- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.541
Her cuma yeniliyorum grupları kaptanım ama sen bilirsin tabi ki zorlama yok :)canım eşim yurtdışında çocuklarda yok bu hafta sıkı bir şekilde asılıp vermek istiyorum en azından 75 altını göreyim bu hafta sonrasında 60 larda olur
hoşbulduuk tatlım yok kuzum ya işe bugün başladım bu hafta olur belki ama haftaya seyahat falan olursa düzenli menü bildirimi spor yapamam yarıyolda bırakırım
hatta listeye üstten değil aşağıdan takılayım kiloları verene kadar
bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim ördeğim 56yı görmek istiyorum cma sabahı; beni de gruplara ekleyebilirsin sporu da arttırıcam bu haftaGünaydınlar
Maşallah Özlemcim sporlarını puanlarken Excel'e sığmıyordu az daha
Ekledim Özlemcim onu da
Cumaya artı gelmemeye calıs canım
En azından sabit gel
Fancynancy bir süre katılamayacak aramıza ciklatım
Candy'i de silmissin zaten, listede olanlardan cezası olan yokmus zaten, dogru hatırlıyormusum
Nice mutlu seneleriniz olsun ciklatım
Demek 1 seneyi devirdiniz :)
Sporlarını gözlemeye saydım :)
Katılmak istersen ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)
O zaman menü yazmaya başla Sibelcim, yoksa grubuna bir faydan olmayacak :)
50 puan ceza @Cikilatacanavari
Yaa tatlıLAR'ın bilançosu işte
Bir ileri bir geri durumundasın canım, mezuniyetine çok az var aslında lütfen sık dişini
Kaptanicem hosgeldin
Seni de gruplara ekleyeyim mi motive olursun hem?
Seni çoktan ekledim :)bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim ördeğim 56yı görmek istiyorum cma sabahı; beni de gruplara ekleyebilirsin sporu da arttırıcam bu hafta
Valla emniscim senin az dedigin sporu bile yapmayanlar var grupta o yüzden bence kendine haksızlık etme hiç :)Selam kızlarmorordek
Eskiye göre az spor yapabiliyorum ama gruplara yazabilirsin en azından yüzme falan oluyor
Dünkü menüm
Sabah
Omlet
Kahve
Bir dilim ekmek
Öğlen
Bir kase kavun
Akşam
Patlıcan közleme yoğurtlu
Fırında köfte patates
Spor
15dk bölgesel
20dk kadar yüzme
Canım bu puanlama hem menü hem spor dimi?
Nice sağlıklı ve mutlu seneler geçirmenizi diliyorum canım.Valla devirdik ordekim zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki herşey daha dün gibi
Fensim ne zaman dönecek bi bilgin var mı
Evet Özlemcim menülere spor puanı ekliyorum. Menü zaten maksimum 200 puan olabiliyor.Canım bu puanlama hem menü hem spor dimi?
Ben Cuma günü menü paylaşmadım diye hatırlıyorum. Spor yaptım mı onu da hatırlamıyorum.
Emeğine sağlık canım..Evet Özlemcim menülere spor puanı ekliyorum. Menü zaten maksimum 200 puan olabiliyor.
Acaba ben senin cumartesi menü puanını cumaya mı yazdım ya? Bak şimdi kafam karıştı.
Çünkü cumartesi puanın yoktu dosyayı açtıgımda, sonra sen yazmışsın ya seni etiketlemedim diye, o menüyü görüp cumartesiye 200 puan ekledim. Cumayı tekrar bi kontrol edeyim
Edit: Evet öyle yapmışım, cumartesi puanını cumaya eklemişim. Şimdi cumayı siliyorum, baktım menün yok cidden o gün
Sayın kaptanımİlk mesajı düzenledim arkidişler, grupların puan durumları, geçen haftanın birincileri vs hepsi mevcut
Cuma günü yazacaktım aslında ama size pazartesi motivasyonu olsun artık
Geçen hafta birinci olduk biliyorsunuz ve bakın takımdan bir kişi bile artı gelmediği için bu şekilde yüksek yüzde elde edebildik. Sadece 1 kişi sabitti onu da diğer arkadaşların yüzdesi ile tolere ettik. O yüzden az da olsa kilo vermenin önemi işte burada ortaya çıkıyor.
Önceki haftalarda yine çok güzel kilo veren arkadaşlarımız oluyordu ancak sabit gelenlerin fazla olması ya da kilo alanların olması sebebiyle onların yüzdeleri de maalesef arada kaynayıp gidiyordu. Takım ruhunun önemini bir kere daha vurgulamak istedim böylelikle. Herkes kiloyu sonuçta kendine veriyor ama buradaki yarışta takımda her kişinin verdiği kilo tüm takıma böyle etki ediyor :)
Çok geçmiş olsun umarım temizlenir en kısa süredeSayın kaptanım
Evim pirelendi. Bu hafta ilaçlama ve temizlikle geçecek. Elimden geldiğince bildirim yapacağım ama özellikle çarşamba perşembe cuma sıkıntılı olabilir. Takıma girdiğimden beri hep bir aksilik. Sanırım o listeye hiç giremeyeceğim.
Bir de tatile gitmeden 58,1idim dönünce 59,1 idim. Bu cuma kilometre hangisine göre yüzde alınacak
Takıma girebilmek için önce 58,1 olup sonra ının üzerinden iyi bir yüzde mi yapmam gerek yoksa son cuma 59,1idim ona göre mi heaaplayacağız
Saygılar ve selamlar...
yanlış hesaplamışsın
benim o sabit benimİlk mesajı düzenledim arkidişler, grupların puan durumları, geçen haftanın birincileri vs hepsi mevcut
Cuma günü yazacaktım aslında ama size pazartesi motivasyonu olsun artık
Geçen hafta birinci olduk biliyorsunuz ve bakın takımdan bir kişi bile artı gelmediği için bu şekilde yüksek yüzde elde edebildik. Sadece 1 kişi sabitti onu da diğer arkadaşların yüzdesi ile tolere ettik. O yüzden az da olsa kilo vermenin önemi işte burada ortaya çıkıyor.
Önceki haftalarda yine çok güzel kilo veren arkadaşlarımız oluyordu ancak sabit gelenlerin fazla olması ya da kilo alanların olması sebebiyle onların yüzdeleri de maalesef arada kaynayıp gidiyordu. Takım ruhunun önemini bir kere daha vurgulamak istedim böylelikle. Herkes kiloyu sonuçta kendine veriyor ama buradaki yarışta takımda her kişinin verdiği kilo tüm takıma böyle etki ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?