- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.281
Gunaydin.. Gece 1 gibi uyudum canım Hatay'da yaşıyorum..Günaydın özlem ve tüm arkadaşlar
özlem kaçta yattın canım yine erkenden kalkmışsın maşallah nerde yaşiyordun havadan mı erken kalkabiliyorsun. istanbul havasında hiç dinç kalkmiyor um ben.
Harikasından çikilata maşallah sanaDünkü menüm
Sabah 4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine 1muz 2tk tahin biraz findik
Aralar
Biraz karpuz
2 kare çok bitter çikolata
Züber
2 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Ara uzundu baya
Aksam
1kepce tarhana
Bamya yemeği
4 köfte
4-5 tane kabak ve patates kızartma dilimi
Ara
Sade maden suyu
Aksam dogum gününe davetliydim pastalar börekler yenilirken bahane uydurup dışarı kaçtım ve hiç yemedim
Yok canım eşimin dayısının eşi rahatsızlanmis onu ziyaret. eşimin ailesi ankaradaDüğün mü gene Sibel cim
6 saat uykuya iyi kalkıyorsun valla maşallah havası iyi galiba. çok Akdeniz havasında bulunmadım.Gunaydin.. Gece 1 gibi uyudum canım Hatay'da yaşıyorum..
Bu nota 3 altı olunca mı yoksa 7.galiba. daha önce daha kötü derecede olmuştu .sistemi anlamaya çalışan ben...Günaydınlar kızlar dua edin dunmorordek imin misafiri vardı size fazla bulamadı elindeki sopayı fazla gösteremedi o sopa göstermeden siz kaçamak sız menüler ve sporla gelin ki affettirin notayı
Hadi bakalım 5.takımın çıtır hatunları bunları yapar bence
Cnm o ne kadar oldugunu bilmediğin pisiler için 70 puan ceza yaziyorumBugünkü menüm
morordek görmeden yazayım hemen
Kahvaltı
1 tk fıstık ezmesi
1 tk bal kaymak
5 zeytin
Ve pişi yani hamur kızartması. Çocukların peşinde koşarken ne kadar yedim bilmiyotum ama yedim yani
Öğlen
1 küçük muz 8 10 badem
Ara
2yk yoğurt
Akşam
1 yk bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
Spor sonra bildireceğim.
Akşam bir şeyler atıştırmama engel olmak için menümü hemen yazdım.
Cikilatacanavari
Canım havadan çok erken uyanmayı seviyorum. Bence bu durum alişmaya bağlı rahatsız olmadığım zamanlarda genelde erken uyanırım.6 saat uykuya iyi kalkıyorsun valla maşallah havası iyi galiba. çok Akdeniz havasında bulunmadım.
Valla sana bol sabirlar canım çok zor gorupte yememek. Hayırlı yolculuklar şimdidenSabaha karşı yola çıkıyoruz kızlar aman ya gorumcem ve arkaslar yolluk hazırlamış bir sürü cısssss yapmışlar.
Ben de yumurta haşlayım diyorum kendime ama bakalım dikatt edebilirim insallah dikkat etmezsem anında 80 kiloyu gecerim hemen!!!!
Sağolasın canım benim yumurtalar da hayal oldu zaten uyuyakalmışım..Valla sana bol sabirlar canım çok zor gorupte yememek. Hayırlı yolculuklar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?