- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.861
Geçmiş olsun canımOfff kaptanım öyle bir dönem oldu ki şu ara...
Bacağımdaki ağrı için doktora gittim bugün kalça kemiği eklemindeli yumuşak dokuda iltihaplanma ve kas kısalması dedi. Maalesef temposuz yürüyüş dışında spor yokmuş. Bugün biraz bunalım gibi oldu resmen. ama merak etme kaptanım cıssslara sürmedim elimi.
Geçmiş olsun canım
Çok haklısın Ferahcım, seni çok iyi anlıyorum. Hele ki çocuklardan önce çalışan biriysen evde kalmak insana değişik geliyor, bir şeyler yapmak istiyorsun. Cok takdir ettim bu konuda seni. Umarım artık fırsat bulup kendin için de bir şeyler yapabilirsin
Yaa ciddi misin geçmiş olsun
Spor da yapamaman tabi etkiler
O zaman lütfen lütfen kaçamak istemiyorum çünkü telafi edecek durumda değilsin. Ve cidden vermen gereken kilo da az olduğu için her yaptığın kaçamak seni artıya götürür, tolere etmen zor olur
Ooo süpersin
Haftaya güzel bir bildirim geliyor o halde
Ay ben yanlış bilmiyorsamDeniz ve Kum 'in 3 çocuğu yok mu? 4. mü geliyor yoksa?
Oyy sağlıklı ömürleri olsun Kerem bebeğin
O zaman kilonu 82.2 diye kaydediyorum. Amma cuma sabahları bildirim yapıyorduk unuttun mu
Sen verirsin krakercim :)
9. takım kapandı krakerim bazı mevzuular olmuştu ocak/şubat aylarında.
Mezun üye olduğun için listeye yeni üye gibi giriş yapacaksın. 2 hafta deneme süren olacak
Listeye girdiğinde profildeki pisiciklerden senin de olacak
Günaydınlar
Fancy tatlım tebrikler ne güzel kendini geliştirmek
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Bi sekilde duzen oturur canim. Ilk baslarda biraz zor olsa da.Yaaaniiii... Oynuyorlar desem olmaz, oynamıyorlar desem de olmaz. Ne birlikte ne de ayrı anlayacağın
Gözlerini açar açmaz kedi köpek gibi başlıyorlar kavga etmeye. Keyifleri olunca da öyle güzel oynuyorlar ki ağlamak istiyorum
Belki biraz daha büyüdüğü zaman küçüğüm daha iyi anlaşabilirler. Şimdi en büyük korkum kuzucum ilkokula başlıyor, kardeşi rahat vermeyecek kıza ders çalışması için. Nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yani.
Supersin canimSabah erkenden 50 dk. yürüyüş yapıldı..
Evet canimm süsbiberiAciyi seviyosun sanirim canim. Menulerinde hep biber var
Gelmesi imkansiz canim spraille korunuyorumValla ben de çok heyecanlıyım ordekim
Haftaya hedefim 74.8 ulaşırsam bki 24.9 falan olaçak yani normal sınırlara girmiş oluyorum akşam üstü spora gittim geldm 75.6 gördüm
Hadi bakalım belki de bebis geliyor
Çok haklısın Ferahcım, seni çok iyi anlıyorum. Hele ki çocuklardan önce çalışan biriysen evde kalmak insana değişik geliyor, bir şeyler yapmak istiyorsun. Cok takdir ettim bu konuda seni. Umarım artık fırsat bulup kendin için de bir şeyler yapabilirsin
Yaa ciddi misin geçmiş olsun
Spor da yapamaman tabi etkiler
O zaman lütfen lütfen kaçamak istemiyorum çünkü telafi edecek durumda değilsin. Ve cidden vermen gereken kilo da az olduğu için her yaptığın kaçamak seni artıya götürür, tolere etmen zor olur
Ooo süpersin
Haftaya güzel bir bildirim geliyor o halde
Ay ben yanlış bilmiyorsamDeniz ve Kum 'in 3 çocuğu yok mu? 4. mü geliyor yoksa?
Oyy sağlıklı ömürleri olsun Kerem bebeğin
O zaman kilonu 82.2 diye kaydediyorum. Amma cuma sabahları bildirim yapıyorduk unuttun mu
Sen verirsin krakercim :)
9. takım kapandı krakerim bazı mevzuular olmuştu ocak/şubat aylarında.
Mezun üye olduğun için listeye yeni üye gibi giriş yapacaksın. 2 hafta deneme süren olacak
Listeye girdiğinde profildeki pisiciklerden senin de olacak
Kalkamadim bugün yoksa bende çıkacaktımSabah erkenden 50 dk. yürüyüş yapıldı..
