Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin aramıza seni tanıyabilir miyiz biraz

Ya ben bu su alımının zamanlarına hiç dikkat edemiyorum

Ya Fensim valla çok merak ettim kilonu ya
Etmeeeeee bende etmiyorum. Tartıyla olan münasebetimi minimuma indirdim çok abartı değil ama listeye girme kilomdan biraz daha uzaklaştım bebeğim ya. Sölerim ama önce bir vereyim.

Deme parkcımmm yaaa. Deme bende A yım. Sen onu bunu bırakta en çok hangi Kore dizisini seviyorsun söle bakim. Hep sorcam sorcam unutuyorum.

Canimm cuma için hedef listesi 77 demistim onu göremedigim için üzüldüm ama gecen haftaya gore 500 gr gitti

Deme parkcımmm yaaa. Deme bende A yım. Sen onu bunu bırakta en çok hangi Kore dizisini seviyorsun söle bakim. Hep sorcam sorcam unutuyorum.
Bende kore dizisi hastasiyim
Empireski
Go family book
49 days
Ve bir litre goz yaşı buda japon dizisi
Beni en çok etkileyenler bunlar oldu

ben pek kore dizisi seyretmem yerli malı askeri ve mafya izlerim polisiye de izlemem
ama dün dikkatimi çekti iki bölüm izledim değişik geldi the greatest marriage var dikkatimi çekti onu izleyecem galiba boşluk bulursam
benim nick 2008 de ssangyong ta çalışacaktım kore ana fabrikasında o zamandan geliyor

Merhaba güzeller.. Günün ilk menüsü benden gelsin..

Menum;
07:30
3 yk yulaf ezmesi +2 ceviz+
1 tk keten tohumu+1 cb kadar süt +çay kaşığının ucuyla bal

10:30
1 armut+1 hurma
2 yk yoğurt

13:30
4 yk yoğurt
3 yk lübye

19:00
3 yk lübye
2 yk kadar pilav
2 yk közlenmiş patlıcan domates salatası
1 kase cacık

2 L su
2 büyük t.kahvesi
1 maden suyu

Spor;
Sabah 20 dk yürüyüş
Akşam da 20 dk dans

morordek

Merhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…