Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
canım bende de sedef vardı en son 2. doğumdan sonra bütün vucudu sarmıştı 3 ay ışın edavisi gördüm allaha şükür 4-5 senedir iyiyim stres çok önemli bir de bende emzirdiğim için ilaç kullanamamıştım çok zor yaaa
Yesil elbisede 59 kiloyum siyah elbisede 57 kiloyum kilolu hakim 92 kilo canlarim birsefer basardim busefer yine basaracagim inşallah
karabiberim muhteşem olmuşsun eminimn gene muhteşem olacaksın inanıyorum ben sana
Canim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyse
yaa bende pis boğazım hamileliklerimde 30-20 kg aldım hamile olunca şaftım kayıyıor

Canim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyse
Ben çok korkuyorum hamile kalınca çok alırsam diye

O zaman günaydın diyorum ördekim gözümü yeni açtım henüz

Gectiyse ne guzel ya ben cok umutsuzum. Doktor bana da demisti isin tedavisi diye. Isinla da gecmezse hap tedavisi varmis ama agirmis biraz. Tabi emzirmeyi birakana kadar hap tedavisi olamam da. Sizin gecmesine cok sevindim. Ne guzel

Gectiyse ne guzel ya ben cok umutsuzum. Doktor bana da demisti isin tedavisi diye. Isinla da gecmezse hap tedavisi varmis ama agirmis biraz. Tabi emzirmeyi birakana kadar hap tedavisi olamam da. Sizin gecmesine cok sevindim. Ne guzel
canım ben emzirirken ışın almıştım yaklaşık 3 ay süren bir tedavi haftada 5 gün

Bu hafta artık işe dönüyorum . daha düzenli bir hayat olacak. Malum koşturmaca. Mezun olup yeni hedefle gelmek istiyorum.
Ama ilk kez burayı ihmal ettim 2 haftada 300 şartıyla geldim. İhmal yok.
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun rintcim güzel menüler bekliyoruz
morordek im ben sabitim. Kilo vererek mezun olmak istiyordum ama olmadı
Saglık olsun canım
Mezuniyetini de şimdiden tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…