- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.221
tebrikler tatlım çok güzel gitmiş seninEvettt ben geldim super bildirimimle hemde
Gecen hafta 70
Bu hafta 68.3
Fark 1.700
Insallah haftaya bole devam tatil flnda yok araya giren cok pis asıldım bide tam iyilesiyim sporada devam ozman her hafta en az bu sekilde gideck insallahhhhh
Bu arada detokstan sonra kilo alanlardan degil verenlerden oldum bgun 200 gr da olsa oyuzddn arti sevincliyim insallah almadan devam ederim
yapma çiklat ım yaa neden yaptın kaçamak78 belalım oldu ama bu hafta biraz fazla kaçamak yaptım ondan olduaz da olsa eksi gelmeme sevindim hedefim sabit gelebilmekti
Doğum günümdü sonra geçen hafta hayır dediğim ama artık çok yemek istediğim gozleme tak dedi heralde artık dayanamadmyapma çiklat ım yaa neden yaptın kaçamak
kuzum sporu bol yapsaydın keşke gerçi senin nöbetlerin falan da var spora vakit varmıydı? yani gitmiş 200 gr da çok şükür ama dirnç olmadan 77 yi gör diye dediydimDoğum günümdü sonra geçen hafta hayır dediğim ama artık çok yemek istediğim gozleme tak dedi heralde artık dayanamadm
cok tesekkur ederim kaptanim gecen hafta bende tatilden donmustum bir gun once oyuzden +400 le bildirim yapmistim bu hafta onu telafi ettimtebrikler tatlım çok güzel gitmiş senin
Valla çok yaptım kaptanım ama gidemedi geberesicekuzum sporu bol yapsaydın keşke gerçi senin nöbetlerin falan da var spora vakit varmıydı? yani gitmiş 200 gr da çok şükür ama dirnç olmadan 77 yi gör diye dediydim
Eğer hedef ve kardelen kg vermediyse gönül de artı geldi kesin nota aldıkHeralde bu hafta nota aliyoruz
Tatil dönüşü sadece 400 gr mı fazla geldin ? inşallah bende öyle olurum..cok tesekkur ederim kaptanim gecen hafta bende tatilden donmustum bir gun once oyuzden +400 le bildirim yapmistim bu hafta onu telafi ettim
Olabilir canım ben de 75 te takılırım genelde..Kilo veremesen de sıkılaşıyorsundur..Kafana çok takma tam gaz devam..Valla çok yaptım kaptanım ama gidemedi geberesiceben kilo alırken de 78de baya takilmistim almamistim ondan da olabilir belki gitmeyisi
İlk defa artı geldim ben kaptanım ya hamileliği de katın tam 29 ay sonra regli oldum çok çok kötüyüm inanın ağrıdan doktora gidecek kadar kesin buna bağlıyorum fazlalığı maalesef kötü zamana denk geldiemnis tatlım başka zaman olsa bu 400 gr hiç birşey değil ama bu hafta herkes sabit inşallah nota almayız
biz carsamba gecesi geldik eve ve sabahi +1 kiloydu hemen ogun dikat ettim ve 600 gr gitmisti kalmisti 400 gr canim yoksa 1 kilo alarak geri donmustum ama oda odem oluyo isdeTatil dönüşü sadece 400 gr mı fazla geldin ? inşallah bende öyle olurum..Tekrar 80leri görmek istemiyorum.
canimm benimm bilirim o agriyi bende ilm oldgumda senin gibi olmustum ve hemen sismistim ki hala sisiyorum adet donemlerimde bence hic canini sıkma sen bu takımin irade kralicesisin son 2 menunu gormezsekİlk defa artı geldim ben kaptanım ya hamileliği de katın tam 29 ay sonra regli oldum çok çok kötüyüm inanın ağrıdan doktora gidecek kadar kesin buna bağlıyorum fazlalığı maalesef kötü zamana denk geldi
Canım çok sağol 9aylık hamile karnım var şuan cidden ne fenaymış uzun süre olmayınca regli falan unutmuşum.aynen annem sağolsun inan neler neler yapıyorda yemiyorum sadece spor düzenim bozuldu o yüzden mutsuzum neyse yarın yolcuyuz :)))canimm benimm bilirim o agriyi bende ilm oldgumda senin gibi olmustum ve hemen sismistim ki hala sisiyorum adet donemlerimde bence hic canini sıkma sen bu takımin irade kralicesisin son 2 menunu gormezsek
Ama tatildesinde ve annenin evindesin ahh o anneler neler yapar yedirmek icin kendi evinde degil rahat rahat sporda yapamiyosun oyuzden hic canini skma bol bol bitki cayi ve suya agirlik ver 2 3 gune gidr sisligin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?