Teşekkür ederim bebeğim. Bende artık az da olsa fırsat bulacağımı umuyorum ŞeymacımÇok haklısın Ferahcım, seni çok iyi anlıyorum. Hele ki çocuklardan önce çalışan biriysen evde kalmak insana değişik geliyor, bir şeyler yapmak istiyorsun. Cok takdir ettim bu konuda seni. Umarım artık fırsat bulup kendin için de bir şeyler yapabilirsin
Sağol kaptaniçem.Fancy tatlım tebrikler ne güzel kendini geliştirmek
İnşallah canım.Bi sekilde duzen oturur canim. Ilk baslarda biraz zor olsa da.
Biliyorsun o da çok garantili değil şekerim.3 çocuk var canim bende birtanem sadece 1hafta gecikti daha olmadim o yuzden yazdilar öyle olmasi imkansizz çünkü spraille korunuyorum Allahim istiyenlere versin ama kaç gündur korkmaya başladım bu hafta olurum diye bekliyorum bakalım
selam kızlarr ben sahalara geri döndümmm
bugün diyetisyene başladım artık uçarı kaçarı yok bu kilolar gidecek özellikle son 8 ayda sigaradan dolayı gelen kilolar gidecek diyetisyenle yaptığımız görüşmede kilo veremememin en büyük etkeninin menümdeki kabonhidratın eksik olduğunu söyledi her öğüne ekmek ekledi hiç bu kadar çok ekmekli diyet yapmamıştım bakalım nasıl olacak diyet liste mi de bir sonraki mesajda ekleyeyim
Bu haftanın menü spor ve yüzde birincisi0zlem
Listedekileri motive etmek amacıyla artık listede olup en çok kilo vereni de yazacağım:violin35 tebrik ederim canım o kilolarda olmana rağmen çok iyi vermişsin
Hedef listesi de yukarıda. Tek bir Allah'ın kulu hedefini yakalamış o dahedef38beden onu da çok çok tebrik ediyorum
Haftaya için hedefleri alayım hanımlar
Sabit gelmek gibi bir hedef istemiyorum demiştim, bu haftaya için de geçerli. Biraz daha toparlanmamız lazım. Hala yeterince aktif değilsiniz, menüler yazılmıyor. Sonuç da gördüğünüz gibi. Biraz daha gayret, haydi bakalım
toplight
Şahnur’cum bende egzamamdan dolayı aylarca ekmek, pilav, makarna...vs yemedim. Sanırım vücut alıştı böyle beslenmeye ve şu an bu şekilde beslenerek pek de kilo veremiyorum. İznin olursa menünü kullanmayı deneyebilir miyim? Seninle birlikte daha da motive olurum sanırım. Ancak şu et olayını ne yapacağız bilmiyorum. Şarbon meselesinden dolayı hayat ne kadar zorlaştı bir anda.Allah korusun hepimizi... Zorunlu vejetaryen olacağız sanırım....
Ay maşallah valla. Bayılıyorum sizin bu senkronize hallerinize. Nazar değmesinnn.Kociş benle bisiklete bincek he, peeehhh. Kahve bile içmiyoruz biz. Sevmez. Ama ben onu çok seviyorum, öyle seviyorum. Sıkıntı yok
Aramıza tekrar hoşgeldin şekerim. Buradaki herkes çok şeker çok tatlıdır.
Bende kendimi tanıtayım arkadaşlarıma da hatırlatayım38 yaşındayım. 5,5 yaşında kızım, 2,5 yaşında da oğlum var. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler. Şimdilik ev hanımıyım ama bazı girişimlerim var. Mesela 2.üniversiteye başlıyorum. Açık öğretim tabii ki, başka türlü vakit ayıramam. Çocuklarla oturup çalışıp bitiririm artık. Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım. Artık büyüdüler ve büyümeye devam edecekler, bende hayatıma kaldığım yerden devam etmeliyim. Kilo sorunum var, daha önce hiç olamamıştı ama çocuklardan sonra nurtopu gibi bir 20 kilo fazlam da oldu. Verdim aldım, verdim aldım. Artık verip almamayı planlıyorum. Veeee buradaki desteği arasam bulamam. Büyük bir nimet. Takım arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ve öpücükler
Ayyyy sen daha tatlısınnnn
ibcg akademi diye bir online eğitim veren firmadan kişisel eğitim paketi aldım Şeymacım. İçeriğinde;
varmış. Bunu başarıyla bitirebilirsem
- Beden Dili
- Duygularınızı İfade Edin
- İç Disiplin ve Oto Kontrol
- Kök-Neden Analiziyle Sorunlarınızı Çözün
- Öfke Yönetimi
- Odaklanmak
- Çatışma Yönetimi
- Düşlerinizi Gerçeğe Dönüştürün
- Stres Yönetimi
- Zaman Yönetimi
- Problem Çözme Teknikleri
N) KİŞİSEL SAĞLIK EĞİTİM PAKETİ
bunu da almayı planlıyorum. Burada nefes tekniği, zayıflama ve vejetaryen kısmı ilgimi çekti. bir de e-sertifika diye bir program var. Önce elimdekileri halledeyim sonra da ona bakacağım. Bir de yapabilirsemNişantaşı Üniversitesinde fizyoterapi okuyacağım 2 yıl. Ama tabi öncelikle oğluşun okula başlaması lazım, benim de okula gidebilmem için. Dur bakalım birşeyler var kafamda ama. Meditasyona gelince ilk etapta zihin boşaltma kısmıyla uğraşıyorum. Araştırma içindeyim. Baby steps
- Ekmek Tutkumuz
- Genel Temizlik
- Kanser ve Kanserle Mücadele
- Kırışmadan Yaşlanın
- Kişisel Hijyen
- Ne Yiyoruz?
