- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.161
Önceden ben onu mısafırlerıme salata olarak ıkram ederdım. Havuç da sotelerdım kabagın ıcıne.Kabak süper bir öneri valla rendele sotele ceviz dereotu yogurt Ohhh mis. .
Semizotu falanda olabilir .
sabhtan beri onlara dadandim zaten canim bakalim olmadi doktra gdicez yarnGecmıs olsun canım ıkınızede. Meyve bıtkı çayları ıckı daha dırenclı ol.
Öyle kuzum o yoksa ben varım benim elim daha zopaliValla ben bugun açım hurma yoğurt yapıyorum inşallah sabite bile razıyım.
Çikolatacanavarı bu arada 200 ip 50 jumping yaptım 30puan istediydin. Ördekcmi aratmiyorsun valla
didem nasıl oldun.geçmiş olsun sanada.
ptanim çok sağol sabirsizlikla sali gununu bekliyorum diyetisyene gidiyorum ogünSüper Didemcim çok sevindim
Daha da eksi göreceksin umarım :)
Çok güzel görünüyor Ozlemcim, yaz aylarında ideal bence
Hoşgeldin canım sormana bile gerek yok. Burası senin takımın tabi ki paylaşıma başlayabilirsin. Insallah en kısa sürede fazlalıkları atar listeye dönersin :)
Ciklatim menulerinde az da olsa kaçamak olmasın bence cumaya kadar zaten doğum günü diye yeterince kaçamak yapmışsın
İnsanın kendini bilmesi ne güzel
Ayran aşı detoksu mu yapıyordun Didemcim? Bülbül yuvası hoş olmamış tabi
Bende kahve icmezsem baş agrisi yapıyor kahve aklima gelsi ellerim titremeue basliyor mutlaka içmem lazımBgun ikinci gunum gzel gidiyo aslinda sabah braz halsizdim ama suan iyiyim detoksda kafeinli seyler icmeyin yaziyo ama nescafe ve turk kahvesi icmezsem kendime gelemiyorum 2 saat arayla onlardan ictim suan kendime geldim
Ben de öyleyim bak aklıma getirdin simdi yapar içerim..Bende kahve icmezsem baş agrisi yapıyor kahve aklima gelsi ellerim titremeue basliyor mutlaka içmem lazım
Geçmiş olsun canım Bir kere bende öyle olmuştum Allah'ım dedim bu ne nefes alamadım ağrı kulaklarına vurmuştu hastaneye gittim ama emzirdiğim için bişey yapmadılar sen emzirmiyor muydunBgunku menummorordek
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Kk beyaz peynir
Nescafe
Arada 1 nektari
Oglen 2 gibi
1kase yogurdun icine 1.5 yulaf kepegi
4 hurma 3 günkurusu koydm
Aksam
Haslanmis tavuk cok az yedim
Yogurtlu Semiz otu salatasi
Su 2.5 lt
Btun gun 3 fincan yesil cay
2 fincan ihlamur
3 fincan odem attirici cay
Spor yine yok ben bole bir bogaz agrisi yasamadim yutkunamiyorum o drece aksam olunca iyice kotu oldum zerdecal bal limon yaptim yedim bogazima iyi gelsn dye bakalim sabah ne olcak ama hastaneye gdicem yarn garnti bole gecmicek
Çok geçmiş olsun canım. Bal zencefil karabiber zerdeçal iyi gelirBgunku menummorordek
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Kk beyaz peynir
Nescafe
Arada 1 nektari
Oglen 2 gibi
1kase yogurdun icine 1.5 yulaf kepegi
4 hurma 3 günkurusu koydm
Aksam
Haslanmis tavuk cok az yedim
Yogurtlu Semiz otu salatasi
Su 2.5 lt
Btun gun 3 fincan yesil cay
2 fincan ihlamur
3 fincan odem attirici cay
Spor yine yok ben bole bir bogaz agrisi yasamadim yutkunamiyorum o drece aksam olunca iyice kotu oldum zerdecal bal limon yaptim yedim bogazima iyi gelsn dye bakalim sabah ne olcak ama hastaneye gdicem yarn garnti bole gecmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?