- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.241
nasıl yaniii 9 ay hamileliği çıkar 20 ay regli olmadın mıİlk defa artı geldim ben kaptanım ya hamileliği de katın tam 29 ay sonra regli oldum çok çok kötüyüm inanın ağrıdan doktora gidecek kadar kesin buna bağlıyorum fazlalığı maalesef kötü zamana denk geldi
bir de sen tatildemisin? oo bu şartlarda iyi o zaman ben tabii düzenli takip etmediğim içinCanım çok sağol 9aylık hamile karnım var şuan cidden ne fenaymış uzun süre olmayınca regli falan unutmuşum.aynen annem sağolsun inan neler neler yapıyorda yemiyorum sadece spor düzenim bozuldu o yüzden mutsuzum neyse yarın yolcuyuz :)))
hadi bakalım geriye 3 kişi kaldıkardelelen321 , @gonulll ve hedef38beden
hedef geç bildirim yapar diğerleri ne zaman yapar bilmiyorum ama umarım güzel bir sonuçla gelirler şu ana kadarki sonucumuzla nota alıyoruz maalesef
önemli değil tatlımKaptanım geçen hafta tam sana cevap yazarken şarjım bitti.
Sonrasında yazmayı unutmuşum. Kusura bakma.
Evet tamda öyle olduu :)) oğlum 15 dakikada bir emdiği için regliyi engellemiş sonra emmeyi bıraktı ve şükür oldumm teşekkür ederim :)nasıl yaniii 9 ay hamileliği çıkar 20 ay regli olmadın mı
geçmiş olsun tatlım
sildiriz kaptanım bir dahaki hafta burda sonuncuda olduk burincide . Hepimizin tatil dönüşü adet hep aynı dönemlere rastliyor sanki. haftaya bomba gibi geliriz dimi kızlar. ..Eğer hedef ve kardelen kg vermediyse gönül de artı geldi kesin nota aldık
Yaparım inşallah çok özledim evimi düzenli spor hayatımı :) 3haftadır tatildeyim kaptanım sormayın neyseki bitti sayılırbir de sen tatildemisin? oo bu şartlarda iyi o zaman ben tabii düzenli takip etmediğim için
haftaya spor yaparsın ödem de gider belki derece bile yaparsın
sildiriz kaptanım bir dahaki hafta burda sonuncuda olduk burincide . Hepimizin tatil dönüşü adet hep aynı dönemlere rastliyor sanki. haftaya bomba gibi geliriz dimi kızlar. ..
canım bugün ördeğim uğrayamaz muhtemelen çok yoğun misafirleri var sen kasırgayı haftaya bekle
Acaba tekrar hamile miyim diye kormadın mı hiç canım 20ay baya uzun olmuşEvet tamda öyle olduu :)) oğlum 15 dakikada bir emdiği için regliyi engellemiş sonra emmeyi bıraktı ve şükür oldumm teşekkür ederim :)
Önceleri çok korktum devamlı test yaptım sonra iki kez doktora gittim falan alıştım bir süre sonra :) düzenli korundumda zaten ama dediğin gibi başta insan tedirgin oluyor :)Acaba tekrar hamile miyim diye kormadın mı hiç canım 20ay baya uzun olmuş
Evettt ben geldim super bildirimimle hemde
Gecen hafta 70
Bu hafta 68.3
Fark 1.700
Insallah haftaya bole devam tatil flnda yok araya giren cok pis asıldım bide tam iyilesiyim sporada devam ozman her hafta en az bu sekilde gideck insallahhhhh
Bu arada detokstan sonra kilo alanlardan degil verenlerden oldum bgun 200 gr da olsa oyuzddn arti sevincliyim insallah almadan devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?