- 23 Mart 2016
- 30.326
- 91.104
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.681
İrmik helvası mı bir beden incelmek mi?Benimki de bugün benden İrmik helvası istedi. Tabiki yemicem. Sibelcim sen de yemicen dimi .
Arada ajanlık yapmak motive ediyor insanı7.takımI okudum biraz hiç bir şey yemiyorlar ve deli gibi spor yapıyorlar.
sabah akşam yiyolar genelde ve erken bitiriyorlar.
Iyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum
Aynen iyi oludu cuma günü sinir oldum şimdi ziyaretciler gelir diye yorum yapıyorlardi öz guvenleride tavan yapmış.Arada ajanlık yapmak motive ediyor insanı
Vay vay baksenAynen iyi oludu cuma günü sinir oldum şimdi ziyaretciler gelir diye yorum yapıyorlardi öz guvenleride tavan yapmış.
Allah rahmet eylesin cok gencmis daha.Iyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum
okurken bile tuylerim diken dilen oldu cok uzuldum Allah rahmet eylesin ailesine bol bol sabir versin.. ölumün yaşı yok derler cok dogruIyi akşamlar canlar
Aynen canım . Yemedim o tuzağa düşmedimİrmik helvası mı bir beden incelmek mi?
Tabi ki bir beden incelip güzel bayraklınla giymek :)
Bir anlık zevkler için elbiselerden olmayalım Kızlar
Bundan sonra bizim takıma gelecekler merak edip benceAynen iyi oludu cuma günü sinir oldum şimdi ziyaretciler gelir diye yorum yapıyorlardi öz guvenleride tavan yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?