- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.361
Gunaydin kizlar. Burasi cok durfun bu aralar. Hayir olsun insallah. Dunku menumu yazayim.
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Ogle
Yulaf lapasi
Aksam
Kabak detoksu tarifi
Coban salata
3 lt su
Spor yok malesef
60.6 idim canim gecen hafta. Malesef kilo vermem durdu gibi. Uzunca bir sure 60in altina dusmemistim. Umarim bu hafta kirarim bu direnci.violin35 Merhaba,
En son çk istikrarlı gittiğini hatırlıyorum. Şu an kaç kilodasın merak ediyorum, takibindeyim?
Slm kizlarr nasilsiniz benim kilo fenalarda detoks sonrasi kilo alanlarin kervanina bende katildim insallah cumaya hepsi gitmis olur cok canım skldim artik detoks fln sok dyetler fln uzak dursun benden spor ve duzenli beslenmeyle halledicem ben bu isi insallah
Aslinda ole yaptim hatta kilo bile verdim sonrasinda ama sonra ne olduysa yavas yavas geri geldi hepsiDetoks sonrasi neden oyle oluyo acaba canim? Saglikli ve az porsiyonlarda yemek daha mantikli bence de.
Neyse canim bir daha gormus olduk iste detoks yaramiyoAslinda ole yaptim hatta kilo bile verdim sonrasinda ama sonra ne olduysa yavas yavas geri geldi hepsi
önemli olan dengeli beslenmek zararlı şeyleri yemeden hareketle düzenli uykuyla kilolardan kurtulmak kolayda hep mucize peşindeyiz metobolizmamiza zarar veriyoruz tedavi oluncak hormanlara baktirip porsiyon azaltmak yeterli kilo kaybetmek için. diyorumda bende yapamıyorum . Inşallah ogrencez beslenmeyi gerçek anlamda vücudumuzu beslemeyi. bol bol kuruyemiş yogurt ve ekmeksiz hareketli bir yaşam işin sırrı.Slm kizlarr nasilsiniz benim kilo fenalarda detoks sonrasi kilo alanlarin kervanina bende katildim insallah cumaya hepsi gitmis olur cok canım skldim artik detoks fln sok dyetler fln uzak dursun benden spor ve duzenli beslenmeyle halledicem ben bu isi insallah
Aynen canim kesnlikleNeyse canim bir daha gormus olduk iste detoks yaramiyo
evet canim haklisin bi becerebilirsek gerisi corap sökugu gibi gelicek zaten bikere hafta 2 kio vermistim hani 1. Olmustum ya o hafta kacamaksiz bol spor ve bol protein sebze tuketmistim cok gzel gitmisti bundan sonra o sekil yapicam insallahönemli olan dengeli beslenmek zararlı şeyleri yemeden hareketle düzenli uykuyla kilolardan kurtulmak kolayda hep mucize peşindeyiz metobolizmamiza zarar veriyoruz tedavi oluncak hormanlara baktirip porsiyon azaltmak yeterli kilo kaybetmek için. diyorumda bende yapamıyorum . Inşallah ogrencez beslenmeyi gerçek anlamda vücudumuzu beslemeyi. bol bol kuruyemiş yogurt ve ekmeksiz hareketli bir yaşam işin sırrı.
Bugün daha ıyıyım. Nıye öyle oldu bılmıyorum. Tiroid degerlerım normal ama nodullerım var onlar etkıler mı bılmıyorum. Ödem çok fazlaydı vücudumda 1 buçuk kiloya yakın fazla çıktım hep tartıda bugün normal çıktım çünkü odemım yoktu ıyıyıyım. Haftaya Çarşamba Dr ye gıdecegım zaten.hayırdır canım havalar mı ay tutulması mı moralsizlik mi var geçen hafta benim halimde öyleydi. tiroid falan varmi yada vitamin eksikliği. .
Canim bugun diyetisyene gittim artik onun listesine uyarak yapacagim sabahları 1 haşlanmış yumurta var bundan sonra eklerim bakalim çok heyecanlıyımAfiyet olsun. Zeytını çoğaltıp birde haşlanmış yumurta eklesen ekmegı çıkartarak daha iyi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?