- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.081
Merhaba Kızlar nasılsınız ?
Yarın tartı bildirimi yapacak mıyıx?
Herkes tatildeydi galiba sayfa baya boş kalmış, asılalım yarından itibaren de cumaya güzel sonuçlar alalım kızlar
Slm kızlar nasıl gidiyor
benimde rejim falan yalan oldu yiyorum bakalım aybaşında nasıl olcagim. Belki yakiyorumdur baya yürüyüş yapıyoruz. Dağ Bayır geziyoruz ufak çaplı batı Karadeniz daha doğrusu kastamonu Kanyonları geziyoruz 2 bebe kucakta sayılır hızlı gidiyoruz diye. yediğim pasta börek yakıyorumdur inşallah. balpamuk vücudun kendini korumaya alınmış olabilir. saf protein yapılabilir yada çok kistiysan belki haftada 1 kaçamak yapılabilir şaşırtmak için. öğün araları en az 5 6 saat yapıp bağırsaklar düzenlenebilir. aralarda hiç bişey yok. akşam çiğ bişey yenmiycek fevzi ozgonul beslenme oluyor bunlar ben 10 gün falan yapmıştım iyi incelmistim valla kardeşim nişan öncesi tavsiye ederim sabah 8 bucuk en geç öğle 2 akşam 7 8 gibi sadece bu şekilde akşam çiğ birsey yok ekmek çok az.
Arada metabolizmayi sasirtmak lazim canim. Belki de vucudun korumaya gecmistir ya da odem okusmusta olabilir Saf proteini de 3 4 gunden fazla onermiyorlar ama sen ara vereceksin sanirim 3+3 dedigine gore. Ben de 2 gun yapicam bakalim.Arkadaşlar resmen bunalımdayım.... Sabah 65.7 çıktı kilom. Hayır enteresan şekilde yemediğim halde yukarı doğru giden bir kilom var acayip moralim bozuldu yaa
@morordek Şeyma’cım, bizim vücut ölçülerimizin kaydolduğu bir liste vardı... o listeye nereden, nasıl ulaşabilirim? Diyete ilk hangi ölçülerle başlamışım onu bileyim en azından bir karşılaştırma yaparım. İnanılmaz moralim bozuk.Bugün saf proteine başladım 3+3 yapacağım...
Arada metabolizmayi sasirtmak lazim canim. Belki de vucudun korumaya gecmistir ya da odem okusmusta olabilir Saf proteini de 3 4 gunden fazla onermiyorlar ama sen ara vereceksin sanirim 3+3 dedigine gore. Ben de 2 gun yapicam bakalim.
Hahahah çok tatlısınGünaydın kızlar
herzaman mümkün olmuyor girmek tel çekmeyen yerlerde olanlar var galiba ben gibj medeniyet gördüm bir yerde girmeye çalışıyorum bende birdaha görüşüne kadar sağlıkla kalın .
Arada metabolizmayi sasirtmak lazim canim. Belki de vucudun korumaya gecmistir ya da odem okusmusta olabilir Saf proteini de 3 4 gunden fazla onermiyorlar ama sen ara vereceksin sanirim 3+3 dedigine gore. Ben de 2 gun yapicam bakalim.
Ayy inşallah gitsin kilolar.olur olur zaten 10 kilo kolay gidiyor sonrasıda emzirirken gider sağlıklı beslenme ile. allah sağlıkla bebegine kavuştursun canım
esra cım yaa ben tarıya çıkmaya bile korkuyorum ne güzel senin gitmeye başlamış acaba bende mi saf protein yapsam biraz benimde çok lazımmış gibi iç bacakta bir şişlik rahatsız etti basen bacak iyice şişmiş geldiBende çok yüklenmeyi sevmiyorum sonuçta böbreklere yük oluyor saf protein. Onun için 3+3 yapıpnormal bir diyetle devam edeceğim. Bu arada inanılmaz ama ilk defa 1 günlük sp ile bu kadar hızlı attım üzerimden. Dün 65.7’dim bugün 64.3 çıktım. Ki ben basküldeki rakama çok bakmıyorum daha çok görüntüme bakıyorum. Dün beni rahatsız eden şey daha çok iç bacakta bir yağlanma oluyor gibi hissettim hatta mesura ile ölçü aldım gerçekten ölçüde artık vardı, bu sabah gitmiş o yağ birikintisi
tatlım hadi bakalım az kalmış doğumaAyy inşallah gitsin kilolar.
