- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.221
canım bende de sedef vardı en son 2. doğumdan sonra bütün vucudu sarmıştı 3 ay ışın edavisi gördüm allaha şükür 4-5 senedir iyiyim stres çok önemli bir de bende emzirdiğim için ilaç kullanamamıştım çok zor yaaaBenim egzema sacimda var canim. Sedef kollarimda ve bacaklarimda cikti. Ozellikle dirsek ve diz kapagimda yogun. Stresten dedi doktor. Emzirdigim icin agir ilacta kullanamiyorum. Kullandiklarim pek fayda etmiyo. Benim de ilk kez bu yaz kontrolden cikti. Ben bebek stresi diye dusunuyodum belki de mevsimseldir.
karabiberim muhteşem olmuşsun eminimn gene muhteşem olacaksın inanıyorum ben sanaYesil elbisede 59 kiloyum siyah elbisede 57 kiloyum kilolu hakim 92 kilo canlarim birsefer basardim busefer yine basaracagim inşallah
yaa bende pis boğazım hamileliklerimde 30-20 kg aldım hamile olunca şaftım kayıyıorCanim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyse
Özlemim şu 8'lere geri dönme artık ya :/Günaydın kızlar
Pazartesi 82 olan kilom bugün 81.5.. Spor yapsamda menülerim çok düzenli değil o yüzden çok kilo veremedim ama 1-2 cm de olsa göbisimde belimde incelme olmuş..
Sanırım o tatilde Özlemcimfancynancy Ortim sen neler yapıyorsun? Ekspres yapsak mi 1 hafta?
Ben çok korkuyorum hamile kalınca çok alırsam diyeCanim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyse
O zaman günaydın diyorum ördekim gözümü yeni açtım henüzHanımlar bildirimler nerede?
Cikilatacanavari kardelelen321 violin35 hedef38beden @gonulll Cherry Mom (sen internete giremiyordun ama yine de bi şansımı deneyeyim dedim :) ) @azaydidem rint
Aslında senin durumunu tahmin ediyordum da herkesi etiketleyeyim dedim ciklatım :)O zaman günaydın diyorum ördekim gözümü yeni açtım henüz
Ordekim +300de yim şu an şart 14.00da spora gidicem gelince daha az çıkıyorum 4-4.5 gibi bi daha bildirim yapayım benAslında senin durumunu tahmin ediyordum da herkesi etiketleyeyim dedim ciklatım :)
Gectiyse ne guzel ya ben cok umutsuzum. Doktor bana da demisti isin tedavisi diye. Isinla da gecmezse hap tedavisi varmis ama agirmis biraz. Tabi emzirmeyi birakana kadar hap tedavisi olamam da. Sizin gecmesine cok sevindim. Ne guzelgünaydınlarr
canım bende de sedef vardı en son 2. doğumdan sonra bütün vucudu sarmıştı 3 ay ışın edavisi gördüm allaha şükür 4-5 senedir iyiyim stres çok önemli bir de bende emzirdiğim için ilaç kullanamamıştım çok zor
Tamam ciklatım bekliyorum. Zaten liste hazır degil, kimse bildirim yapmıyor bugun unuttular mı nedirOrdekim +300de yim şu an şart 14.00da spora gidicem gelince daha az çıkıyorum 4-4.5 gibi bi daha bildirim yapayım ben
Inşallah canım bu hafta bir atak yapıp 8'lerden geri dönmemek üzere kurtulacam insallah.Özlemim şu 8'lere geri dönme artık ya :/
Sanırım o tatilde Özlemcim
canım ben emzirirken ışın almıştım yaklaşık 3 ay süren bir tedavi haftada 5 günGectiyse ne guzel ya ben cok umutsuzum. Doktor bana da demisti isin tedavisi diye. Isinla da gecmezse hap tedavisi varmis ama agirmis biraz. Tabi emzirmeyi birakana kadar hap tedavisi olamam da. Sizin gecmesine cok sevindim. Ne guzel
Eki Görüntüle 2183924
Buda zayif halim
Hanımlar bildirimler nerede?
Cikilatacanavari kardelelen321 violin35 hedef38beden @gonulll Cherry Mom (sen internete giremiyordun ama yine de bi şansımı deneyeyim dedim :) ) @azaydidem rint
Cok yogunmus iyi ki gecmis. Benim bu kadar yogun degil sadece kollarim boyle. Bir de diz kapaklarim da yogun var. Sanirim o yuzden isin tedavisine baslatmadi doktor.Canım benim bütün vucüt bu şekilde idi
Hahah canın sagolsun hedefcim :) +2500'den +100'e inmek de büyük başarı. İzne ayrılmıyorsun bu durumda değil mi? Ayrılmamalısın benceÖrdeğim +100 geldim. İçim dışımda protein oldu ama bu kadar gönderebildim.
Kaptanım gece oğlan uyanıktı sabah uyıyakalmışız.Hanımlar bildirimler nerede?
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun rintcim güzel menüler bekliyoruzBu hafta artık işe dönüyorum . daha düzenli bir hayat olacak. Malum koşturmaca. Mezun olup yeni hedefle gelmek istiyorum.
Ama ilk kez burayı ihmal ettim 2 haftada 300 şartıyla geldim. İhmal yok.
Saglık olsun canımmorordek im ben sabitim. Kilo vererek mezun olmak istiyordum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?