- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.421
Çok teşekkür ederim canımsupersiniz kızlar Tebrikler. ...
çok sevindim. ..
Kardelen Didem sizin dereceleri ayrıca Tebrik ediyorum. .
Didemcm sonunda kendine uygun bir diyet buldun
Süpersin canım
Haftaya listeye girersin belki izin kilona dönersen :)
Didemmcimmm mükemmel tebrik ederim
Bol bol yüzer hiç kilo almazsin inşallahTatile çıktık canım, ikö hafta diyete hiç dikkat edemeyeceğim ve bu süreçte kilo alirim diye düşünüyorum.
Bencede hiç alacağım diyeti bozarım diye düşünme bol hareket yüzme ile en azından sabit kal :)iyi tatillerTatile çıktık canım, ikö hafta diyete hiç dikkat edemeyeceğim ve bu süreçte kilo alirim diye düşünüyorum.
Ay bu neeeee inciiiimorordek cuma menüm
Kahvaltı : haş yumurta peynir zeytin salatalık domates
Öğle: 3 dilim börek ,sütlü tatlılar
Akşam: ayran
Su 2lt 9bin adım yürüyüş
cok tesekkur ederim canim aslinda buldugum bi dyet yok ama sporla dyet bi arada gzel kilo verdiriyomus onu anladimsupersiniz kızlar Tebrikler. ...
çok sevindim. ..
Kardelen Didem sizin dereceleri ayrıca Tebrik ediyorum. .
Didemcm sonunda kendine uygun bir diyet buldun
cok tesekkur ederim pazartesi gunune kadar insallah yazicam saolun tekrarYarışmamız 579. Etap birincisiazaydidem
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Hoşgeldin Esra'cığım. Ben de aynı sekildeyim.Suanda listedeki kilomdan 7 kilo fazlayım.Liste dışı takiliyorum. Bugün dukan ekspresse başladım. Gerçi akşamki menüm ekspresin 1. Gününe çok uymadı ama en azından sağlıklı beslenerek bugünü kapatmış oldum.Merhaba Arkadaşlar,
Diyetlere sıkı sıkı devam edenler.... Ben izne ayrıldım ayrılalı bugün başlayacağım-yarın başlayacağım modundayım. Ne kadar zaman oldu izne ayrılalı bilmiyorum ama yeniden başlamayı çok isteyip bir türlü başlayamıyorum. Bu arada diyeti bırakalı egzamam da tavan yapmış durumda. Yememek sağlık, yemekten kimseye fayda yok bu çok net... Ama yine de insanın motivasyona ihtiyacı oluyor. Ben aylardır bir türlü motive olamıyorum maalesef. Bunun için ne yapmalı bunu da bilmiyorum... Tek bildiğim, diyetteyken kendimi daha sağlıklı hissettiğim. Aslında takımda olmak beni çok motive ediyordu.morordek cim öncelikle nasılsın? Uzun ara verdim ve hala kendimle savaş veriyorum geri dönebilmek için ama nedense o iç motivasyonu bir türlü sağlayamadım.. Kurallara göre yeniden takıma girmek için ne yapmam gerekiyor Şeyma’cım?
Hoşgeldin Esra'cığım. Ben de aynı sekildeyim.Suanda listedeki kilomdan 7 kilo fazlayım.Liste dışı takiliyorum. Bugün dukan ekspresse başladım. Gerçi akşamki menüm ekspresin 1. Gününe çok uymadı ama en azından sağlıklı beslenerek bugünü kapatmış oldum.
--
Takımdayken çok güzel beslenip çok güzel kilolar verdin.Yine o şekilde olacağına eminim.
Kaç kilosun simdi?
Neyse ki cok almamışsın canım 1 haftada bilemedin 2 haftada listeye girersin ve kaldığın yerden güzel güzel kilo vermeye devam edersin. ilk sayfada yazıyor bilgiler 61.4 kilo izne ayrılmışsın.Hoşbulduk Özlem’cim. Takımdayken resmen görev bilip, o sorumlulukla azimli bir şekilde devam ediyordum. Bir bıraktım bir daha başlayamadım. Sanırım şu yazın rehavetini de net olarak aşıp öyle başlayacağım. Çünkü yaz dönemi tatiller falan giriyor araya ve dalgalı oluyorum ister istemez. İzne ayrılırken ki son kilom 61.5’tu sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.... @morordek ’cim yanlışsam düzeltir misin lütfen beni? Şu anda 63-63,5 böyle çıkıyorum.
Teşekkürler Özlem’cim yaa inşallah... en kısa zamanda takıma dönmek istiyorum.Neyse ki cok almamışsın canım 1 haftada bilemedin 2 haftada listeye girersin ve kaldığın yerden güzel güzel kilo vermeye devam edersin. ilk sayfada yazıyor bilgiler 61.4 kilo izne ayrılmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?