- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.101
Cabuk gelen cabuk gider canim. Sen verirsin tekrar. Spor felan da yapamayinca vucut depoluyo malesef ki+1.2 bu ne ya hiç kaçamak yapamayacak miyiz biz 2 lokma yiyelim hemen 2 kilo olarak dönüyor çok üzülüyorum artık gerçekten
Poğaça kötü olmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı olsa daha güzel olurdu ama spor güzelMenüm;
Sabah poğaça yapmıştım 1 tane yedim.
Ara: 3 kupa kantaronlu yeşil cay
Aksam: 1 tabak yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
3 L su
3 t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack
30 burpees
65 dağ tırmanışı
20 dk omuz kol
20 dk kalça bacak
15 dk zumba
15 dk eliptik
Menü çok güzel tabi pilav miktarı önemli pirinç yada bulgur da önemli biraz spor olsa güzel olurBugunku menum
Sabah
1 has. Yumurta
Peynir
Salatalik
Zeytin
Ogle
Yulaf lapasi
Aksam
Etli nohut yemegi
Pilav
3 lt su
Su anlik spor yok malesef
Pirinc pilaviydi. 5 6 kasik yemisimdir sanirimPoğaça kötü olmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı olsa daha güzel olurdu ama spor güzel
Menü çok güzel tabi pilav miktarı önemli pirinç yada bulgur da önemli biraz spor olsa güzel olur
Olabilirsin kardelencim
Tabi ki karabibercim. Listede de yer var, sıkıntı olmaz :)Evet canim onun içinde çok ugrasiyorum musaden okursa grupta olmak istiyorum tekrar
Gonulcum bayram haftası bildirimi kontrol amaçlı ben istedim. Yoksa etaplar birleşti bu cuma asıl bildirimler olacak. Yapabilecek misin? Bir de hala izne ayrılmak istiyor musun? Üzerinden baya vakit geçtiği için tekrar sormak istedim :)Bugün bayram dıye kılo bıldırımı olmayacakmıydı. Kımsecıkler yok burda
Çok pis artıdayım.
+2,5 kilo
Aslında olay yediklerim değil hareketsizlik oldu.
Hep korumayı harekete bağlıyım demiştim ama bileğim saolsun hiçbir şey yapamadım. Durum bu.
Bir tık daha iyi ayağım ama spora başlayamıyorum daha.
Ayy çok az kalmış hadi güzel haberlerini alalım inşallah, sağlıkla gelsin minikSelam kızlar Nasılsıniz?
Ben 76 kiloyum hedef 75 ti ama 1 kilo fazlam var olsun daha almam diye düşünüyorum.
Daha dogurmadim ama az kaldı azz sonra burdayım. 21 kilo vermek hedefim bakalım nasıl olacaksa
Esracim o listeyi Ferah tutuyordu ama ne oldu bilemiyorum inan kiArkadaşlar resmen bunalımdayım.... Sabah 65.7 çıktı kilom. Hayır enteresan şekilde yemediğim halde yukarı doğru giden bir kilom var acayip moralim bozuldu yaa
morordek Şeyma’cım, bizim vücut ölçülerimizin kaydolduğu bir liste vardı... o listeye nereden, nasıl ulaşabilirim? Diyete ilk hangi ölçülerle başlamışım onu bileyim en azından bir karşılaştırma yaparım. İnanılmaz moralim bozuk. Bugün saf proteine başladım 3+3 yapacağım...
Hedefcim sen bilirsin. İzin hakkın var mıydı? Bu sene kaç kez izne çıktın hatırlıyor musun? Yoksa ben pcye geçince kontrol edeyimÖrdeğim eğer cumaya kadar bu kilolar gidemezse ben izine çıkayım diyorum.
Spor benim en önemli kozum.
Tiroid olunca sporsuz hiç gitmiyor biliyorsun.morordek
Kaptanim sende katilmazmisin aramizahaklısın esracım da dukan yerine mi başlasam diyorum malum benim kronik kabızlık problemim var o iyice sıkıntı mı yapar diye korkum
Aynen yaa bende pazartesi 78.8 sali 77.7 geldim gecen hafta ama bayramda 2 gün mangal yedim dikkat edemedim daha 78.8 göremedim ugrasiyorum kac gündür+1.2 bu ne ya hiç kaçamak yapamayacak miyiz biz 2 lokma yiyelim hemen 2 kilo olarak dönüyor çok üzülüyorum artık gerçekten
Evet cok guzel fikir canimKızlar ay takvimine göre bugün kilo vermeye başlamak için gayet uygun bir günmüş hadi herkes asılsın bugün yarından itibaren listede olan olmayan herkesten menü bekliyorum herkes birbirinin menüsü hakkında yorum yapsın bütün menuler herkes tarafindan yorumlansin
Ben evde poğaça yapamiyorum yaparsam kesinlikle birtaneyle kalamam kendime bu konuda hiç guvenmiyorum pogacayi çok severim firindan çıkar çıkmaz hemen yerim sicakken poğaça yemeye bayiliyorumMenüm;
Sabah poğaça yapmıştım 1 tane yedim.
Ara: 3 kupa kantaronlu yeşil cay
Aksam: 1 tabak yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
3 L su
3 t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack
30 burpees
65 dağ tırmanışı
20 dk omuz kol
20 dk kalça bacak
15 dk zumba
15 dk eliptik
Hoşgeldin kaptanim bugun daha bir hareketlilik varKızlar çok çok özür diliyorum hiç giremedim son günlerde. Hep yolculukla geçti ve inanın hiç boş vakit bulamadım. Artık yaz sezonunu kapatıp eve döndük, aranıza geri döndümartık her gün hesap kesilecek ona göre :)
haklısın esracım da dukan yerine diyetisyene mi başlasam diyorum malum benim kronik kabızlık problemim var o iyice sıkıntı mı yapar diye korkum
Saf protein gercekten cok ise yariyor. Bi hafiflik geliyo insana gereksiz sisligi atiyo resmen. Bana oyle oluyo en azindan. Ise yaramasina cok sevindim canim.
En son 59.2 geldim ama biraz almis olabilirim. Tartilmadim daha. Kahvaltiya da vakit bulamadim. Tartilicam bakalim az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?