Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrikler tatlım çok güzel gitmiş senin

emnis tatlım başka zaman olsa bu 400 gr hiç birşey değil ama bu hafta herkes sabit inşallah nota almayız

***5. Takım 581. Etap***

Cikilatacanavari (78,4/78.2/0.2/%0.25)
kardelelen321 (80,8/)
violin35 (60,6/)sabit
parkbyull (73,5/) sabit izne ayrıldı
hedef38beden (70,1/)
gonulll (64,2/)

emnis (66,1/66,5/-0,4/%-0,61)
beyazinci (56,7/56,5/0,2/%0,35)
azaydidem (70/68,3/1,7/%2,43)
si_bel (61,9/)sabit
rint (58,7/58,5/0,2/%0,34)

5. Takım Ortalaması: %

***İzindeki Üyeler***

0zlem (80,3/77,8/2,5/%3,11)
melampusefe (65,3/)
toplight (74,9/75/-0,1/-%0,13)
fancynancy 82,8

Mezun üyeler
magickk (60/)

Doğum günümdü sonra geçen hafta hayır dediğim ama artık çok yemek istediğim gozleme tak dedi heralde artık dayanamadm
kuzum sporu bol yapsaydın keşke gerçi senin nöbetlerin falan da var spora vakit varmıydı? yani gitmiş 200 gr da çok şükür ama dirnç olmadan 77 yi gör diye dediydim

kuzum sporu bol yapsaydın keşke gerçi senin nöbetlerin falan da var spora vakit varmıydı? yani gitmiş 200 gr da çok şükür ama dirnç olmadan 77 yi gör diye dediydim
Valla çok yaptım kaptanım ama gidemedi geberesice ben kilo alırken de 78de baya takilmistim almamistim ondan da olabilir belki gitmeyisi

Valla çok yaptım kaptanım ama gidemedi geberesice ben kilo alırken de 78de baya takilmistim almamistim ondan da olabilir belki gitmeyisi
Olabilir canım ben de 75 te takılırım genelde..Kilo veremesen de sıkılaşıyorsundur..Kafana çok takma tam gaz devam..

emnis tatlım başka zaman olsa bu 400 gr hiç birşey değil ama bu hafta herkes sabit inşallah nota almayız
İlk defa artı geldim ben kaptanım ya hamileliği de katın tam 29 ay sonra regli oldum çok çok kötüyüm inanın ağrıdan doktora gidecek kadar kesin buna bağlıyorum fazlalığı maalesef kötü zamana denk geldi

Tatil dönüşü sadece 400 gr mı fazla geldin ? inşallah bende öyle olurum.. Tekrar 80leri görmek istemiyorum.
biz carsamba gecesi geldik eve ve sabahi +1 kiloydu hemen ogun dikat ettim ve 600 gr gitmisti kalmisti 400 gr canim yoksa 1 kilo alarak geri donmustum ama oda odem oluyo isde

canimm benimm bilirim o agriyi bende ilm oldgumda senin gibi olmustum ve hemen sismistim ki hala sisiyorum adet donemlerimde bence hic canini sıkma sen bu takımin irade kralicesisin son 2 menunu gormezsek
Ama tatildesinde ve annenin evindesin ahh o anneler neler yapar yedirmek icin kendi evinde degil rahat rahat sporda yapamiyosun oyuzden hic canini skma bol bol bitki cayi ve suya agirlik ver 2 3 gune gidr sisligin insallahh

Canım çok sağol 9aylık hamile karnım var şuan cidden ne fenaymış uzun süre olmayınca regli falan unutmuşum.aynen annem sağolsun inan neler neler yapıyorda yemiyorum sadece spor düzenim bozuldu o yüzden mutsuzum neyse yarın yolcuyuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…