- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.201
Bebbegim 6 aylik canim. Bir de buyuk var o da 3.5 yasinda. Tek basima 2 cocuk zorladi beni. Egzemam ise 13 yildir felan var.Beneğin ne kadarlık oldu? Ben de çocuktan sonra yakalandım bu illete....
Eki Görüntüle 2183923
Bu kilolu halim
Oo cok fark var canim ya bir kere basarmissin zayiflamayi bence yine yaparsin.Eki Görüntüle 2183924
Buda zayif halim
Bebbegim 6 aylik canim. Bir de buyuk var o da 3.5 yasinda. Tek basima 2 cocuk zorladi beni. Egzemam ise 13 yildir felan var.
Insallah canimm
Oo cok fark var canim ya bir kere basarmissin zayiflamayi bence yine yaparsin.
Yok canim hamile değilimSonuçlarI bende merak ediyorum takipteyim. herkes bayram tatilnden sonra tatil yapmış deniz yerlerinde oteller dolu. allahın kastamonu cidesinde yer bulmakta zorlandik yani kara kara dönüşü düşünüyorum zaten bayrama giderken çok zorlandik donus nasıl olcak bakalım donupte kendimi bıraktığım kiloda bulamamakta var
karabiber supersinilk foto hamilelik fotosu mu .bence yine basarirsin
birde zayifliktan ziyade selülit sıkıntısı olmazsa iyi oluyor ya kimileri şişman ama sıkı ve selülitsiz kimileride zayıf ama sıkı değil acayip röntgenci hissettim kendimimühim olan iç güzellik sağlıklı beslenme spor. burdaysak kilo vermede önemli tabi yarını merak ediyorum.
Özlem sen kesin süper vcuda sahipsin sporlarini çok ama çok kiskaniyorum
Canim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyseDeniz ve Kum kuzum sen zayıftın kilo aldın veremedin mi yoksa bir kere verdin bu ikinci vermeye çalışman mı
Nasıl fark ediyor değil mi kilolu ve kilosuz? En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarımEki Görüntüle 2183924
Buda zayif halim
O zaman seni listeye ekliyorum karabibercim tebrik ederimKaptanim izne ayrildim kilonun altina indim sonunda 78 kiloyum
Tebrik ederim canımGünaydın herkese
Bugün 55,4ü gördüm çok mutluyum 55lere inebildiğim için:)
56,3tüm 2hafta önce -900 %1,59 iki haftalık, 2e bölersek %0,79
Hedefim 55ti canım 55olup mezun olmak istiyorum:) biraz daha idare edin beniNasıl fark ediyor değil mi kilolu ve kilosuz? En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarım
O zaman seni listeye ekliyorum karabibercim tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Mezun ediyoruz seni değil mi? :)
Aa tamam çok sevindimHedefim 55ti canım 55olup mezun olmak istiyorum:) biraz daha idare edin beni
Tam alıştım sağlıklı beslenmeye mezun olunca kopmaktan korkuyorum bir iki haft daha bildirim yapayım da otursun, aynı zamanda spora başlıyorum bu hafta sıklaşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?