Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Persembe menü morordek
sabah domates salatalik 3 dilim hindi fümeli ve kaşar yeşil çay
Öğle karpuz kuruyemiş
Aksam 5te barbunya 3 kaşık pilav
cacık bol dereotlu chiali
buraya kadar iyiydi ama akşam 9 buçuk dışardaydik lahmacun yiyelim dediler yarım bende yedim
üstelik 4 tane hosbes kaçamak vardı
şu 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
50 jumper jack iyi sardım aklıma gelince yapıyorum.

günaydınlarrrr
arkadaşlar ordeğim yok diye başıboş kalmayın sayfa ilerlemiyor valla ördeğimi üzmeyelim bugün perşembe lütfen kendinize dikkat edin bulgur lahana vs gibi gaz şişkinlik yapıcı şeyler yemeyin
spor fazla yaparak şişmeyin ödem olmasın ve yeşil çay için bol bol su ile ödemler çözülsün hadi bakalımmm

Valla bende 500 gr artıdayim adet sisligimi kilo mu aldım bilmiyorum inşallah yarına 100 gr da olsa eksi olurum. hurma yoğurt yapıyorum bugün aç kalicam yarın güzel sonuç ve sonrası mükellef bir kahvaltı ile odullendircem kendimi

Sen bilirsin kuzum halsiz bırakıyorsa bırak çünkü çocuk hasta olunca çok nazlı olur
evet canim baya nazli bide kucuk 1 yasina giricek sali gunu ama daha hic dis ckarmadi doktr bianda bi kactane birden patlar dedi ama sancili geciyo son zmanlar cok huysuz ve bgun gercekten ayaklarima kadr btun vcudum sızliyo devam edemicem 2 gunluk olsun benimde detoksum napalim

Kızlarrr hafta basinda kilom 70.2 di ogunde hastaydım salı gunu bianda 1 kilo gitmisti 69.2 olmustum ogun ayran detoksuna basladim 1 gunde carsamba sabahi 700 gr gtti 68.5 oldum dunde detoksa devam ettim ama spor fln yapamadim yuruyusde dahi dun cok sislik vardi bende bu sabah kilom yine ayni cıktı 68.5 bunada sukur dyerek bgun ayran detoksunu braktim bende byuk kzimda hasta kcugu dis ckarma huysuzlugu var cok halsizim evime cocuklarima yetebilmem icin brakmam lazmdi bgun abartmadan beslenip yarina insallah 100 gr da olsa kilo vererek bugunu atlatmak istiyorum braz iyilesim spor ve dengeli beslenmeye devam

Gunaydinlar. Olcumumu yaptim bugun.
Temmuz
Bel 77
Gobek 90
Basen 96.5
Gogus 90
Sag bacak 56.5
Sol bacak 56.5
Kollar 27.5

Agustos
Bel 74
Gobek 87
Basen 93.5
Gogus 89
Sag bacak 55.5
Sol bacak 56
Kollar 27
Çok iyi gitmiş ya ben de bu ölçülerde olmak istiyorum
Cnm bugün ekstra 30 puan spor yapar mısın o hosbesleri hiç beğenmedim

Dikkat et ama detoks üstüne kilo alma

Insallah olursun canim. Senin sporlarin cok guzel. Dikkatte ediyosun. Bence boyle istikrarli gidersen daha iyisi bile olursun.

insalah canim bakalim sabaha ne olcak suan daha iiyim sanirim detoksda beni halsiz dusurdu ihlamur ictim ilac ictim braz kendime geldim aksama daha iyi olursam sporda yaparim bakalim

Benim kemikler de baya kocaman ben hiç o kadar küçük olamam kuzum
zayıf görünüyorsundur ozaman kemikli vücut tartıda ağır olsada zayıf durur. bende kemikliyim yüzücü omuzlarım var. Suan ideal duruyorum 55 olcam dediğimde 1 deri 1 kemik gorunursun diyolar. etli butlu olmaktansa kemikli olmayı tercih ederim. etli olanlar 2 kilo alsa hemen tombis görünüyor. tabi kemikli birinde kilo hiç hoş durmuyor o da ayrı.

Aynen 78 asla göstermiyorsun diyor herkes cnm ben artık köprücük kemikli fotolar istiyorum

Gecmıs olsun canım ıkınızede. Meyve bıtkı çayları ıckı daha dırenclı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…