- Nefes Teknikleri
- Sağlıklı Hamilelik
- Sağlıklı Zayıflayın
- Sigarasız Yaşam
- Vejetaryen Beslenme
- Akıl Sağlığımızı Koruyalım
Bide NLP ile ingilizcemi geliştirmeyi deneyeceğim. Onunda paketini aldım
Aminnnn canım, çok teşekkür ediyorum. Ayyyhhh bana abla dediiiiiiiiiiiiiiiiAhahah evet biraz büyüğüm ama ruhum yaşlanmıyor bir türlü benim
Evet evet, ta kendisiydi. Çok gülmüştüm o dizide. Çok şapşikti çocuk
Süpersin, süpersin, süpersiinnnn
Maalesef ki 7.yiz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-161#post-57208728
Sonuç listelerine mutlaka bi göz atın. Özellikle ilk 3'e giren takımların üyelerine.. Sanırım biraz motive olmamız lazım
Kızlar 35 dk eliptik yapıldı. Oğluşum hasta, uyursa bende onla yatarım, gece düzgün uyuyamadım. Akşam 35 dk daha yapmayı planlıyorum. Ağırlık çalışmakta var planımda ama dur bakalım.
Bu şekilde korunup bir sürü hamile kalan insan biliyorum cnmGelmesi imkansiz canim spraille korunuyorum
Hoşgeldin kaptanım. Çok iyi yapmışsın dönerek.
Teşekkür ederim ördeğim. Hedefi abartmamıştım iyi olmuş :)
Evet ya bu şarbon fena korkuttu. Dışarıda yemek de yenemiyor korkudan.
Fancycim bizim evlilik öncesi dönemlerimiz hep ayrı geçti, hep özlemle geçti. Şimdi 6 yıl oldu evleneli ama o zamanların acısını hala çıkaramadık. 3 yaşındaki yiğenim yapışık ikizler diyor bize
Ama her ilişki de farklı. Sürekli aynı şeyler sevilmeyebiliyor, aşk farklı şekilde yaşanabiliyor. Yeter ki sevgi saygı olsun evlerimizde. Hepimiz başka başka yaşıyoruz, seviyoruz..
Tatlım bu konudaki gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirim Ben dr bayılıyorum yenile şeylere.
Takımda bir ara bir arkadaş beslenme danışmanlığı sertifikasındane bahsetmişti.
İyi eğlenceler şekerim.
Benim uykuları genelde sıkıntılıdır. Saat nr kadar doğru ölçüyor bilmiyorum ama derin ve hafif uyku süresini ölçüyor. Normalde 2 saat üzeri olmazdı derin uykum. Dün gece 5 saat sürmüş. Bugün acayip etkisini hissediyorum. Yerimde duramıyorum resmen
Ben de gündüz uykularini seviyorum bebek uyurkenKızlar 35 dk eliptik yapıldı. Oğluşum hasta, uyursa bende onla yatarım, gece düzgün uyuyamadım. Akşam 35 dk daha yapmayı planlıyorum. Ağırlık çalışmakta var planımda ama dur bakalım.
Valla canım spirale rağmen arkadaş hamile kaldı zumba yaparken oynatti galiba diyodu ip falan yapiyorsan kayma olabilir. malesef onunki spirali alırken zarar görmüş sonlandı.3 çocuk var canim bende birtanem sadece 1hafta gecikti daha olmadim o yuzden yazdilar öyle olmasi imkansizz çünkü spraille korunuyorum Allahim istiyenlere versin ama kaç gündur korkmaya başladım bu hafta olurum diye bekliyorum bakalım
Geçmiş olsun fansyKızlar 35 dk eliptik yapıldı. Oğluşum hasta, uyursa bende onla yatarım, gece düzgün uyuyamadım. Akşam 35 dk daha yapmayı planlıyorum. Ağırlık çalışmakta var planımda ama dur bakalım.
Biz de dün domates alıp menemenlik yaptık ben halden aldım 3 lira idi sivri domates zaten yoktu sordum neden böyle diye yağışlı olduğu için tarlalara girip toplayamiyorlarmis havalar açınca gelir dedi haldekilerGeçmiş olsun fansy
bende domates aldım menemen yapcam inşallah 2 buçuk altında yoktu pazarda allahın uzun domatesleri bile 3 lira ya bu sene Salça fiyatlarida alır başını gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?