur

Anammmmm :))süperrr günaydın canım bu kadar etkili mi bu Dukan ya :)
baya etkili canim protein agirlikli olsugu icin vcuttaki suyu hemen atiyo ve dkkat edersen kalici verdiriyo

Herkese gunaydiinnnnn bgunde bende saf protein yapmaya calisicam insallah dun braz meyveleri fazla kacirdim sanirim odem oldu
Menumjde gun icinde paylasicam vakit bulup yazamadim buraya ancak bu hfta brinci olanlarin yazdigi kısma yazabildim
Şimdi okudum yazını bu haftada bizden olsun 1.inş

1. Günün videosu simdi bitti. Hemen ardından en az 30 dk kardiyo yapmam lazım ama ben 2.günün videosunu yapıp öyle cardio gecicem.Çünkü 3 haftada değil de max 2 haftada bitirmek istiyorum.

1 günde 1.3 kg eksi ile herkese günaydın..

Oowwww.... Özlem bence sen ödem bombaaı olmuşsun. :))) olamaz yoksa sende biliyorsun. Demek nasıl su tutmuş vücudun. Neyseki güzelce atmışsın, süper...... Hadi devamını bekliyorum, takibindeyim :))

Merhaba
Çok az kilo almışsınız ipin ucu kaçmadan bence yeniden gelin :)

Teşekkürler emnis. Aslında verdiğim kilo zaten 6 kiloydu. E yarısını aldım sayılır işte :)) Yine de ipin ucu kaçmadan dönmeliyim haklısın. Yoksa emeğime yazık olacak...

Esracim hosgeldin
61.5 kilo ile izne ayrılmıştın doğru hatırlıyorsun. Ilk sayfadaki tabloda bilgilerin duruyor zaten :) asıl listede yer alman için 61.5 kilo ve altına inmen gerekiyor. Ama motivasyon için tabi ki takımda menü paylaşımı yapabilirsin her zaman kapımız açık sana biliyorsun ki :)

Oowwww.... Özlem bence sen ödem bombaaı olmuşsun. :))) olamaz yoksa sende biliyorsun. Demek nasıl su tutmuş vücudun. Neyseki güzelce atmışsın, süper...... Hadi devamını bekliyorum, takibindeyim :))
Inşallah canım daha önce birlikte dukan ekspres yaptığımızda 79dan 75 e falan düşmüştüm yanlış hatırlamıyorsam tabi. Inşallah yine aynı şekilde olur. Öyle olursa iyi motive olurum.

Özlem ne iyi olmuştu öyle yaa... Yine yapalım öyle birşey. :)
Olabilir aslında..

Akşam spor yapmak istiyorum bakalım ben de pilatese başlamak istiyorum.

Muhtemelen 0zlem olur ya baksana şimdiden -1,7
Tatlım listede değilim malesef listeye girebilmem için izne ayrıldığımdan buyana 6 ay geçmesi lazım ya da 75 kiloya inmem lazım.
Dukan Bırası nasıl bırsey.
Bugün öyle Bır spor yaptım kı fena yorulmuşum. Aksama toplu yazarım.
Canım yeşil çayı demleyip yarın limon sıkıyorsun. Demlendikten sonra da 1 maden suyu ekliyorsun.
Ben kafama göre ayarlıyorum miktarı bugün 800ml su ile 2 sallama yeşil çayı demledim. Maden suyunu ekleyince 1 L oldu.
Internette daha doğru tarifler vardır.
Ben de buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim.

Son düzenleme:
Eveeett 2. Video da bitti simdi de ZUMBAAA zamanı..
yuru bee kim tutar seniii bu hafta ki yerimi sana brakiyorum canim

bende yaptim baya idrar sökturuyo metabolizmayi calistiriyo bence bende tatilden gelince yaparim insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…