- 29 Ocak 2017
- 4.473
- 8.547
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.321
Evet canım neyse ki sadece zeytin çekmiş canın. Tuzlu değilse zeytine çok kızmam ben, zaten fazla da yememișsin.İyi geceler
Pazar günü menüm
Sabah 4 5 zeytin bir lokma ekmek
Kahvaltı
4 5 zeytin
Çeyrek simit
Kk peynir
1 yk menemen
1 yum. Sarısı
Salatalık
1 lokma ekmek tahin pekmeze batırdım.
Ara üç beş badem
Ara 10 zeytin
Geç öğlen
2 yk bulgur pilavı
4 yk kabak yemeği
Yarım kase yoğurtlu tarhana
Akşam
çeyrek muz
1 tk yoğurt
Su 2 buçuk
Spor 10 dk bölgesel yarım saat yürüyüş 10 squat
morordek Cikilatacanavari
Bugün bir zeytin çekiyor canım... Gece zeytin diye uyandım. Tüm gün burnumda zeytin kokusu. Kendimi alamadım zeytin yemekten. Hamileyken böyle olmadım ben.
Gerçi şükredelim zeytin, ya başka şey olsaydı. YaCikilatacanavari 'nın adında geçen cisim olsaydı böyle burnunda kokıau olan gece rüyamda giren .
İşte o zaman @morordeksopayı eline alır hatta yetmez o sopayı oklava beni hamur yapar işte böyle açardı
Sibelcim kacamaklara doyamıyorsun. Direkt kafadan 100 puan ceza yazayım sanaah canım ah ben yattım falakaya.ördekcim bekliyorum öyle böyle bozmadim diyeti yazmiycam menüyu resmen şerbetli tatlıya bogdum kendimi. yarından itibaren şekersiz günler beni bekler inşallah ilk mezuniyetimi bayramda yapcam 60 olup. ..Yarından umitsizim
Cuma güzel bir bildirim bekliyorum senden kardelencim çünkü yüzden ikiye bölünecekGünaydın millet...
Döndüm ben de evimdeyim.
Spora ve diyete tam gaz başlıyorum yeniden. Tatilde kendime geldim dinlendim. Şimdi yola devam.
O yüzden diyorum menülere siz de yorum yapın hem muhabbet dönmüş olurKızlarCherry Mom in görevini ben üstlendim haftasonu 7.takıma şöyle bir göz attım da
Sporları çok iyi bir kere karbonhidratı az almaya çok dikkat ediyorlar perşembe bulgur pilavına bile laf söylediler o derece :) bir de çok aktifler Deli gibi sohbet dönüyor belki onun da faydası oluyordur diyete, hadi Kızlar haftaiçi çok dikkat edelim hep beraber Cuma birinci biz olalım
bu hafta yüzle bir derece olursa nota siliniyor mu ördeğim31. TUR / BİRİNCİ HAFTA
2. TAKIM
581. Etap => %-1,230 => 1. NOTA
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
581.Etap => %0.223=> 1. NOTA
6. TAKIM
581.Etap=> %0.0 => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
581.Etap=> %0.137 =>1. NOTA
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Ilk haftadan notayı yediğimiz için bu turda nazar boncuğumuz olamayacak!
Nota siliniyor ama nazar boncuğu verilmiyorbu hafta yüzle bir derece olursa nota siliniyor mu ördeğim
Turlar 4hafta mıydı?Nota siliniyor ama nazar boncuğu verilmiyor
Yok canım çok tuzlu değil. Hala zeytinle aşk yaşıyorumEvet canım neyse ki sadece zeytin çekmiş canın. Tuzlu değilse zeytine çok kızmam ben, zaten fazla da yememișsin.
Sibelcim kacamaklara doyamıyorsun. Direkt kafadan 100 puan ceza yazayım sanaCikilatacanavari
Cuma güzel bir bildirim bekliyorum senden kardelencim çünkü yüzden ikiye bölünecek
O yüzden diyorum menülere siz de yorum yapın hem muhabbet dönmüş olur
Takım ne kadar aktifse o kadar iyi kilo veriliyor bu bir gercek
Estağfurullah canım hepimiz gözümüzden sakınıyoruz. Evde büyük çocuk olunca zor. Benim yeğenlerim Ediz'i görünce saklıyorlar. Alerji dönemi atlaytık oğlanda. Gelenlere de avır çubuğa alerjisi var dedim yanında yemiyorlar.Günaydın herkese
rint hakikaten anaymissin canım. Sağlıkla büyüt çocuğunu ilk çocukta bende 3 yaşına kadar abur cubur görmedi zaten çok sık hasta oluyordu. daha dikkatliydim artık bıraktım tadını bilmemesi en güzeli benim küçükte erken tanıştı büyük yerken istiyor şu an bakkala daha yakınız o yüzden de engel olamıyorum ben beceremiyorum engellemeye. sana helal olsun.
E yetişrin bana maşallah :))Merhaba kızlar yol yorgunluğu valiz boşaltma vs derken yazamadım şükür evimdeyim
Kilom 66.4 hedefim 66
morordek
Yok yahu nerdee :))E yetişrin bana maşallah :))
Tamam canım merak etme bu hafta bomba gibi gelicem.Evet canım neyse ki sadece zeytin çekmiş canın. Tuzlu değilse zeytine çok kızmam ben, zaten fazla da yememișsin.
Sibelcim kacamaklara doyamıyorsun. Direkt kafadan 100 puan ceza yazayım sanaCikilatacanavari
Cuma güzel bir bildirim bekliyorum senden kardelencim çünkü yüzden ikiye bölünecek
O yüzden diyorum menülere siz de yorum yapın hem muhabbet dönmüş olur
Takım ne kadar aktifse o kadar iyi kilo veriliyor bu bir gercek
yemek yedim aslında bu saatte yemiycektim kahvaltı gibi olunca yine klasik ben usulü oldu. yürüyüş yapamıyorum eşim geç geliyor birde trafikten gelince çocukları cekemiyor. bebeler spora başlayınca tepeme çıkıyor bacak aradan geçemeye çalışıyor jessica yapcaktim 10 dk ancak dayandm.Yemekler yenilip sporlar yapıldı mı hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?