- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.661
Evet canım öyleymiş. Ben pek kalori hesabı tutmadığım için bilmiyordum. Yeni öğrendim. Yani hiçbir bahanenin arkasına gizlenmeyelim. Yapınca olmaz diye bişey yok.Kardelencim, 7000 kalori 1 kg yağ yakımına eş değer.
https://zayiflama.site/bmr-hesaplama/ buradan da ortalama günlük ne kadar kalori harcadığını bulabilirsin.
Her 1 kg yağ yakımı ile beraber yanında ödem de gidiyor tabi.
Allah rahmet eylesin çok zor cidden allah sabır versin gencecik biri. akla hayale gelmiycek bir şekilde .Iyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum
dönüşün muhteşem oldu canım maşallah.Karın egzersizlerimi yaptım akşama 45 dk lesliemi de yaparım tamamdır.
Haydi kızlar
Amin. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin. Çok gençmiş, üzüldümIyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum
Usengecim diyorsun ama maşallah elbise dikiyorsun canimValla ben spor yapamadım yapamam da bugün artık herhalde. Kuzuma elbise diktim ama geceliğe benzediannecim sen bunu uyurken giy, ben sana etek yapcam aynı kumaştan onu dışarda giyersin dedim
Öyle göz kararı yapınca böyle oldu. Üşengeçlik fena bişi.
Allah rahmet eylesin çok zor cidden allah sabır versin gencecik biri. akla hayale gelmiycek bir şekilde .
Amin insallahAmin. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin. Çok gençmiş, üzüldüm
Allah rahmet eylesin, çok gencmisIyi akşamlar canlar
Ooo yine iyisin canım ben sokuk bile dikemezken maşallah dikiş makinam bile yok merakta yokValla ben spor yapamadım yapamam da bugün artık herhalde. Kuzuma elbise diktim ama geceliğe benzediannecim sen bunu uyurken giy, ben sana etek yapcam aynı kumaştan onu dışarda giyersin dedim
Çok acı bi durum canım ya. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.Iyi akşamlar canlar
Şekersiz ilk gün tamam patron
Benimki de bugün benden İrmik helvası istedi. Tabiki yemicem. Sibelcim sen de yemicen dimi .500 ıpte benden gelsin
şekersize başladığım gün eşim soluğu pastanede aldı ya
Cumartesi menümorordek
sabah 10 1 poğaça kendim yaptığım beyaz unsuz kinoa karabugday siyez yulaf kepekli peynir zeytin menemen
Ara kuruyemiş
3 buçuk sumak lı cacık
6 1 kase yulaf lapasi
3 yk bakla sadece bunu yiycektim ama canım tatlı istedi kayısı dut kurusu tarçınlı sütle yulaf ezmesi yaptım.
çay kuruyemiş yapıyorum şimdi ev halkı kaçamak yapıyo
şu 2lt
spor 15 dk yürüs daha çok yapcaktim akşam pazarına rastladım tüm yeşillikleri topladım
500 ip aralarda 100 bacak karna yaptım Leslie gibi one arkaya yürüyüşlerle 15 dk da iple birleştirmis oldum
gece iyi hissedersem jessica Leslie yaparım
yada jumper jack sevdim ben onu aklıma geldikce yapıyorum
O üşengeçlik sayılmaz canım ya. Gecelik dikmişsin işte.Valla ben spor yapamadım yapamam da bugün artık herhalde. Kuzuma elbise diktim ama geceliğe benzediannecim sen bunu uyurken giy, ben sana etek yapcam aynı kumaştan onu dışarda giyersin dedim
SüpersinŞekersiz ilk gün tamam patron
200ip, 25dk yüzme, 7bin adım da spor
Yok canım yemedim tabi kiBenimki de bugün benden İrmik helvası istedi. Tabiki yemicem. Sibelcim sen de yemicen dimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?