- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.561
Gunaydinlar. Kilom 61. +100 gr. Insallah cumaya eksi gelmeye calisacagim. 60.5 olurum en azindan insallah.
Afiyet olsun.. Semiz otu yemeğinin tarifini öğrenebilir miyim?İyi geceler arkadaşlar,
Ben de adaptasyon sürecime adım atmak adına bugün kü menümü yazayım... Sabah tartılmadım kilomu bilmiyorum ancak yarın tartılır yazarım.
Sabah:
-2 dilim peynir
-1 küçük parça hindi fümeli omlet
-1tk şekersiz fındık ezmesi
Ara.
-Filtre kahve
-Limonlu soda
Ara:
-Hindi fümeli-kaşarlı tost
Ara:
-filtre kahve
Akşam:
-1 dolu tabak semizotu yemeği
Ara:
-2 bardak kefir
-Türk kahvesi
Arkadaşta kendı tarıfını yazsın ben de kendı tarıfımı yazmak ıstedım belkı farklılık vardır.Afiyet olsun.. Semiz otu yemeğinin tarifini öğrenebilir miyim?
Senın nıckın bana Hiç yabacı gelmıyor. Acaba eskılerden mi tanışıyoruz dedım ama 2011 üyelik. 2014 aralık anneleri topıgınde uzun sure aktıftım oradan mı tanışıyoruz bılemedım. Belkıde tanışıklık YÖK nıcıkını benzettım bırıne.İyi geceler arkadaşlar,
Ben de adaptasyon sürecime adım atmak adına bugün kü menümü yazayım... Sabah tartılmadım kilomu bilmiyorum ancak yarın tartılır yazarım.
Sabah:
-2 dilim peynir
-1 küçük parça hindi fümeli omlet
-1tk şekersiz fındık ezmesi
Ara.
-Filtre kahve
-Limonlu soda
Ara:
-Hindi fümeli-kaşarlı tost
Ara:
-filtre kahve
Akşam:
-1 dolu tabak semizotu yemeği
Ara:
-2 bardak kefir
-Türk kahvesi
Kendi yetişenin yaprakları minik oluyor dimi canım ?Arkadaşta kendı tarıfını yazsın ben de kendı tarıfımı yazmak ıstedım belkı farklılık vardır.
Semız otunun kendılıgınden yetısenını Alman lazım. Bu ırı yapraklı salata yaptığımızdan yemek olmuyor. Eger bılmıyorsan foto atarım canım.
Semız otunun taze olan yerlerını küçük küçük koparıyorsun. Tencereye soğan ve domatesı doğrayıp üstüne semız otunuda atıp güzelce kavuruyorsun. Altını kısıp yavaş ateşte pısmesını beklıyorsun. Kımı ıcıne pırıncte atıyor. Semız otu suyunu saldığı ıcın pek su ıstemıyor. Duruma göre eklersın. Domatesını bıraz fazla koyarsan bol eksılı bır yemek oluyor.
Semız otunun faydaları saymakla bıtmıyor.
Bız bu kendiliğinden yetişen semız otunun salatasınıda yaparız.
Evet. Daha koyu yesıl yapraklı oluyor.Kendi yetişenin yaprakları minik oluyor dimi canım ?
Bızım burayıda yağışlı dedıler ama tık YÖK. Bende azıcık serınler dıye beklıyorum.oh hava ne güzel esiyor yağıyor bir de şu nem olmasa
valla dün kafamdan akan terleri toplasan 2,5 litreyi bulmuştur evde yattığım yerdeBızım burayıda yağışlı dedıler ama tık YÖK. Bende azıcık serınler dıye beklıyorum.
Klımada soğutmuyor hala gelıp bakacaklar ama gelen gıden yok. Pıstık resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?