Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok değil canim haftaya verirsin kolaylikla

Hosgeldin yavruları sağlıkla büyüt

Günaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok
Olsun canım yavaş yavaş olsun geri gelmesin yeter ki :)
Gunaydinlar. Bugun cok erken tartildim evden erken cikacagim icin.
59.4/58.7/ 0.7/%1.18 morordek
Mükemmellsin violincimmm
Olsun parkcım haftaya gider o artılar da :)
Eki Görüntüle 2186843
Kilom 77.4 haftaya bu 77 lerden kurtulacagim inşallah
Tebrik ederim karabibercim

Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısıyim bende çocuk yapacam diye kilo verme cabalarindayim boyun kaç merak ettim zaten benden başka da boy soran yok takıntılıyım galiba

Hoşgeldiniz ikiniz de sanki senin nickini anımsıyorum ama hiç tanışmadık sanırım

Sabah kahvaltisi tartildiktann sonra diyet ekmegiyle tost,domates ve zeytin yedim
Ardindan yürüyüşe çıktım geldim
Çok erkencisiniz ya kıskanıyorum

kız çiklat bende kilo verip doğurduydum bak yine hengameye giriyon bence doğur toptan zayıflatak seni

umarım fıstık ezmeni kendin yapıyorsundur dışarıda satılanların hepsi şekerli, şekersiz yazanlar bile şekerli kendin yapsan ki çok basit farkı görürsün..
boynu yerde kalasıca bağırsak florasının efendi gibi durmasını da istiyorsan kırmızı etle beyaz eti bir arada yeme ha tavuğum orjinal gdo suz hormonsuz kendi kırmızı etli geç pişen köy tavuğu diyorsan ki inanmam kar gibi beyazdır o zaman ye ama YEME

hoşgeldiniz

85 le kaldım 7,5 ay bir kilo almayıp 9,ay birden 100 lü rakamlara çıktım ilginç bir kilo alma süreciydi ama son ay annem geldi besiledi resmen
Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu

Geçen Cuma 81.5 olan kilom bugün 80.5 !!!
Ama Pazartesiden düne kadar 80.1'dim.
Pazartesiden bugüne kadar az da olsa 80'nin altına inmem lazımdı ama olmadı..
Tam düzeldim derken 3 gündür yine kabızlık söz konusu kendi kendime nazar değdirdim sanki..

Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu
bilemezsin bunun garantisi yok çok rahat durmadan aşererek geçen bir gebelik olabilir
çok rahat ama aşermediğin bir gebelik olabilir ki ben buyum canım bir şey istemedi
bulantılı kusmalı hiçbir şey yiyebilecek bir durumda da olunabilir

deli gibi tavuk seven biri gebelikte tavuktan tiksinebilir
ya da her şey kokabilir bu sebeple iştahın kapalı da olabilir..

yani , sen gebe kalmadan anlayamayız

benim ramazandan sonra sabah tuvalet olayı bitti bir de beni düşün

parkbyull da demiş herkesin gebeliği çok farklı geçiyor, hatta ilk gebelik ile ikincisi bile çok farklı geçirenler var. 9 ay boyunca mide bulantısından yemek yiyemeyenler oldugu gibi neredeyse hiç bulantı geçirmeden atlatanlar da var. Mesela ben senin korktugun sekilde olanlardandım, canım sürekli bir şeyler yemek istiyordu. Ne yalan söyleyeyim, yedim de
İnsan hayatta kaç kez hamile kalıyor ki o dönemde kafaya çok takmamak lazım. Öncesinde verebildigini ver, sonradan da emzirirken vermek bence çok mümkün. Vücut deli gibi kalori harcıyor cunku. Birazcık dikkat etsen verilebilir. Süt olsun diye hunharca tatlı hamurişi yemediğin sürece tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…