- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.821
En güzel kararı uygulamışsın zaten kaptaniçem. Kilo kolay iş onun yanında.canım sizlerle beraber vereceğim emin olunartık bende çok sıkıldım bu kilo işinden sigarayı da bıraktım hayatımdaki kötü alışkanlıklar bitiyor tek tek
Kızı da okula postalayınca ben tamamım canım. Evi düzene sokabildim. Bugünde akşama ladar misafirlerim vardı girip bakamadım sizde. Evde 5 çocuk 5 yetişkindik. Abooovvvv kıyamet koptu. Daha yeni kendime geliyorum.Fancy gobus nasıl iyidir inşallah
plank basliyormuyuz ben başladım 3 gün falan birde karın egzersizleri yapmaya hadi bitirdinse işi gücü sende başla
Ahahah ya cok tatlısınAma ben onu çok seviyorum, öyle seviyorum. Sıkıntı yok
Yaaa teşekkür ederim kaptanicem. Sen her zaman gönlümüzün kaptanısın amaAşkolsun canım sen çok başarılı bir kaptansın
Aaa cidden mi? Neler yapıyorsun bu konuda Ferahim ya ben de şu an sadece kitap okuyabiliyorum. Fikir olsun bana da.Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım.
Geçmiş olsun kızına Sibelcimhezeyan buğday cimi marmaletiilginç
ördekcim bende sabah başlıyorum güzel öğle idare akşamları sapitiyorum
haftaya 61.7 diyim hedef yarın menü yazcam diye sartliyim yoksa yok diyet miyet başa sardım yine diyet modundayım diye hep yemek düşünüyorum geleli alışverişede gidemedim malum tatil dönüşü hastalıkları el ayak hastalığı ve galiba kızda idrar enfeksiyonu bugün bezi çıkardım akşam acıyor demeye başladı genelde kaçırdı bugün yikadim hep ama huysyzluk ediyor çok sıkıldım bu çiş olayı çok zorladı alışmaya meyilli ama psikolojim bozuldu artık alissin iyice kış olmadan.
Biraz daha beklim bakalim belki hava degisimindenmi aacaba diyorum şişkinliğim vardi gecti gitti bile 1 haftada geçti olmazsa hafta içi yaparim artik bir test canimGitmeden mezun olursam olcam yoksa izne ayrılırsam dönüşte hedefi aşağıya çekip devam edicem gebe kalana kadar.. hedef 60
Test mi alsan acaba cınım
Evet canim ikisinide izledim bahsettigin rooftop Prince dizi olmasi lazim komedi oda çok guzeldiBen teeee yıllar yollar önce boys over flowers izlemiştim. En son da geçmişten bugüne gelen bir prens mi ne vardı komedi onu izlemiştim. Çocuklardan vakit kalmıyor valla alt yazı takip etmeye. Onların o tepkileri, şirinlikleri çok hoşuma gidiyor. Uzaylı onlar uzaylı, karar verdim.Erkeği de Kızı da güzel arkadaş.
Heeeee sen iş sebebiyle yani.Neyse yine de mesain olmuş, Kore sever sayabiliriz seni de
Ay maşallah valla. Bayılıyorum sizin bu senkronize hallerinize. Nazar değmesinnn.Kociş benle bisiklete bincek he, peeehhh. Kahve bile içmiyoruz biz. Sevmez. Ama ben onu çok seviyorum, öyle seviyorum. Sıkıntı yok
Teşekkürler canimSüpersin karabibercim.
Evet tatlım bitti artık sigaraEn güzel kararı uygulamışsın zaten kaptaniçem. Kilo kolay iş onun yanında.
Tatlım şuara bu liste dışına çıkamayacağım bakalım nasıl olacaktoplight sende hoşgeldin sigaradan sonra kiloda vererek çok daha sağlıklı günler seni bekliyor. Bütün diyetisyenler ekmek öneriyor tam tahillı akşam belki azaltilabilir
Tesekkur ederimTebrikler tatlım
Benim cocuklar arasinda da 3 yas var. Seninkiler su an nasillar? Birlikte oynayabiliyorlar mi?Aramıza tekrar hoşgeldin şekerim. Buradaki herkes çok şeker çok tatlıdır.
