Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben halledemedim daha o işi. Benim de en az 30 kilo almam lazım kaynanama da yapıcam. Sana kolay gelsin canım
hayırlı gelin. ve de hamarat gelin bende yapsam iyi olcak ama çocuklar bunaltiyor tek başıma zor kaynanam ankarada yapcam diyo bende utanıyorum yardım edemiycem kadının başı kalabalık 2 tane hasta kendi zaten 65 yaşında bende bebelerden rahat edemem ancak gece gece yapmalı ama pahalı ya birde iyisini seçmek mevzusu var.

Sağol canım hayırlı olmaya çalışıyorum.
Biz bölüştük kaynanamla Domates konserveleri benden turşular ondan.
Çocuklar normalde bana da yaptırmıyor. Ben de gece yapıyorum

ördekcim sanada kolay gelsin rast gelsin en kisa zamanda başarıyla bitir tezini inşallah.
Özlem senin bebe de seviyor he yulaf ezmeli sütlü karışım benimkilerde seviyor ortak olurlar bana.
Bu arada bende menü yazsam ördekcim sana ekstra iş mi olur. beni kovana kadar tependeyin ördekcim. onca işin arasında hakkını helal et. emeğin çok. ...

Evet canım ailece seviyoruz bebem de 7 yaşında..Bebekliğinden beri yediriyorum.Akşam yulaflı kefir yapar mısın diyor hanımefendi.Esime de alıştırdım.

spor yapamicim galiba kızlar. çünkü bayram tatili boyunca eşim evdeydi, bayram tatili bitti normal tatile gittik. Eve gelince valiz boşalt, yıka, topla vs. Ev zaten bayramdan kalma, çarşamba pazarı olmuş. Hala topluyorum düşünün. toparlama bitince sporlarımı yaparım diye umuyorum.

kolay gelsin canım sana hoşgeldin demedim bende hoş geldin aman kime tatil bilemiyorum .

Kahvaltı
Kk peynir
5 zeytin
1 poğaça
2 dilim salatalık

Öğlen (16.00 civarı
1 dilime yakın masum kek (beyaz un ve şeker yok. Az tb un yulaf unu kuru fasulye unu keçiboynuzu unu birazcık pekmez) sıpama yapıyorum da
1 çb süt

Akşam
3 yk taze fasulye
2 yk pilav
1 yk yağsız et
Maden suyu

10 squat
Yarım saat yürüyüş
morordek

Hoşgeldinn canim

İyi geceler ben de sizin takımıniza girmek istiyorum çok kilo faZlam var ve yarın diyete başlıyorum motivasyonumu yüksek tutmak için bir ekiple olmam gerektigini dusunuyorum ve grup kurallarinizi çok beğendim.
Canim kapttanimiz yer varsa yazar sana neden olmasin insallah yer olursa gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…