Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi günler üzülerek aranızdan geçici bir süreliğine ayrılmak istiyorum çünkü dün geceden beri sütüm yok gibi çok az geliyo bebeğim 6 aylık olana kadar beklemeye karar verdim daha bu gün 3 aylık oldu çünkü umarım daha fazla kilo almadan tekrar aranıza dönerim sizleri çok sevdim hakkınızı helal edin

Şimdi anladim canim varya bayiliyorum bu püsküte daha yillarin listesi hala duruyor benim adim başkaydı onu bile karsima çıkardı dedim nerden bilecekler beni

Unutmazsak kaptanim ozaman mum ufletiriz doğum gününde

Zorla süt satacak :)))
Bızımkıde cok acelecı bazen ben daha cama çıkıp seslenmeden gıtmış oluyor sonra tlf ile arayıp gerı getırtıyorum adamı.

Canim en guzelini düsünmüssun benim kardesimin bebegi 6 ayini bitirdi ek gidaya gecti basladi diyet yapmaya senin ne kadar da olsa dikkat etmen gerekir bebegin için insallah yine bekleriz arada gelip yazabilirsin neler yaptigina dair

Hangi program bu Çikilatcım?
Sleep yazıyor cnm yeşilli mavili bi emoji var
Bugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi
Tebrik ederim canım
Ben daha 1 kere bile uyanıp eşime kahvaltı hazirlamamisimdir ben uyurum o gider hep
Teşekkür ederim cnm

73,5 ile gitmişim 73,5 olmadım mı ben ne yazdım ki buraya mororrdek beni aydınlat bebeeeeem şu an 73,2 kiloyum zira
Yahu sen geçen cuma 74.1 kg bildirim yapmadın mı? Evet, izne 73.5 kg ile ayrıldın ama geçen cuma bu kilonun üzerindeydin, listeye alamadım doğal olarak. Her gün bildirim yapmıyoruz ya, cumadan cumaya bildirimler. Bu cuma 73.5 kg'nun altında gelirsen alacagım listeye. Anaa bi anlasamadık yahu
Bu gruba katildigimmi yoksa bir kac yil once baska gruptaydim onumu acaba kaptanim 85 olsaydı kilo vermiş gozükecektim
Karabibercim kaptanicem de yazmıs bu yarısmaya ilk kez kayıt yaptırdıgın kilo baz alınıyor
Hezeyancım bence de dogrusunu yapmıssın. Her zaman kapımız açık, bekleriz

tamam beah ne kızıyon

Bakınız cuma bildirimin

Kızmadım yahu sanki bilerek seni listeye almamışım gibi durum olusmasın diye acıkladım uzun uzun
kaptanlık böyle bir şey demekki
bıraktım zirvede kaptanlık isteğimi üçüncü üniversiteme kayıt oldum ben artık tarih 1. sınıf öğrencisiyim bugün itibari ile

bıraktım zirvede kaptanlık isteğimi üçüncü üniversiteme kayıt oldum ben artık tarih 1. sınıf öğrencisiyim bugün itibari ile
Ahah sen de mi?
fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene

Bugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi

62.7 Yi gördüm bugün. Cumaya inş daha da fazla verırım.
Bildirimlerinize bayıldım hatunlar
Cumaya güzel eksiler geliyor

Ahah sen de mi?
sosyolojiye kaydoldum vazgeçip tarihe geçtim hadi hep beraber derse ,hayırlı olsun bizepsikoloji vardı daha evvel olsa onu kaçırmazdım

sosyolojiye kaydoldum vazgeçip tarihe geçtim hadi hep beraber derse ,hayırlı olsun bizepsikoloji vardı daha evvel olsa onu kaçırmazdım
Psikoloji hiç olmadı ya bildigim kadarıyla
Olsa ben kesin kaydolmustum kac yıldır ona bakıyorum. Psikoloji okuyamadıgımdan bari sosyoloji okuyayım dedim

canım diyet yapma listeye girme ama sağlıklı beslen gel gene yaz buraya aburcubur paketli gıdaları kes tatlıyı kes mümkün değilse azalt ama sağlıklı beslen hayat felsefesi olarak kalsın bu
Şimdi anladim canim varya bayiliyorum bu püsküte daha yillarin listesi hala duruyor benim adim başkaydı onu bile karsima çıkardı dedim nerden bilecekler beni

Unutmazsak kaptanim ozaman mum ufletiriz doğum gününde
ben hatırlatırım canım merak etme
wayyy tebrikler
Ahah sen de mi?
oo ben mezun oldum siz başladınız hadi bakalım hayırlı olsun kızçeler hepiciğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…