Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fancy gobus nasıl iyidir inşallah
plank basliyormuyuz ben başladım 3 gün falan birde karın egzersizleri yapmaya hadi bitirdinse işi gücü sende başla
Kızı da okula postalayınca ben tamamım canım. Evi düzene sokabildim. Bugünde akşama ladar misafirlerim vardı girip bakamadım sizde. Evde 5 çocuk 5 yetişkindik. Abooovvvv kıyamet koptu. Daha yeni kendime geliyorum.
Yarın başlarım plank a ama. Diğer sporlar pazartesi inşallah.

Ama ben onu çok seviyorum, öyle seviyorum. Sıkıntı yok
Ahahah ya cok tatlısın
Aşkolsun canım sen çok başarılı bir kaptansın
Yaaa teşekkür ederim kaptanicem. Sen her zaman gönlümüzün kaptanısın ama
Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım.
Aaa cidden mi? Neler yapıyorsun bu konuda Ferahim ya ben de şu an sadece kitap okuyabiliyorum. Fikir olsun bana da.
Geçmiş olsun kızına Sibelcim
Bezi bırakmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla? Zor bir süreç diye tahmin ediyorum. İnsallah atlatırsınız en kısa sürede.

Evet ördekcim 3 4 kere girişimde bulundum beze döndüm onun sıkıntısı herhalde yoksa oğlum 26 aylık çözmüştük başladım bitirdimdi 2.de pek sabır gösteremedim bakalım nasıl olacak. sıkıldım valla birde hemen giydirtmiyor peşinde dil dokmekten dolanmaktan helak oluyorum.

Gitmeden mezun olursam olcam yoksa izne ayrılırsam dönüşte hedefi aşağıya çekip devam edicem gebe kalana kadar.. hedef 60

Test mi alsan acaba cınım
Biraz daha beklim bakalim belki hava degisimindenmi aacaba diyorum şişkinliğim vardi gecti gitti bile 1 haftada geçti olmazsa hafta içi yaparim artik bir test canim

Evet canim ikisinide izledim bahsettigin rooftop Prince dizi olmasi lazim komedi oda çok guzeldi

En güzel kararı uygulamışsın zaten kaptaniçem. Kilo kolay iş onun yanında.
Evet tatlım bitti artık sigara
toplight sende hoşgeldin sigaradan sonra kiloda vererek çok daha sağlıklı günler seni bekliyor. Bütün diyetisyenler ekmek öneriyor tam tahillı akşam belki azaltilabilir
Tatlım şuara bu liste dışına çıkamayacağım bakalım nasıl olacak

Tebrikler tatlım
Tesekkur ederim
Benim cocuklar arasinda da 3 yas var. Seninkiler su an nasillar? Birlikte oynayabiliyorlar mi?

Ahahah ya cok tatlısın
Ayyyy sen daha tatlısınnnn

Aaa cidden mi? Neler yapıyorsun bu konuda Ferahim ya ben de şu an sadece kitap okuyabiliyorum. Fikir olsun bana da.
ibcg akademi diye bir online eğitim veren firmadan kişisel eğitim paketi aldım Şeymacım. İçeriğinde;
  • Beden Dili
  • Duygularınızı İfade Edin
  • İç Disiplin ve Oto Kontrol
  • Kök-Neden Analiziyle Sorunlarınızı Çözün
  • Öfke Yönetimi
  • Odaklanmak
  • Çatışma Yönetimi
  • Düşlerinizi Gerçeğe Dönüştürün
  • Stres Yönetimi
  • Zaman Yönetimi
  • Problem Çözme Teknikleri
varmış. Bunu başarıyla bitirebilirsem

N) KİŞİSEL SAĞLIK EĞİTİM PAKETİ

• Ekmek Tutkumuz
  • Genel Temizlik
  • Kanser ve Kanserle Mücadele
  • Kırışmadan Yaşlanın
  • Kişisel Hijyen
  • Ne Yiyoruz?
  • Nefes Teknikleri
  • Sağlıklı Hamilelik
  • Sağlıklı Zayıflayın
  • Sigarasız Yaşam
  • Vejetaryen Beslenme
  • Akıl Sağlığımızı Koruyalım
bunu da almayı planlıyorum. Burada nefes tekniği, zayıflama ve vejetaryen kısmı ilgimi çekti. bir de e-sertifika diye bir program var. Önce elimdekileri halledeyim sonra da ona bakacağım. Bir de yapabilirsemNişantaşı Üniversitesinde fizyoterapi okuyacağım 2 yıl. Ama tabi öncelikle oğluşun okula başlaması lazım, benim de okula gidebilmem için. Dur bakalım birşeyler var kafamda ama. Meditasyona gelince ilk etapta zihin boşaltma kısmıyla uğraşıyorum. Araştırma içindeyim. Baby steps Bide NLP ile ingilizcemi geliştirmeyi deneyeceğim. Onunda paketini aldım

Fancy bizim bebeler yasitmis canım benimkiler ocak
veee sen ablasin ben 33 15 gün sonra 34... yolun açık olsun canım takdir ettim çabalarıni .gönlünce olsun hersey.
Aminnnn canım, çok teşekkür ediyorum. Ayyyhhh bana abla dediiiiiiiiiiiiiiii Ahahah evet biraz büyüğüm ama ruhum yaşlanmıyor bir türlü benim

Evet canim ikisinide izledim bahsettigin rooftop Prince dizi olmasi lazim komedi oda çok guzeldi
Evet evet, ta kendisiydi. Çok gülmüştüm o dizide. Çok şapşikti çocuk

Evet tatlım bitti artık sigara
Süpersin, süpersin, süpersiinnnn

Tesekkur ederim

Benim cocuklar arasinda da 3 yas var. Seninkiler su an nasillar? Birlikte oynayabiliyorlar mi?
Yaaaniiii... Oynuyorlar desem olmaz, oynamıyorlar desem de olmaz. Ne birlikte ne de ayrı anlayacağın
Gözlerini açar açmaz kedi köpek gibi başlıyorlar kavga etmeye. Keyifleri olunca da öyle güzel oynuyorlar ki ağlamak istiyorum
Belki biraz daha büyüdüğü zaman küçüğüm daha iyi anlaşabilirler. Şimdi en büyük korkum kuzucum ilkokula başlıyor, kardeşi rahat vermeyecek kıza ders çalışması için. Nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yani.

Bilgilendirme için teşekkürler canım . Rabbim çocuklarını sağlıkla büyütmek nasip etsin. Umarım hepimiz hepimiz hedeflerimize ulasabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…