- 29 Ocak 2017
- 4.473
- 8.547
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.261
Eyvahhh ördeğim gelmişYaaaaaa Nota almisiz
Kizlar ille sopa mı lazım sizeeeee
Bir haftacik musaade istedim sizden, sonuca bakın
Hepiniz durun bi düşünün bence nerede yanlış yaptığınızı
ohh iyi bakalim haftaya bomba gibi gelicegine inaniyorum ben canimCanım çok sağol 9aylık hamile karnım var şuan cidden ne fenaymış uzun süre olmayınca regli falan unutmuşum.aynen annem sağolsun inan neler neler yapıyorda yemiyorum sadece spor düzenim bozuldu o yüzden mutsuzum neyse yarın yolcuyuz :)))
azaydidem tebriklr canım yüzden çok güzel sen de olmasan yerlerdeydik sanırım.
saolun kizlarr gecen haftada ben kilo almistim sizin sayenizde nota almadik haftaya hep beraber gzel kilolar verip notamizi sildirelim insallahOoo tebrik ederim canim. Takimin gururu oldun. Sen olmasan yerlerdeymisiz demek ki
idare eder yine bir yolculuk hali bende ankara yolcusu kalmasınNasılsınız Kızlar çok sessiz burası
Geçmiş olsun canım..Bgunku menummorordek
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
Salatalik domates biber
Arada
Nescafe
1 turk kahvesi
3 hurma
3 günkurusu
2 avuc ici kadr salkim siyah uzum
1 tane tadelle ama pisman degilim bayagıdır kacamak yapmadim cunku buda benim bu haftaki verdigim kilonun hediyesi olsundu olmazmi
Aksam
2 servis kasigi taze fasulye
2 kepce sulu kofte
Su 2lt
2 kupa form cay
2 fincan ıhlamur
Spor yine yok tamamen iyilesip ole baslicam insallahh bgun dktra gttim ilaclarimida aldim yarn dahada iyi olucam gucum olursa sporda yaparim belki
saol canimGeçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canımsaol canim
Düğün mü gene Sibel cimidare eder yine bir yolculuk hali bende ankara yolcusu kalmasınkuruyemiş ve yolculuk.
Evet tatlım çok sessiz hadi azcık hareketlenin bakalımNasılsınız Kızlar çok sessiz burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?