- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.181
Ay zaten yazıyormuşsun şimdi geçmişi okuyunca gördümCnm bugün ekstra 30 puan spor yapar mısın o hosbesleri hiç beğenmedim
Yaaa süpermiş buKaptanımm sana yeni bir bilgi ile geldim :))
Şekersiz tatlandırıcısız lokum
Aslında şeker hastaları için yapılmış. Hurma suyu ile tatlandırılmış. Ankamalle ve kentparkta lokum atölyesi var ya görmüşsündür belki. Orada. Fındıklı ve fıstıklı seçenekleri var.
Kızma hemen kendime değil oğlana :)) . Babası yerken oğlan çok istedi olmaz şekere hayır dedim o münasebetle öğrendik
morordek
yok canim 7 bucuk aylikken brakti beni emmeyi zaten cok istekli degildi mastit olunca sutumde azaldi bakalim ogleden sknra gidicem gercekten nefes bile alamiyorum cok kotu olduGeçmiş olsun canım Bir kere bende öyle olmuştum Allah'ım dedim bu ne nefes alamadım ağrı kulaklarına vurmuştu hastaneye gittim ama emzirdiğim için bişey yapmadılar sen emzirmiyor muydun
saol canim bende zerdecal bal limon koydum karabiber aklima gelmemisti onuda eklerdim zencefil yoktu evde ama zerdecali bile zor buldumÇok geçmiş olsun canım. Bal zencefil karabiber zerdeçal iyi gelir
hosgeldin canim nerelerdesin bayadir gozukmedinGünaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
Geçmişi okuyamadım ama hepiniz umarım pıtır pıtır kilo veriyorsunuzdur. Beni de tutanı yakarım bu saatten sonra zati.
morordek toplight fancynancy Cikilatacanavari
geçen hafta 73,5 bu hafta 73,5 ile sabit gelerekten yıllık iznime ayrıldığımı 4 eylülde bursaya döneceğimden ilk bildirimimi ölmezde sağ olursak nasip olursa 7 eylül cuma yapacağımı bildirmek isterim...
bu arada dün ki menüm
sabah:yarım muz
küçük bi salkım yeşil üzüm
bir kase yoğurt üzeri zerdeçal ve amaranth
öğlen:kabak yemeği
akşam:3 hindi füme bir dilim ezine peyniri bir ince dilim hatta dış kabuğu diyebiliriz ekşi mayalı ekmek..
su 3 litre
spor yok gerçekten rahatsızım...
yarın sabah 33 aylık oğlumla ankaraya gideceğim
bir hafta eğitimdeyim sonra da memlekete geçeceğim bana şans dileyin.
kilo almadan hatta 3 kilo vererek tatili tamamlamak hedefim çünkü memlekette yürüyüşe de başlayacağım..
gerçi annem altıma arabayı çekiyor orda da ama ben akşamları yürüyüş yapacağım..
toplight 56,5çıktı kilom -200yani. %0,35
gözönünde olsun diye bunları alıntıladım şimdi listeyi ekliyorumGünaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
Geçmişi okuyamadım ama hepiniz umarım pıtır pıtır kilo veriyorsunuzdur. Beni de tutanı yakarım bu saatten sonra zati.
canım benim ne yaptın sen kuzum yaa neyse hayırlısı olsun sen verirsin tatlımGünaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
olur öyle şeyler kaptanım delirmeye lüzum yok ,bak baa o kadar tuttum detoks yaptım cuma günü gele gele sabit geldi madem sabit gelecen salı çarşamba neden 73 tün be zalımın metabolizmasıkızlar ben hedefimi ptesi tutturmuştum hatta 74,2 ye inmiştim ama gece regli oldum bir günde 800 gr gelmiş sinir oldum sabah sabah yeşil çayla güne başladım
Hosgeldin canim. Nerelerdesin yoktun uzun zamandirGünaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
Biraz moralim bozuktu kuzucum şimdi daha iyiyim.hosgeldin canim nerelerdesin bayadir gozukmedin
Sağol kaptaniçem.canım benim ne yaptın sen kuzum yaa neyse hayırlısı olsun sen verirsin tatlım
Hoşbuldummmm. Geldim 60ı görmeden gitmiiicim. Bazı şeyler gözümü açtı artık bebeğim.Hosgeldin canim. Nerelerdesin yoktun uzun zamandir
Yokluğunu hiç aratmam kaptanım zopamla geziyorumAy zaten yazıyormuşsun şimdi geçmişi okuyunca gördümeline sağlık ciklatim
Hoşgeldin kuşum hadi hayırlısıyla inşallahGünaydın kızlar ızuuuunnn bir aradan sonra. Sabah tartıldım 82,8liste dışı listeye eklersiniz beni. Keyifler kötüydü, canım da sıkkındı. Getirisi de böyle oldu. Ne diyim Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?