Amin canım çok teşekkür ederim.
esra cım yaa ben tarıya çıkmaya bile korkuyorum ne güzel senin gitmeye başlamış acaba bende mi saf protein yapsam biraz benimde çok lazımmış gibi iç bacakta bir şişlik rahatsız etti basen bacak iyice şişmiş geldi
Evet ablacim az kaldı normal bekliyorum bu hafta dogsa ne güzel olurdu çok bekletmese bari. :))tatlım hadi bakalım az kalmış doğuma
kaan hazırlandı mı kardeşe
haklısın esracım da dukan yerine diyetisyene mi başlasam diyorum malum benim kronik kabızlık problemim var o iyice sıkıntı mı yapar diye korkumBence de hiç vakit kaybetme başla Şahnur. Hem daha kolay moda gireriz birlijte :)) Ya zaten benim üst kısmıma bakınca çok normal bir insanım. Bir kaç gram alayım hemen basenden iç bacaktan pırtlıyor :) en zor giden yerlerde oralar zaten. Onun için hemen farkettiğim anda başladım. Sende hiç uzatmadan başla bence. Yoksa yağ yerleşip oturuyor biliyorsun. Yerleştikten sonra da 2-3 kat daha fazla emek sarfetmek gerekiyor.
ayy kıyamam ona demek kardeşi bekliyor hadi bakalım hayırlısı olsun
Evet ablacim az kaldı normal bekliyorum bu hafta dogsa ne güzel olurdu çok bekletmese bari. :))
Kaan da az kaldiginin farkında hergün söylüyor "anne benim kardeşim olacak " diye. Sonra karnimi acıyor kardes burda mi diyor.
Babasına da "doktor teyze kardeşi cikaricak benim kucağıma vericek diyorçok ılımlı yaklaşıyor ama eve gelince ne yapıcak acaba.
Daha küçücük teyzesi 32 aylık ve 90 cm boyu var nasıl abi olacak bilemiyorum.ayy kıyamam ona demek kardeşi bekliyor hadi bakalım hayırlısı olsun
Saf protein gercekten cok ise yariyor. Bi hafiflik geliyo insana gereksiz sisligi atiyo resmen. Bana oyle oluyo en azindan. Ise yaramasina cok sevindim canim.Bende çok yüklenmeyi sevmiyorum sonuçta böbreklere yük oluyor saf protein. Onun için 3+3 yapıpnormal bir diyetle devam edeceğim. Bu arada inanılmaz ama ilk defa 1 günlük sp ile bu kadar hızlı attım üzerimden. Dün 65.7’dim bugün 64.3 çıktım. Ki ben basküldeki rakama çok bakmıyorum daha çok görüntüme bakıyorum. Dün beni rahatsız eden şey daha çok iç bacakta bir yağlanma oluyor gibi hissettim hatta mesura ile ölçü aldım gerçekten ölçüde artık vardı, bu sabah gitmiş o yağ birikintisi
En son 59.2 geldim ama biraz almis olabilirim. Tartilmadim daha. Kahvaltiya da vakit bulamadim. Tartilicam bakalim az sonraSen ne durumdasın kaça indin ben yokken :))
canım benimkilerin arası 6 yaş kedi köpek misaliler yaş araları fazla olmayınca emin ol iyi arkadaş olurlarDaha küçücük teyzesi 32 aylık ve 90 cm boyu var nasıl abi olacak bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?