- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.661
Etmeeeeee bende etmiyorum. Tartıyla olan münasebetimi minimuma indirdimHoşgeldin aramıza seni tanıyabilir miyiz biraz
Ya ben bu su alımının zamanlarına hiç dikkat edemiyorum
Ya Fensim valla çok merak ettim kilonu ya
Aynısını düşünüyordum yaaa. Başlarım böyle floranın ızdırabına beaaaYa bu bağırsak florası da ne hassas bi şeymiş
Yemekle birlikte su da mı içmeyelim? Valla bazen kayışı koparasım geliyor
Deme parkcımmm yaaa. Deme bende A yım. Sen onu bunu bırakta en çok hangi Kore dizisini seviyorsun söle bakim. Hep sorcam sorcam unutuyorum.özellikle yemekle beraber alınmaması gerekiyor biz Türkler için çok uygun değil malum sabah çay akşam gazlı içecek veyahut ayran alışkın olduğumuz sistem fakat mide hastalıklarının oranı çok yüksek dehşet verici bir oranda..hele ki kan grubunuz benimki gibi A ise yandınız.
Vaaayyyy Harika görünüyor.
Canimm cuma için hedef listesi 77 demistim onu göremedigim için üzüldüm ama gecen haftaya gore 500 gr gitti100 gr artı sayılmaz karabibercim
Yok Sibelcim ekstra iş olmaz. Zaten her menüyü otomatik puanlıyor artık beynim
Hoşgeldin diyelim o zaman :)
Bize kendinden bahseder misin biraz? Kaç kilosun, nasıl kilo aldın, hedef kilon nedir?
Grup kurallarımızı okumuşsun, kurallar gereği kabul ettiğini de belirtmen gerek, onu da yazarsan süper olur.
Yavaş yavaş tanışırız böylelikle hem :)
Esracım senin o hedef baya iddialıydı zaten :)
Belki birazcık da olsa eksi gelirsin
Bende kore dizisi hastasiyimDeme parkcımmm yaaa. Deme bende A yım. Sen onu bunu bırakta en çok hangi Kore dizisini seviyorsun söle bakim. Hep sorcam sorcam unutuyorum.
Olsun karabiberimCanimm cuma için hedef listesi 77 demistim onu göremedigim için üzüldüm ama gecen haftaya gore 500 gr gitti
ben pek kore dizisi seyretmem yerli malı askeri ve mafya izlerim polisiye de izlememDeme parkcımmm yaaa. Deme bende A yım. Sen onu bunu bırakta en çok hangi Kore dizisini seviyorsun söle bakim. Hep sorcam sorcam unutuyorum.
İnşallah kaptanimOlsun karabiberim
Haftaya ulaşırsın hedefine
aynen benide canimHoşbuldum canım, bende sizi özledim kiiiiiTatiller yaktı beni Didemcim.
hosgeldin canim insallah istedigin kiloya hemencik ulasirsin bizler burada senin destekcinizBu arada kurallarinizi okudum kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?