- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.301
GünaydınGunaydin kızlar bugün misafir gelecek bana buralarda olamayacağım diyette olan insana neden misafir gelir zaten hiç anlamamkorumaya geçince gelin demi tadına bakmak bile üzüyor neyse herkes kendine mukayyet olsun yarın tartı günü biri bana da mukayyet olabilir mi
ben sana mukayyet olayim ciklatam abartmadan sadece yanlarnda tadlarina bakarsan bence hic bsey olmaz onun oncesnde ve sonrasmda yersen skntiGunaydin kızlar bugün misafir gelecek bana buralarda olamayacağım diyette olan insana neden misafir gelir zaten hiç anlamamkorumaya geçince gelin demi tadına bakmak bile üzüyor neyse herkes kendine mukayyet olsun yarın tartı günü biri bana da mukayyet olabilir mi
Ayy unutmuşum ben konuyu ama görümcem yok kesin eltimdirGünaydın
sende sağlıklı yemekler yap hem kendin hem misafirlerin için. tatlı ve Kızartma harici şeyler Yemen problem olmaz. Özellikle sizin gorumce geliyorsa bol bol ot yap ben rejimdeyim dersin senin moralini bozmuştu galiba karıştırmiyorsam
Tmm kuzum dinlicem seniben sana mukayyet olayim ciklatam abartmadan sadece yanlarnda tadlarina bakarsan bence hic bsey olmaz onun oncesnde ve sonrasmda yersen sknti
Ayy unutmuşum ben konuyu ama görümcem yok kesin eltimdireşimin amcası geliyor ya onlar beni çok güzel agirlamisti ufak bi fark var ben nobet çıkışıyim misafir menümü sayayım sehriye çorbası köfte firinda patates domates kabak bulgur pilavı k.paşa tatlısı bi de mezeler olacak onlar masum fena değilmiş ya
Tmm kuzum dinlicem seni
Gunaydin kızlar bugün misafir gelecek bana buralarda olamayacağım diyette olan insana neden misafir gelir zaten hiç anlamamkorumaya geçince gelin demi tadına bakmak bile üzüyor neyse herkes kendine mukayyet olsun yarın tartı günü biri bana da mukayyet olabilir mi
ah canım ah ben yattım falakaya.İyi geceler
Pazar günü menüm
Sabah 4 5 zeytin bir lokma ekmek
Kahvaltı
4 5 zeytin
Çeyrek simit
Kk peynir
1 yk menemen
1 yum. Sarısı
Salatalık
1 lokma ekmek tahin pekmeze batırdım.
Ara üç beş badem
Ara 10 zeytin
Geç öğlen
2 yk bulgur pilavı
4 yk kabak yemeği
Yarım kase yoğurtlu tarhana
Akşam
çeyrek muz
1 tk yoğurt
Su 2 buçuk
Spor 10 dk bölgesel yarım saat yürüyüş 10 squat
morordek Cikilatacanavari
Bugün bir zeytin çekiyor canım... Gece zeytin diye uyandım. Tüm gün burnumda zeytin kokusu. Kendimi alamadım zeytin yemekten. Hamileyken böyle olmadım ben.
Gerçi şükredelim zeytin, ya başka şey olsaydı. YaCikilatacanavari 'nın adında geçen cisim olsaydı böyle burnunda kokıau olan gece rüyamda giren .
İşte o zaman @morordeksopayı eline alır hatta yetmez o sopayı oklava beni hamur yapar işte böyle açardı
Ay hadi inşallah şekersiz hayat güzel bir şey. Ben çok çok az şeker tüketiyorum. Oğluma daah canım ah ben yattım falakaya.ördekcim bekliyorum öyle böyle bozmadim diyeti yazmiycam menüyu resmen şerbetli tatlıya bogdum kendimi. yarından itibaren şekersiz günler beni bekler inşallah ilk mezuniyetimi bayramda yapcam 60 olup. ..Yarından umitsizim
Afiyet olsun. Zeytını çoğaltıp birde haşlanmış yumurta eklesen ekmegı çıkartarak daha iyi olur canım.Eki Görüntüle 2176539
Artik özüme döndüm diyet kahvaltısı hazirladim kendime,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?