Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar
Misafirlerimiz sebebiyle pek giremedim. Bugün bildirimlerinizi toplight kaptaniceme yaparsanız listeye yardımcı olacak sagolsun. Insallah guzel yuzdelerle gelirsiniz.
Cikilatacanavari tatlım birkaç kaçamak gördüm onlar da sana emanet lütfen kacamakli menulere ceza yazar mısın? Pazar gününe kadar iptal durumdayım ben

Yaaa süpermiş bu
Anladım zaten ogluslar için olduğunu bana böyle bilgilerle gelebilirsin tabi ki

morordek toplight fancynancy Cikilatacanavari
geçen hafta 73,5 bu hafta 73,5 ile sabit gelerekten yıllık iznime ayrıldığımı 4 eylülde bursaya döneceğimden ilk bildirimimi ölmezde sağ olursak nasip olursa 7 eylül cuma yapacağımı bildirmek isterim...

bu arada dün ki menüm

sabah:yarım muz
küçük bi salkım yeşil üzüm
bir kase yoğurt üzeri zerdeçal ve amaranth

öğlen:kabak yemeği

akşam:3 hindi füme bir dilim ezine peyniri bir ince dilim hatta dış kabuğu diyebiliriz ekşi mayalı ekmek..

su 3 litre
spor yok gerçekten rahatsızım...

yarın sabah 33 aylık oğlumla ankaraya gideceğim
bir hafta eğitimdeyim sonra da memlekete geçeceğim bana şans dileyin.
kilo almadan hatta 3 kilo vererek tatili tamamlamak hedefim çünkü memlekette yürüyüşe de başlayacağım..
gerçi annem altıma arabayı çekiyor orda da ama ben akşamları yürüyüş yapacağım..

Günaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8 liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
Geçmişi okuyamadım ama hepiniz umarım pıtır pıtır kilo veriyorsunuzdur. Beni de tutanı yakarım bu saatten sonra zati.

Geçmiş olsun canım Bir kere bende öyle olmuştum Allah'ım dedim bu ne nefes alamadım ağrı kulaklarına vurmuştu hastaneye gittim ama emzirdiğim için bişey yapmadılar sen emzirmiyor muydun
yok canim 7 bucuk aylikken brakti beni emmeyi zaten cok istekli degildi mastit olunca sutumde azaldi bakalim ogleden sknra gidicem gercekten nefes bile alamiyorum cok kotu oldu

Çok geçmiş olsun canım. Bal zencefil karabiber zerdeçal iyi gelir
saol canim bende zerdecal bal limon koydum karabiber aklima gelmemisti onuda eklerdim zencefil yoktu evde ama zerdecali bile zor buldum

hosgeldin canim nerelerdesin bayadir gozukmedin

günaydınlarrr
kızlar güzel bir cuma olsun bugün hemen ilk sayfadaki listeyi ekleyeceğim güzel bildirim yapıp ördeğimi mutlu edelim

toplight 56,5çıktı kilom -200yani. %0,35

gözönünde olsun diye bunları alıntıladım şimdi listeyi ekliyorum

***5. Takım 581. Etap***

Cikilatacanavari (78,4/)
kardelelen321 (80,8/)
violin35 (60,6/)
parkbyull (73,5/) sabit izne ayrıldı
hedef38beden (70,1/)
gonulll (64,2/)

emnis (66,1/)
beyazinci (56,7/56,5/0,2/%0,35)
azaydidem (70/)
si_bel (61,9/)
rint (58,7/)

5. Takım Ortalaması: %

***İzindeki Üyeler***

0zlem (82/80,3/1,7/%2,07)
melampusefe (65,3/)
toplight (74,9/75/-0,1/-%0,13)
fancynancy 82,8

Mezun üyeler
magickk (60/)

canım benim ne yaptın sen kuzum yaa neyse hayırlısı olsun sen verirsin tatlım

kızlar ben hedefimi ptesi tutturmuştum hatta 74,2 ye inmiştim ama gece regli oldum bir günde 800 gr gelmiş sinir oldum sabah sabah yeşil çayla güne başladım
olur öyle şeyler kaptanım delirmeye lüzum yok ,bak baa o kadar tuttum detoks yaptım cuma günü gele gele sabit geldi madem sabit gelecen salı çarşamba neden 73 tün be zalımın metabolizması

Hosgeldin canim. Nerelerdesin yoktun uzun zamandir

Ay zaten yazıyormuşsun şimdi geçmişi okuyunca gördüm eline sağlık ciklatim
Yokluğunu hiç aratmam kaptanım zopamla geziyorum
Hoşgeldin kuşum hadi hayırlısıyla inşallah

***5. Takım 581. Etap***

Cikilatacanavari (78,4/)
kardelelen321 (80,8/)
violin35 (60,6/)sabit
parkbyull (73,5/) sabit izne ayrıldı
hedef38beden (70,1/)
gonulll (64,2/)

emnis (66,1/)
beyazinci (56,7/56,5/0,2/%0,35)
azaydidem (70/)
si_bel (61,9/)sabit
rint (58,7/58,5/0,2/%0,34)

5. Takım Ortalaması: %

***İzindeki Üyeler***

0zlem (80,3/77,8/2,5/%3,11)
melampusefe (65,3/)
toplight (74,9/75/-0,1/-%0,13)
fancynancy 82,8

Mezun üyeler
magickk (60/)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…