Bende kendimi tanıtayım arkadaşlarıma da hatırlatayım38 yaşındayım. 5,5 yaşında kızım, 2,5 yaşında da oğlum var. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler. Şimdilik ev hanımıyım ama bazı girişimlerim var. Mesela 2.üniversiteye başlıyorum. Açık öğretim tabii ki, başka türlü vakit ayıramam. Çocuklarla oturup çalışıp bitiririm artık. Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım. Artık büyüdüler ve büyümeye devam edecekler, bende hayatıma kaldığım yerden devam etmeliyim. Kilo sorunum var, daha önce hiç olamamıştı ama çocuklardan sonra nurtopu gibi bir 20 kilo fazlam da oldu. Verdim aldım, verdim aldım. Artık verip almamayı planlıyorum. Veeee buradaki desteği arasam bulamam. Büyük bir nimet. Takım arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ve öpücükler
Aciyi seviyosun sanirim canim. Menulerinde hep biber varSabah
Diyet ekmekke tost
1 domates
5 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 sivri biber
Ara
1 kase yoğurt
Aksam
5 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase cacik
Ayyyy sen daha tatlısınnnnAhahah ya cok tatlısın
ibcg akademi diye bir online eğitim veren firmadan kişisel eğitim paketi aldım Şeymacım. İçeriğinde;Aaa cidden mi? Neler yapıyorsun bu konuda Ferahim ya ben de şu an sadece kitap okuyabiliyorum. Fikir olsun bana da.
Aminnnn canım, çok teşekkür ediyorum. Ayyyhhh bana abla dediiiiiiiiiiiiiiiiFancy bizim bebeler yasitmis canım benimkiler ocak
veee sen ablasinben 33 15 gün sonra 34... yolun açık olsun canım takdir ettim çabalarıni .gönlünce olsun hersey.
Evet evet, ta kendisiydi. Çok gülmüştüm o dizide. Çok şapşikti çocukEvet canim ikisinide izledim bahsettigin rooftop Prince dizi olmasi lazim komedi oda çok guzeldi
Süpersin, süpersin, süpersiinnnnEvet tatlım bitti artık sigara
Yaaaniiii... Oynuyorlar desem olmaz, oynamıyorlar desem de olmaz. Ne birlikte ne de ayrı anlayacağınTesekkur ederim
Benim cocuklar arasinda da 3 yas var. Seninkiler su an nasillar? Birlikte oynayabiliyorlar mi?
Bilgilendirme için teşekkürler canım . Rabbim çocuklarını sağlıkla büyütmek nasip etsin. Umarım hepimiz hepimiz hedeflerimize ulasabilirizAramıza tekrar hoşgeldin şekerim. Buradaki herkes çok şeker çok tatlıdır.
Bende kendimi tanıtayım arkadaşlarıma da hatırlatayım38 yaşındayım. 5,5 yaşında kızım, 2,5 yaşında da oğlum var. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler. Şimdilik ev hanımıyım ama bazı girişimlerim var. Mesela 2.üniversiteye başlıyorum. Açık öğretim tabii ki, başka türlü vakit ayıramam. Çocuklarla oturup çalışıp bitiririm artık. Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım. Artık büyüdüler ve büyümeye devam edecekler, bende hayatıma kaldığım yerden devam etmeliyim. Kilo sorunum var, daha önce hiç olamamıştı ama çocuklardan sonra nurtopu gibi bir 20 kilo fazlam da oldu. Verdim aldım, verdim aldım. Artık verip almamayı planlıyorum. Veeee buradaki desteği arasam bulamam. Büyük bir nimet. Takım arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ve öpücükler
Amin canım, cümlemize inşallah.Bilgilendirme için teşekkürler canım . Rabbim çocuklarını sağlıkla büyütmek nasip etsin. Umarım hepimiz hepimiz hedeflerimize ulasabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?