Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın şekerler
Hadi bakalım bugünü de kaçamaksız atlatın insallah artık sonra spora verin kendinizi
Cuma günü izne çıkacak arkadaşlarımız var eger bildirim yapamazlarsa onların yüzdesini de telafi etmemiz gerekecek nota almamak için.

120 puan ceza yazıyorum rintcim
Vuhuuu mukemmelsin
Cumaya kadar izin kilona inersen listeye geri döneceksin değil mi karabibercim?

Iyi akşamlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı tulum peyniri
5 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi
Şeftali

Öğlen
1 dilim ekmek
8 adet Kuşbaşi et
1 kase yoğurt

Ara
1 kahve

Akşam
1 tabak haşlama et
1 kase yoğurt

Arkadaşlar resmen bunalımdayım.... Sabah 65.7 çıktı kilom. Hayır enteresan şekilde yemediğim halde yukarı doğru giden bir kilom var acayip moralim bozuldu yaa

morordek Şeyma’cım, bizim vücut ölçülerimizin kaydolduğu bir liste vardı... o listeye nereden, nasıl ulaşabilirim? Diyete ilk hangi ölçülerle başlamışım onu bileyim en azından bir karşılaştırma yaparım. İnanılmaz moralim bozuk. Bugün saf proteine başladım 3+3 yapacağım...

Slm kızlar nasıl gidiyor
benimde rejim falan yalan oldu yiyorum bakalım aybaşında nasıl olcagim. Belki yakiyorumdur baya yürüyüş yapıyoruz. Dağ Bayır geziyoruz ufak çaplı batı Karadeniz daha doğrusu kastamonu Kanyonları geziyoruz 2 bebe kucakta sayılır hızlı gidiyoruz diye. yediğim pasta börek yakıyorumdur inşallah. balpamuk vücudun kendini korumaya alınmış olabilir. saf protein yapılabilir yada çok kistiysan belki haftada 1 kaçamak yapılabilir şaşırtmak için. öğün araları en az 5 6 saat yapıp bağırsaklar düzenlenebilir. aralarda hiç bişey yok. akşam çiğ bişey yenmiycek fevzi ozgonul beslenme oluyor bunlar ben 10 gün falan yapmıştım iyi incelmistim valla kardeşim nişan öncesi tavsiye ederim sabah 8 bucuk en geç öğle 2 akşam 7 8 gibi sadece bu şekilde akşam çiğ birsey yok ekmek çok az.

Selam kızlar Nasılsıniz?
Ben 76 kiloyum hedef 75 ti ama 1 kilo fazlam var olsun daha almam diye düşünüyorum.
Daha dogurmadim ama az kaldı azz sonra burdayım. 21 kilo vermek hedefim bakalım nasıl olacaksa
olur olur zaten 10 kilo kolay gidiyor sonrasıda emzirirken gider sağlıklı beslenme ile. allah sağlıkla bebegine kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…