- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.201
Hoşbuldummmm. Geldim 60ı görmeden gitmiiicim. Bazı şeyler gözümü açtı artık bebeğim.
Ay canım çok dolmussun sen yaHoşbuldummmm. Geldim 60ı görmeden gitmiiicim. Bazı şeyler gözümü açtı artık bebeğim.
özlemcim çok güzel keşke listede olsaydınEki Görüntüle 2175481
Ve hatta kahve ve su içmeme rağmen 77.8'im..
Sabah 6:30 da 78 gelmiştim. Biraz yürüdüm markete falan gittim komşu da kahve içtim evde kahve içtim derkeeenn inşallah almam tekrar ya..
6 ay dolmamıştı diye giremedim Kaptan'ım..özlemcim çok güzel keşke listede olsaydın
***5. Takım 581. Etap***
Cikilatacanavari (78,4/)
kardelelen321 (80,8/)
violin35 (60,6/)
parkbyull (73,5/) sabit izne ayrıldı
hedef38beden (70,1/)
gonulll (64,2/)
emnis (66,1/)
beyazinci (56,7/56,5/0,2/%0,35)
azaydidem (70/)
si_bel (61,9/)
rint (58,7/)
5. Takım Ortalaması: %
***İzindeki Üyeler***
0zlem (82/80,3/1,7/%2,07)
melampusefe (65,3/)
toplight (74,9/75/-0,1/-%0,13)
fancynancy 82,8
Mezun üyeler
magickk (60/)
hadi bakalim arkamiza bakmak yok herseyin hayrlisi aynen devam bu sefer 60 olmadan gitme byerlere hatta bana yetis beraber 60a inelimBiraz moralim bozuktu kuzucum şimdi daha iyiyim.
Sağol kaptaniçem.
supersin ozlemcim gercektn keske listede olsaydin ikimiz beraber listeyi sallardık bu haftaEki Görüntüle 2175481
Ve hatta kahve ve su içmeme rağmen 77.8'im..
Sabah 6:30 da 78 gelmiştim. Biraz yürüdüm markete falan gittim komşu da kahve içtim evde kahve içtim derkeeenn inşallah almam tekrar ya..
Sağol çiklatım.Yokluğunu hiç aratmam kaptanım zopamla geziyorum
Hoşgeldin kuşum hadi hayırlısıyla inşallah
İnşallahhh.Hadi insallah canim. Yaparsin sen.
Hoşbuldum canım. Aynen öyle.Ay canım çok dolmussun sen yahoş
geldin
Gitmemm orticim gitmem.
hadi bakalim arkamiza bakmak yok herseyin hayrlisi aynen devam bu sefer 60 olmadan gitme byerlere hatta bana yetis beraber 60a inelim
supersin ozlemcim gercektn keske listede olsaydin ikimiz beraber listeyi sallardık bu haftabrazdan tartilip super bi bildirimle geliyorum
Gerçekten şu an tartilmaktan korkuyorumkızlar 31. performans haftası başlıyor ilk haftadan nota almayalım lütfen durumlar hiç parlak değil herkes sabit geliyor ördeğim hepinizi cezalara boğacak haberiniz olaa
hadi bakalim arkamiza bakmak yok herseyin hayrlisi aynen devam bu sefer 60 olmadan gitme byerlere hatta bana yetis beraber 60a inelim
supersin ozlemcim gercektn keske listede olsaydin ikimiz beraber listeyi sallardık bu haftabrazdan tartilip super bi bildirimle geliyorum
ben 77 yi görürsün bu hafta demiştim çiklat ımGerçekten şu an tartilmaktan korkuyorum
78 belalım oldu ama bu hafta biraz fazla kaçamak yaptım ondan olduben 77 yi görürsün bu hafta demiştim çiklat ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?