Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de kendimi cok cok hafif hissediyorum. Bu arada egzaman ne alemde? Stresten ben de sedef te cikti malesef.

Ah yaa... Nasıl sedef çıktı peki? Yani egzaman mı sedefe döndü? Sedef nasıl oluşuyor bilmiyorum ama bana kayınvalidem hep sedefe çevrilecek egzaman korkuyorum der, bende ne alakası var diye düşünürdüm. Egzama sedefe dönüyor mu ki? Yoksa tamamen bağımsız birşey mi? Ya çok üzüldüm ama.... Benim egzamam ilk defa bu yaz çok kötüydü. Kötüleştikçe stres oldum, stres oldukça da kendimi abur cubura verdim. Psikolojimi çok bozuyor bu hastalık benim. Bütün yaz kollarım sulu egzamaydı. Küçük küçük iltihaplı sivilceler gibi düşün berbat haldeydim. Şimdi kollarımdaki o sulu hal gitti yine ellerim ve kollarım kuru egzama biçiminde. İnanılmaz gergin, alçı gibi acılı haline geri döndü. Şu anda kardeşimin yaptırdığı bir karışımı sürüyorum ve beslenmeme geri dönmeyi başarabildim gibi görünüyot. Birkaç gündür yemediğim için daha iyi gibiyim ama kaşıntım geçmiyot. Geceleri acı ve kaşıntıyla yataktan kaldırıyor beni...

Benim egzema sacimda var canim. Sedef kollarimda ve bacaklarimda cikti. Ozellikle dirsek ve diz kapagimda yogun. Stresten dedi doktor. Emzirdigim icin agir ilacta kullanamiyorum. Kullandiklarim pek fayda etmiyo. Benim de ilk kez bu yaz kontrolden cikti. Ben bebek stresi diye dusunuyodum belki de mevsimseldir.

Menüm:
Bugün tembellik ettik geç uyandık..
Menum;
12:00
Minik bir kasede kavrulmamış tuzsuz yer fıstığı
1 kupa süt ile nescafe

15:00
Biraz üzüm

19:00
Az ekmekli tavuk döner

3 L su
3 t.kahvesi

Spor;
800 ip atlama
20 dk crunch hareketleri
10 dk eliptik

Arkadaşlar yarın bildirimlerinizi cidden merak ediyorum şu halde..
Takıma kimse uğramaz olmuş. Biliyorsunuz takım kuralları her gün menü paylaşmak ve günde en az 5 mesaj yazmak.. Lütfen beni tek tek takip etmek zorunda bırakmayın.. Herkes bayram tatilinde diye tolerans gösterdim ama bayram tatili biteli 1 hafta oldu hala kimsenin uğradığı yok..

Bu hafta hiç menü yazamadım yoğun geçti ördeğim bugğn iki öğün yaptım ben de acıktıkça ayran kefir içtim, akşam yemeğini de erken yedim, yarın güzel bir eksi bekliyorum :)

Beneğin ne kadarlık oldu? Ben de çocuktan sonra yakalandım bu illete....

Arkadaşlar hayırdır herkes terk mi etti takımı yahu ? :) Bütün gün kimsecikler uğramamış. İlk defa bu kadar boş görüyorum. Ben bu sabah 64.00 çıktım.

Bugünkü menüm:

Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-4 küçük parça kaşar peyniri
-1 yk lor peyniri
-1 kk beyaz peynir
-3 ceviz içi
-Domates

Ara:
-Türk Kahvesi

Akşam:
-3 ızgara köfte
-3 parça da pirzola
-közlenmiş patlıcan ve yeşil salata

Bugün spor yapamadım.

Menü
Sabah
4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine küçük armut 2 kucuk kuru incir 3gun kurusu
Ara
Sade Türk kahvesi
Aksam
1 kepce yeşil mercimek çorbası
3-4yk et sote
1.5yk bulgur pilavı
Semizotu salatası
biraz kavun karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
Spor
10 dk koşu yürüyüş karışık
5dk bisiklet
80dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…