Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba Kızlar nasılsınız ?
Yarın tartı bildirimi yapacak mıyıx?
Herkes tatildeydi galiba sayfa baya boş kalmış, asılalım yarından itibaren de cumaya güzel sonuçlar alalım kızlar

Ya valla kimsecikler yok şaşırdım bende ilk defa bu kadar sessiz gördüm burayı...

Ben bugün o moral bozukluğuyla tuttum kendimi ve sp ilk gününü tamamladım kazasız şekilde. Sanırım 2 gün daha sıkıp 3 e tamamlayacağım sp’yi. Önce şu üzerimdeki asıl fazlalıpı hızlıca bir atsam sonrasında böyle bir düzen kurmayı düşünürüm. Ama şu an tatilde yediklerimin depolanıp yağa dönüşme sürecini yaşıyorum ve şimdi birden kiloma yansıdığı için acayip moralim bozuldu. Hızlıca atmaya çalışacağım. 3 gün sp - 3 gün sebze-protein 1 haftalık planım böyle şimdilik. Bakalım ne olacak...

Arada metabolizmayi sasirtmak lazim canim. Belki de vucudun korumaya gecmistir ya da odem okusmusta olabilir Saf proteini de 3 4 gunden fazla onermiyorlar ama sen ara vereceksin sanirim 3+3 dedigine gore. Ben de 2 gun yapicam bakalim.

Günaydın kızlar
herzaman mümkün olmuyor girmek tel çekmeyen yerlerde olanlar var galiba ben gibj medeniyet gördüm bir yerde girmeye çalışıyorum bende birdaha görüşüne kadar sağlıkla kalın .

Arada metabolizmayi sasirtmak lazim canim. Belki de vucudun korumaya gecmistir ya da odem okusmusta olabilir Saf proteini de 3 4 gunden fazla onermiyorlar ama sen ara vereceksin sanirim 3+3 dedigine gore. Ben de 2 gun yapicam bakalim.

Bende çok yüklenmeyi sevmiyorum sonuçta böbreklere yük oluyor saf protein. Onun için 3+3 yapıpnormal bir diyetle devam edeceğim. Bu arada inanılmaz ama ilk defa 1 günlük sp ile bu kadar hızlı attım üzerimden. Dün 65.7’dim bugün 64.3 çıktım. Ki ben basküldeki rakama çok bakmıyorum daha çok görüntüme bakıyorum. Dün beni rahatsız eden şey daha çok iç bacakta bir yağlanma oluyor gibi hissettim hatta mesura ile ölçü aldım gerçekten ölçüde artık vardı, bu sabah gitmiş o yağ birikintisi

Sen ne durumdasın kaça indin ben yokken :))

esra cım yaa ben tarıya çıkmaya bile korkuyorum ne güzel senin gitmeye başlamış acaba bende mi saf protein yapsam biraz benimde çok lazımmış gibi iç bacakta bir şişlik rahatsız etti basen bacak iyice şişmiş geldi

Bence de hiç vakit kaybetme başla Şahnur. Hem daha kolay moda gireriz birlijte :)) Ya zaten benim üst kısmıma bakınca çok normal bir insanım. Bir kaç gram alayım hemen basenden iç bacaktan pırtlıyor :) en zor giden yerlerde oralar zaten. Onun için hemen farkettiğim anda başladım. Sende hiç uzatmadan başla bence. Yoksa yağ yerleşip oturuyor biliyorsun. Yerleştikten sonra da 2-3 kat daha fazla emek sarfetmek gerekiyor.

tatlım hadi bakalım az kalmış doğuma
kaan hazırlandı mı kardeşe
Evet ablacim az kaldı normal bekliyorum bu hafta dogsa ne güzel olurdu çok bekletmese bari. :))
Kaan da az kaldiginin farkında hergün söylüyor "anne benim kardeşim olacak " diye. Sonra karnimi acıyor kardes burda mi diyor.
Babasına da "doktor teyze kardeşi cikaricak benim kucağıma vericek diyor çok ılımlı yaklaşıyor ama eve gelince ne yapıcak acaba.

haklısın esracım da dukan yerine diyetisyene mi başlasam diyorum malum benim kronik kabızlık problemim var o iyice sıkıntı mı yapar diye korkum

ayy kıyamam ona demek kardeşi bekliyor hadi bakalım hayırlısı olsun

Saf protein gercekten cok ise yariyor. Bi hafiflik geliyo insana gereksiz sisligi atiyo resmen. Bana oyle oluyo en azindan. Ise yaramasina cok sevindim canim.
Sen ne durumdasın kaça indin ben yokken :))
En son 59.2 geldim ama biraz almis olabilirim. Tartilmadim daha. Kahvaltiya da vakit bulamadim. Tartilicam bakalim az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…