Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek 100puan benim

Kızlar Youtube'da Didem fitnessın 3 haftada süper incelme için 3 haftalık videoları var.Bugun ona başlıcam aranızda eşlik etmek isteyen olur belki..
Ben eşlik edeceğim ilk günü yaptım şimdi ardından ilk gün için 15 dk leslie yaptım öncesinde 2 saate yakın yürüdüm zaten.
Peki bu vidyoları bildirimini nasıl yapıyoruz?

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Az salatalik biber
Kk peynir
1 kucuk kare kasar peynir
1 siyah 1 yesil zeytin
Cay

Aksam
Yarim tabak taze fasulye
1 kase yogurt icine
1.5 kasik yulaf kepegi
4 gunkurusu 2 hurma koydum

Arada
Sekersiz turk kahvesi
2 hurma

Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
10 dakika cardio
1.500 ip atlama

morordek Cikilatacanavari 70 puan cezam vardi canim

Ben eşlik edeceğim ilk günü yaptım şimdi ardından ilk gün için 15 dk leslie yaptım öncesinde 2 saate yakın yürüdüm zaten.
Peki bu vidyoları bildirimini nasıl yapıyoruz?
Canım ben yaparken tek tek saydım unutmayim diyede her hareket bitiminde telefonun mesajlar bölümüne kaydettim.

Hay maaşallah

Meraba hayata en cok istedigim yillarca kilo vermek ve boylece yillar gecti ve ben hep mutsuz beceremiyorum motivasion yok ne uyku duzeni neyemek duzeni benimde yardima ihtiyacim var hangi grup nasil sececem bilemiyorum ne yiyecemizi hangi diyet yapcamizi kim karar veriyo.tek bildimmm bu boyle gidemez artik kilom 92 boy 155 tsk ederim okuyanlar icin

Günaydın hoş geldin adaş grupları kaptanımız ördekcim belirliyor .sen diyetini yapıyorsun sporunu yapıyorsun bunlar karşılığında puanlar kazaniliyor spor puanları var ilk sayfada .iki grup kendi aramızda yarisiyoruz. hem eğleniyor hemde kilo vermeye çalışıyoruz. önce inan tekrar tekrar Başla eminim hedefe ulasacaksin. kolay gelsin. .

Günaydın
haftanın en erken Günaydını benden olsun başarılı bir hafta geçirelim.
bende bu hafta ayşe Tuğba nın ayran detoksu yapsam diyorum geçen hafta hiç yogurt yemedim. evdede yogurt eksidi kendi mayaladigım en güzeli ayran. .
İstanbula yolculuk başlasın. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…