Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
sende sağlıklı yemekler yap hem kendin hem misafirlerin için. tatlı ve Kızartma harici şeyler Yemen problem olmaz. Özellikle sizin gorumce geliyorsa bol bol ot yap ben rejimdeyim dersin senin moralini bozmuştu galiba karıştırmiyorsam

Günaydınlar
Hanımlar menülere siz de yorum yapabilirsiniz. Örneğin kaçamak yapana sadece biz değil siz de kızmalısınız bence. Sonuçta menüleri okuyunca sizin de canınız çekiyordur.
Bugün misafirlerimiz gidecek, sadece biri kalıyor o da yarın gidecek galiba. Sonra o notanın acısı çıkarılacak haberiniz olsun

ben sana mukayyet olayim ciklatam abartmadan sadece yanlarnda tadlarina bakarsan bence hic bsey olmaz onun oncesnde ve sonrasmda yersen sknti

Ayy unutmuşum ben konuyu ama görümcem yok kesin eltimdir eşimin amcası geliyor ya onlar beni çok güzel agirlamisti ufak bi fark var ben nobet çıkışıyim misafir menümü sayayım sehriye çorbası köfte firinda patates domates kabak bulgur pilavı k.paşa tatlısı bi de mezeler olacak onlar masum fena değilmiş ya

ben sana mukayyet olayim ciklatam abartmadan sadece yanlarnda tadlarina bakarsan bence hic bsey olmaz onun oncesnde ve sonrasmda yersen sknti
Tmm kuzum dinlicem seni

Bana misafir gelince genelde kendimin de rahatlikla yiyebilecegi seyler yapiyorum. Salata agirlikli oluyor genelde.

Iyi aksamlar herkese. Menulerimi yazayim. Dunku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
2 dilim peynir

Ogleden sonra
Tantuni
Ayran

Aksam
Yarim seftali
1 Salatalik
1 Havuc

2 lt su
Spor yok malesef

Bugun
Sabah
Peynir
Salatalik
Domates
2 pisi

Ogleden sonra
Kisir
Ayran
Aksam
Yarim armut
Cok az uzum

2 lt su
20 dk leslie
25 dk bolgesel
100 ip morordek

Bgunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
Siyah zeytin
Kk peynir
Yarimin yarisi kadar lahmacun (aslinda dun aksam evdekiler yedi ben sadece baktim tadina bile bakmadim cunku gec bi saatte yediler oyuzden sabah azcik yedim)

Saat 3 gibi
Yarim ekmek et donerin yarisi
1 bardak zero

Aksam
3 kasik yogurdun icine
1 kucuk elma dogradi
3 hurma
1.5 kasik yulaf kepegi koydum yedim

Arada
turk kahvesi
2 hurma

Su 2lt
Sabahtan beri
3 fincan yesilcay
4 bardak kirazsapli cay
2 bardak form cay

Spor
Butun gun temizlik is guc derken spor hepsi beraber aksama kaldi biraz ayakbilegimi zorladim sanirim yine
400 ip atlama
30 dakika zumba
20 dakika bolgesel egzersiz

morordek Malesef sabah +700 gr çıktim niye ole oldu meyvelerdenmi neyden anlamadim bgunde elimden geldgince dikkat etmeye calsti ama olmadi yarin daha iyi olcak cumaya hedefim 67.9 insallahhh

İyi geceler
Pazar günü menüm

Sabah 4 5 zeytin bir lokma ekmek

Kahvaltı
4 5 zeytin
Çeyrek simit
Kk peynir
1 yk menemen
1 yum. Sarısı
Salatalık
1 lokma ekmek tahin pekmeze batırdım.

Ara üç beş badem
Ara 10 zeytin

Geç öğlen
2 yk bulgur pilavı
4 yk kabak yemeği
Yarım kase yoğurtlu tarhana

Akşam
çeyrek muz
1 tk yoğurt

Su 2 buçuk
Spor 10 dk bölgesel yarım saat yürüyüş 10 squat
morordek Cikilatacanavari

Bugün bir zeytin çekiyor canım... Gece zeytin diye uyandım. Tüm gün burnumda zeytin kokusu. Kendimi alamadım zeytin yemekten. Hamileyken böyle olmadım ben.

Gerçi şükredelim zeytin, ya başka şey olsaydı. Ya Cikilatacanavari 'nın adında geçen cisim olsaydı böyle burnunda kokıau olan gece rüyamda giren .
İşte o zaman @morordek sopayı eline alır hatta yetmez o sopayı oklava beni hamur yapar işte böyle açardı

ah canım ah ben yattım falakaya. ördekcim bekliyorum öyle böyle bozmadim diyeti yazmiycam menüyu resmen şerbetli tatlıya bogdum kendimi. yarından itibaren şekersiz günler beni bekler inşallah ilk mezuniyetimi bayramda yapcam 60 olup. ..Yarından umitsizim

Ay hadi inşallah şekersiz hayat güzel bir şey. Ben çok çok az şeker tüketiyorum. Oğluma da
vermiyorum. Babası bir iki verdi alıştı sıpa istiyor. Geçen çok zorda kaldım azıcık sütlü yedirdim yine geçenlerde de şekersiz bulamadım biraz dondurma yedirdim. Az veriyorum ki bizim gibi alışmasın. Ki onu da 18. aydan sonra tatı ilk kez. Şerbetli tatlı ben çok sevmem, yersem de dondurmalı yerim. O yüzden 56yı görmeden o yönde kaçamak yok bana.
Bakalım oğln da ben de leçibounuzı unu ile tatlandırılmış şeyler yiyoruz şimdilik.

Günaydın herkese
rint hakikaten anaymissin canım. Sağlıkla büyüt çocuğunu ilk çocukta bende 3 yaşına kadar abur cubur görmedi zaten çok sık hasta oluyordu. daha dikkatliydim artık bıraktım tadını bilmemesi en güzeli benim küçükte erken tanıştı büyük yerken istiyor şu an bakkala daha yakınız o yüzden de engel olamıyorum ben beceremiyorum engellemeye. sana helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…