- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.441
Gunaydınlarrr bende bgun insallah saf protein yapicam dun evlilik yıl dönumumuzdu butun gun dısaridaydum braz abarttim sanirim cumarteside annemdeydim kıslık hazrlik yaparken saatin farkina bile varamadim vakitsizlikten ve 9 da aksam yemegini yedim buda bana ekstra olrak geri dondu suanki kilom 69.2 bana kizicaksiniz biliyorum ama cumaya hedefimi tutturmus olrak gelicem insallah buna cok ihtiyacim var su sıralar bide spora baslayablirsem tam olucak hadi bakalim bgun bol sporlu ve kacamaksiz bir gun olsun insallahhh
Ben de cekip esime gondereyim madem. Sagol canim. Bu arada ben hamile degilim bi karisiklik mi oldu acaba?Canım whatsaptan kamera açıp çekip birine gönder. Ben anneme gönderdim ve sildim hemen. Birazdan arar ne gönderdin de sildin der..
--
@wendy- Yanlış hatırlamıyorsam kendi kendine gönderiyordu ama onuda ben beceremedim.Kendimi ekledim ama çıkmadı kişi listesinde.
Canım eski mesajlara bakarken şimdi gördüm hamile olduğunu..Nasılsın? Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini.
Biz haftasonu evde degildik. Cok duzenli degildi. Menu yazayim diye oturdum bikac kez ama toparlayamadim o yuzden yazamadim. Ama bugunden itibaren yazicam ben de.Menülerin puanlamasını ilk sayfaya ekledim ama çok az kişi menü paylaşıyor hanımlar
Dün sadeceDeniz ve Kum paylaşmış menüsünü? violin35 hedef38beden @beyazinci sizlerin hiç menüsü yok 3 gündür???
Afiyet oksun canim nasil tadi guzelmiYulaf kepekli kefir..
Eki Görüntüle 2185320
Aynen canim gün yaklastikça heyecan sarıyor beni 12 eylülde randevum var bana seni 78.5 gormek istiyorum dedi ama ben 77.5 geldim bugünEsracım belki zorlayabilir bu hafta seni 61.4'e inmek. 60'lı kilolarda 1 haftada 3 kilo baya iddialı bir rakam :) ama tabi ki belli de olmaz çabuk gelen çabuk gidebilir :)
Ya süpersin karabibercim aynen devam
Bu diyetisyen menüleri sana çok iyi geldi
Ooo başarılar dilerim canimSpora geri dönüşüm vatana millete hayırlı olsun.
Hedefim günde 2 saat eliptik.
Birdaha hayatta başlamam şok diyetlere bende isveç diyetine başlamıştım 2 gunde verdim gibi ama yeyince geri aldim ve veremedim uzun sure simdi az ve sık sık besleniyorumPamuğum sen izindeyken biz onu topluca deneyip mağdur olduk. Sonrası fenaydı.
Hergün 100 gr 200 gr derken bir haftada 1 kg gitmis oluyor
Benimde şuan hayalim 75 kilo olmakO konuda haklısın canım..En kısa zamanda 78'in altına inerim zaten benim için asıl başarı 75'in altına inmek ve kilo vermeye devam edebilmek.Cunku hep bu kiloya geldikten sonra zor veriyorum.
Yok canım karışıklık olmadı etiketledigim arkadaşa yazdım onu..Ben de cekip esime gondereyim madem. Sagol canim. Bu arada ben hamile degilim bi karisiklik mi oldu acaba?
Biz haftasonu evde degildik. Cok duzenli degildi. Menu yazayim diye oturdum bikac kez ama toparlayamadim o yuzden yazamadim. Ama bugunden itibaren yazicam ben de.
Kızlar maalesef ki geçen hafta 3. olsak bile nota alıyormuşuz. Yani önceki notamızla birlikte sarı kartımız olmuş oluyor. Bunu sildirmek için yeniden ilk 3'e girmemiz gerek. Ben size güveniyorum, yapabiliriz. Haydi güzellerim
Ben de bi 74.8 olsam bki 25 altına düşüp normal kilo sınırları içine giriyor heyecanla bekliyorumAfiyet oksun canim nasil tadi guzelmi
Aynen canim gün yaklastikça heyecan sarıyor beni 12 eylülde randevum var bana seni 78.5 gormek istiyorum dedi ama ben 77.5 geldim bugün
Ooo başarılar dilerim canim
Birdaha hayatta başlamam şok diyetlere bende isveç diyetine başlamıştım 2 gunde verdim gibi ama yeyince geri aldim ve veremedim uzun sure simdi az ve sık sık besleniyorum
Hergün 100 gr 200 gr derken bir haftada 1 kg gitmis oluyor
Benimde şuan hayalim 75 kilo olmak
saol canimm aminnn insallahh cümlemizin insallahhHayat boyu hep güzel bir ilişkiniz olur inşallah Didemcim.
Canım acaba özleme malum olmuş olmasınYok canım karışıklık olmadı etiketledigim arkadaşa yazdım onu..
Ooo gelsin gözlemeler gitsin katmerler...Aha kötü haber geldi yarın annemle kaynanamla kışlık hamur yapacaz ben baştan söylüyorum yarın kaçamak yapacam
Yani yılda 1 kere nasip oluyor kendimi tutarım diyemicemOoo gelsin gözlemeler gitsin katmerler...
Ben de öyle düşünmüştüm hedefcim biraz hayal kırıklığı yaşadım o yüzden.Ben kabul olur 3.lük diye düşünüyordum ama olmuyormuş demek. O zaman tekrar ilk 3'e girme zamanı.
Bugün regl oldum ama cumaya kadar şişkinliği atarım.
10 gün gecikme olmuştu, o da şişirmiş beni sanırım.
Cumaya kadar telafi et ciklatim mutlaka :)Aha kötü haber geldi yarın annemle kaynanamla kışlık hamur yapacaz ben baştan söylüyorum yarın kaçamak yapacam
İnşallah ördekim hedefim o yönde biliyorsun ki ben de çabucak zayıflamayı istiyorumBen de öyle düşünmüştüm hedefcim biraz hayal kırıklığı yaşadım o yüzden.
Neyse işte bize motivasyon olsun bu ilk 3'e girelim yeniden
Cumaya kadar telafi et ciklatim mutlaka :)
Ayy masallah hayırlı olsunHerkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?