- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.601
Biraz uçtum galiba ama hedefim 78.9..Kızlar haftalardır hedef listesi tutmuyorduk
Hadi bana cuma hedeflerinizi yazın
Tek sana laf etmedik yahu
Geçen hafta takımın yarısı sabitti, iki kişi de artıydı. Takım böyle şeylerden etkileniyor demek istedik :)
Kaptanım süper menü
Valla Sibelcim bu kadar kaçamağa eksidesin demek, helal olsun :)
Cuma seni listeye geri alalım eğer yolculuklar bittiyse
Menüye 100 puan vermeye bile elim varmıyor aslında ama... Neyseee..
Enee hadi bakalım bence kırmışsın gibi sonunda. Neyse aman geri gelmesin 74 falan eksiye doğru go go go :))
esra cım selam nasılsın nasıl gidiyor uzun süredir görüşemedikBu arada “kendi yetişen” ne anlama geliyor? Kendi yetişmeyen naaıl oluyor? Yani nasıl yetişiyor? Hiç anlamıyorum bu işlerden, bilgileneyim. :)
Bir sürü vardı ya çok günes yiyince ölmüş hepsi canlarım benim bileydim hepsini toplardım. Böregide çok güzel oluyor onun.Çok fazla büyüdüğünde en uç kısımda tohum çıkar artık. Onu gördüğünüzde bılınkı kartlamaya başlamış.
2010 ocak annelerınde vardım ama 2009 aralık da Doğum yaptım. Yıne 2014 aralıkta vardım kasım da Doğum yaptım. Son olarak 2016 kasım annelerinde vardım Eylül’de Doğum yaptım. Muhtemelen bazı yerlerde karşılaşmış olabılırız.2014 Ağustos’ta doğum yaptım. Belki de birşeyler yazmış olabilirim gruba. Zaten doğumdan sonraki hayatım resmen hafıza kaybı :))))) hatırlamıyorum inan. Doğumda aldığım narkoz çarptı beni herhalde diyorum. Gerçekten bir çok şeyi hatırlamakta zorlanıyorum. Kafayı yedim. :)))))
Olsun şimdi tanışalım öyleyse. :) Memnun oldumgonulll
Tarlada bahçede hıc bır şlem yapmadan kendılıgınden yatışıyor. Asıl bu faydalı. Küçük ve koyu yesıl yapraklı oluyor.Bu arada “kendi yetişen” ne anlama geliyor? Kendi yetişmeyen naaıl oluyor? Yani nasıl yetişiyor? Hiç anlamıyorum bu işlerden, bilgileneyim. :)
Aaa börek Hiç yemedim yapanını bıle duymamıştım. Denıyeyım bı ara.Bir sürü vardı ya çok günes yiyince ölmüş hepsi canlarım benim bileydim hepsini toplardım. Böregide çok güzel oluyor onun.
esra cım selam nasılsın nasıl gidiyor uzun süredir görüşemedik
bu arada sen gönül e sormuşsun ama ben yanıt vereyim kendi yetişen doğada yabani daha küçük yapraklı semizotlaı oluyor diğeri ise aşılı daha iri yapraklı olanlar
Yok çok çok bilgim yok semizotu ile ilgili yerli diye satilani oluyor daha mat renkli kendiliğinden bitiyorMuş. arsiz oluyor kendiliğinden yayılıyorMuş tarlaya öyle konuşuyorlardi ekmeye gerek yokmus.:)))
Marketten aldığın ırı yapraklıdır. Bızım burda pazarda koskoca demetı 50 kurusa satılıyor. Kpeder tarladan toplayıp getırıyor bıze ıyı de oluyor.
Bı de kpederın tarladan topladığı şifa deposu acı fılız var bılırmısınız onu. Mart ayında toplanıyor.
onuda yapmıştık grupta iyi oluyor biliyorum .bende çok kilo aldiysam deniyim dediydim evde ekşi yogurt var. Ben detokstan vazgeçtim şimdiliksibel cim kabak detoksuna başladım bugün 2. gün sonuç fena değil ayrandan daha doyurucu
bende koşturmacadan fazla uğrayamamıştım işler yoğun olduğu için bu hafta takılmaya başladım buralaraSelam Şahnur. Haklısın bayadır uğrayamadım buralara ancak özlemişim sizleri. Şu yaz dönemi bitse de düzenli hayatıma dönsem diye bakıyorum ilk defa. Yoksa yazı çok severim ancak verdiğim kiloları geri alma endişesindeyim :))
Teşekkürler bu arada semizotu bilgilendirmesi için.
Sen nasılsın, nasıl geçiyor yaz dönemi?
77.7 diyelim ordekimKızlar haftalardır hedef listesi tutmuyorduk
Hadi bana cuma hedeflerinizi yazın
Aaa benim de ilk doğumun ağustos 2014.2014 Ağustos’ta doğum yaptım. Belki de birşeyler yazmış olabilirim gruba. Zaten doğumdan sonraki hayatım resmen hafıza kaybı :))))) hatırlamıyorum inan. Doğumda aldığım narkoz çarptı beni herhalde diyorum. Gerçekten bir çok şeyi hatırlamakta zorlanıyorum. Kafayı yedim. :)))))
Olsun şimdi tanışalım öyleyse. :) Memnun oldumgonulll
Evet canim burda baslangic kilom 67.2 idi. Yavas oldu ama sukur indim bayagi.violin35 sen 67’lerde miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Öyleyse çok iyi kilo vermişsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?