Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayat boyu hep güzel bir ilişkiniz olur inşallah Didemcim.

Ben de cekip esime gondereyim madem. Sagol canim. Bu arada ben hamile degilim bi karisiklik mi oldu acaba?
Biz haftasonu evde degildik. Cok duzenli degildi. Menu yazayim diye oturdum bikac kez ama toparlayamadim o yuzden yazamadim. Ama bugunden itibaren yazicam ben de.

Afiyet oksun canim nasil tadi guzelmi
Aynen canim gün yaklastikça heyecan sarıyor beni 12 eylülde randevum var bana seni 78.5 gormek istiyorum dedi ama ben 77.5 geldim bugün

Spora geri dönüşüm vatana millete hayırlı olsun.
Hedefim günde 2 saat eliptik.
Ooo başarılar dilerim canim
Pamuğum sen izindeyken biz onu topluca deneyip mağdur olduk. Sonrası fenaydı.
Birdaha hayatta başlamam şok diyetlere bende isveç diyetine başlamıştım 2 gunde verdim gibi ama yeyince geri aldim ve veremedim uzun sure simdi az ve sık sık besleniyorum
Günaydın kızlar.. Dün 81.2 olan kilom bugün 80.1..
Eki Görüntüle 2185263
Hergün 100 gr 200 gr derken bir haftada 1 kg gitmis oluyor

O konuda haklısın canım.. En kısa zamanda 78'in altına inerim zaten benim için asıl başarı 75'in altına inmek ve kilo vermeye devam edebilmek.Cunku hep bu kiloya geldikten sonra zor veriyorum.
Benimde şuan hayalim 75 kilo olmak

Yok canım karışıklık olmadı etiketledigim arkadaşa yazdım onu..

Ben kabul olur 3.lük diye düşünüyordum ama olmuyormuş demek. O zaman tekrar ilk 3'e girme zamanı.
Bugün regl oldum ama cumaya kadar şişkinliği atarım.
10 gün gecikme olmuştu, o da şişirmiş beni sanırım.

Ben de bi 74.8 olsam bki 25 altına düşüp normal kilo sınırları içine giriyor heyecanla bekliyorum

Günün ilk menüsü de benden gelsin..
Menum;

• Uyanınca 400ml soğuk su+ 400ml ılık limonlu su bir kaç damla aspir yağı koydum+turk kahvesi
08:30
2 yumurtalı menemen
1 salatalık

12:30
1,5 yk yulaf kepekli 400ml kefir

17:30
1 fırınlanmış balık + salata +közlenmiş patlıcan domates

4 L şu
3 t.kahvesi
1 L dukan bira

Spor:
750 ip atlama
20 dk 2-5 kilo dambıl ile göbek egzersizi yapıldı..

Cardiyo olarak bolgesel calismanin ardından zumba veya eliptik yapmam lazımdı ama yapamadım.
Akşam yaparsam yazarım.

morordek

Ben de öyle düşünmüştüm hedefcim biraz hayal kırıklığı yaşadım o yüzden.
Neyse işte bize motivasyon olsun bu ilk 3'e girelim yeniden
Aha kötü haber geldi yarın annemle kaynanamla kışlık hamur yapacaz ben baştan söylüyorum yarın kaçamak yapacam
Cumaya kadar telafi et ciklatim mutlaka :)

Ben de öyle düşünmüştüm hedefcim biraz hayal kırıklığı yaşadım o yüzden.
Neyse işte bize motivasyon olsun bu ilk 3'e girelim yeniden

Cumaya kadar telafi et ciklatim mutlaka :)
İnşallah ördekim hedefim o yönde biliyorsun ki ben de çabucak zayıflamayı istiyorum

Herkese merhaba bugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
Ayy masallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…