Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her cuma yeniliyorum grupları kaptanım ama sen bilirsin tabi ki zorlama yok :)

bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim ördeğim 56yı görmek istiyorum cma sabahı; beni de gruplara ekleyebilirsin sporu da arttırıcam bu hafta

Valla emniscim senin az dedigin sporu bile yapmayanlar var grupta o yüzden bence kendine haksızlık etme hiç :)
Seni de eklemiştim zaten gruplara :)

Eki Görüntüle 2171516

Şimdilik grupların hali ve puanlarınız
Canım bu puanlama hem menü hem spor dimi?
Ben Cuma günü menü paylaşmadım diye hatırlıyorum. Spor yaptım mı onu da hatırlamıyorum.
Valla devirdik ordekim zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki herşey daha dün gibi
Fensim ne zaman dönecek bi bilgin var mı
Nice sağlıklı ve mutlu seneler geçirmenizi diliyorum canım.

Canım bu puanlama hem menü hem spor dimi?
Ben Cuma günü menü paylaşmadım diye hatırlıyorum. Spor yaptım mı onu da hatırlamıyorum.
Evet Özlemcim menülere spor puanı ekliyorum. Menü zaten maksimum 200 puan olabiliyor.
Acaba ben senin cumartesi menü puanını cumaya mı yazdım ya? Bak şimdi kafam karıştı.
Çünkü cumartesi puanın yoktu dosyayı açtıgımda, sonra sen yazmışsın ya seni etiketlemedim diye, o menüyü görüp cumartesiye 200 puan ekledim. Cumayı tekrar bi kontrol edeyim

Edit: Evet öyle yapmışım, cumartesi puanını cumaya eklemişim. Şimdi cumayı siliyorum, baktım menün yok cidden o gün

Emeğine sağlık canım..

İlk mesajı düzenledim arkidişler, grupların puan durumları, geçen haftanın birincileri vs hepsi mevcut

Cuma günü yazacaktım aslında ama size pazartesi motivasyonu olsun artık
Geçen hafta birinci olduk biliyorsunuz ve bakın takımdan bir kişi bile artı gelmediği için bu şekilde yüksek yüzde elde edebildik. Sadece 1 kişi sabitti onu da diğer arkadaşların yüzdesi ile tolere ettik. O yüzden az da olsa kilo vermenin önemi işte burada ortaya çıkıyor.
Önceki haftalarda yine çok güzel kilo veren arkadaşlarımız oluyordu ancak sabit gelenlerin fazla olması ya da kilo alanların olması sebebiyle onların yüzdeleri de maalesef arada kaynayıp gidiyordu. Takım ruhunun önemini bir kere daha vurgulamak istedim böylelikle. Herkes kiloyu sonuçta kendine veriyor ama buradaki yarışta takımda her kişinin verdiği kilo tüm takıma böyle etki ediyor :)

Sayın kaptanım
Evim pirelendi. Bu hafta ilaçlama ve temizlikle geçecek. Elimden geldiğince bildirim yapacağım ama özellikle çarşamba perşembe cuma sıkıntılı olabilir. Takıma girdiğimden beri hep bir aksilik. Sanırım o listeye hiç giremeyeceğim.
Bir de tatile gitmeden 58,1idim dönünce 59,1 idim. Bu cuma kilometre hangisine göre yüzde alınacak
Takıma girebilmek için önce 58,1 olup sonra ının üzerinden iyi bir yüzde mi yapmam gerek yoksa son cuma 59,1idim ona göre mi heaaplayacağız
Saygılar ve selamlar...

Çok geçmiş olsun umarım temizlenir en kısa sürede
Olsun asıl listede olmasan da buranın faydasını görüyorsundur diye düşünüyorum :) amacımız kilo vermek sonuçta
Cuma bildirim yapabilirsen eğer ve tabi güzel bir bildirim olursa listeye alabilirim
Geçen hafta 59,1 olduğun için de yüzde ona göre hesaplanacak, listeye girmek için 58 olmana gerek yok yani şu anda

benim o sabit benim ama napiym 30 kilodan sonra vücut isyan etti

Menum;
09:30
2 h.yumurta
2 salatalık
1 domates

Ara: İkişer dilim kayısı,erik,şeftali

14:00
Kuşbaşı doğranmış 5 parça tavuk göğsü
Bir kase yoğurt
2 biber

Ara: 2 kayısı + 2 erik

20:00
Küçük bir kase bamya
3 bardak ayran

Bugün de şekersiz 3.günü bitirdim sayılır..

Spor;

100 jumping jack
30 burpees

180 2 kg dambil kol sırt omuz hareketleri
150 4 kg dambil ile kol sırt omuz hareketleri

30 dk eliptik

1 saat yüzme ve farklı farklı bir çok hareket yaptım.

Aslında 2 saat kaldik çok sabit durmadım hep hareketliydim ama ben bir saati yazıyorum.

morordek

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Domates peynir salatalık 1 haşlanmış yumurta zeytin

Öğle
Bizim buraların meşhur yemek/salata gibi bir yıyecegı var mısafırlıkte yapılır.
Pişmiş sulu Bulgur ıcıne çiğden yesıllık domates bıber soğan lımon koyulur yenılır.
Bugün ondan küçük bır tabak yedim. Yanın da acı biberle birlikte
Tam 2 çatal ağdalı tatlı tattım. Mısafırlıkte olunca tadına bakmış oldum.

Akşam yemegı yok.
Saat 11 buçuk ve ben acıktım artık yemek yıyemem 1 bardak süt ıcer yatarım.
Spor yarım saat yürüyüş
morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…