Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sibelcim mezuniyete hak kazanmış durumdasın ama 60'a inmeyi de bekleyebilirsin tabi ki karar senin
ördekcim şu takımların sıraları yeniden mi duzenlense 1 yok 9 yok yeniden siralansa diye düşündüm.
Canım bazen yeniden açılabiliyor takımlar, o yüzden sıraları değişmiyor.
Bayrama geliyor bir sonraki tartı bildirim geçen bayram gibi iki haft sonra mı olacak ördeğim
Oylama yapılır onun için canım ama bana muhtemelen birleşir gibi geliyor. Duruma göre ben sizleri bilgilendiririm
Sabah
1 çk bal 2 lokma ekmek

Öğle yarım haşlanmış patates

Ara 1 şeftali

Akşam 2 yk bulgur

2 buçuk lt su
Yarım saat yürüyüş
morordek Cikilatacanavari
Hala iyilesmedin galiba rintcim?

Çok şükür kaptanım biraz daha iyiyim şimdi. Genel olarak halsizlik kaldı ama dün ilaç başladık bugüne biraz topatladım. Çok fena. Oğlan da olursa diye hemen ilacı aldık hazırladık. İlk belirti de vereceğiz.
Çok teşekkür ederim kaptanım

Evet ya nasıl atlıyorsun maşallah azaydidem de öyle tavşan gibim zıplıyorlar :)) ben tek seferde 50 anca
ay canim nazar degdi bayadir spor yapamiyorum dun ufaktan bi ip atladum temzligede basladigim icin spora ne halim nede vaktim kaliyo malesef

Iyi yapmışsınız
Aman oglusa geçmesin inşallah

Arkadaşlar kadınların günlük kalori ihtiyaçları 1800-2000 arasıymış. Kilo vermek için ya daha azını tüketicez yada spor yaparak kalori harcicaz. Bu şartlar altında her gün 1000 kalori yaktığımız taktirde 1 haftada 1 kilo vermemek mümkün değilmiş. Günlük aldığımız kaloriyi düşürürsek 1 haftada 1 kilodan fazla veririz demek oluyor.
Bu hafta kaçamak yok arkadaşlar bunlar bilimsel veriler. Olmaz diye bişey yok.

Kardelencim, 7000 kalori 1 kg yağ yakımına eş değer.
https://zayiflama.site/bmr-hesaplama/ buradan da ortalama günlük ne kadar kalori harcadığını bulabilirsin.
Her 1 kg yağ yakımı ile beraber yanında ödem de gidiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…