- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.101
HahaGeçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz Şeyma’cım. Henüz evlenmedi. Diyor ki; herkes bana iki defa teyze oldun ama bir anne olamadın diyor. Yahu sen deli misin dedim. En iyi çocuk güzel güzel sevip-oynadıktan sonra evine giden çocuk. Valla bunu düşünmemiştim, haklısın evine giden çocuk en iyisi galiba diyor :))))))) Ne kadar da toz pembe bakıyormuşum zamanında. Öyle kendi kendine büyüyecek sanıyordum herhaldeResmen enerjim yetmedi çocuk büyütmeye. :)))
Kesinlikle cnm mutlaka hedef koymak lazimÇikilatcım çok tebrik ederim. Bundan sonra bende böyle hedefler koymaya karar verdim. Amaçsız-hedefsiz olunca adapte olamıyorum.
Tebrik ederim arkadaşlar sizleriGünaydın pisicikler
Bireysel sıralama listesi yayınlanmış. Şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. @hedef38beden veCikilatacanavari sizleri tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
bu arada kendim de listede sondan 3. olarak rezil oldum
Hey maşallahmorordek ordekim siz dedikten sonra araştırdım birazı telefonda bi uygulama var uyku kaliteni ölçüyor dün gece denedm tam 4 saat 22 dk derin uyku uyumuşum
Karabiberim yarışmaya ilk kayıt kilonu baz alıyor yanlış bilmiyorsam..Tebrik ederim arkadaşlar sizleri
Kaptanim benim baslangic 68 diye gosteriyor ama buraya 85 le girdim acaba birkac yil once 68yle ayrildim onumu demek istediler acaba
73,5 ile gitmişim 73,5 olmadım mı ben ne yazdım ki burayaIzne ayrıldığın kiloya inmeden alamıyorum ki
Aynen çok haklısınız annelerin hakki neden ödenmezin kanıtıBen sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)
Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı Umutve yemin ederim aynı şeyleri düşündüm. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin edememisim :)
Bende evlenince herşey güllük gulistanlik olacak saniyordum annem hiç kiyamazdi sabah kaldirmazdi beni ooooi evlendim sabahin 6sinda adam işe gidecek kahvalti hazirlamami bekliyor simdiki gibi nerde Çaycı sallama çay birde demlerdik uyumamak için zor dururdum ozaman çok pişman olmuştum evledigime ne gizel annem herseyimi önüme taşırmışta kiymetini bilememisimGeçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz Şeyma’cım. Henüz evlenmedi. Diyor ki; herkes bana iki defa teyze oldun ama bir anne olamadın diyor. Yahu sen deli misin dedim. En iyi çocuk güzel güzel sevip-oynadıktan sonra evine giden çocuk. Valla bunu düşünmemiştim, haklısın evine giden çocuk en iyisi galiba diyor :))))))) Ne kadar da toz pembe bakıyormuşum zamanında. Öyle kendi kendine büyüyecek sanıyordum herhaldeResmen enerjim yetmedi çocuk büyütmeye. :)))
morordek ordekim siz dedikten sonra araştırdım birazı telefonda bi uygulama var uyku kaliteni ölçüyor dün gece denedm tam 4 saat 22 dk derin uyku uyumuşum
Bu gruba katildigimmi yoksa bir kac yil once baska gruptaydim onumu acaba kaptanim 85 olsaydı kilo vermiş gozükecektimHey maşallah
Ben bu akıllı saati Umut doğduktan sonra aldım. O yüzden çok kaliteli uyudugumu söyleyemeyecegimÖnceden kaç saat derin uyuyordum acaba
Karabiberim yarışmaya ilk kayıt kilonu baz alıyor yanlış bilmiyorsam..
Daha bıber salçası yapılcak onu unutmuşum. :))Himm bi bakayim ona o zaman. Tesekkur ederim ya 2 kucuk cocuk olunca kisin iyi olur diye dusundum de cesaret edememistim.
Supersin ya masallah sana. Ben de biseyler yaptim ama senin kadar genis kapsamli olmadi
Bende evlenince herşey güllük gulistanlik olacak saniyordum annem hiç kiyamazdi sabah kaldirmazdi beni ooooi evlendim sabahin 6sinda adam işe gidecek kahvalti hazirlamami bekliyor simdiki gibi nerde Çaycı sallama çay birde demlerdik uyumamak için zor dururdum ozaman çok pişman olmuştum evledigime ne gizel annem herseyimi önüme taşırmışta kiymetini bilememisim
tatlım bireysel listeye baktım da senin ilk kilonBugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi
6 30 da sutcumu. Asla kapıyı açmam o zaman. 11 gıbı falan gelıyor bize sütçü.Günaydın kızlarSabah 6.30 'da sütcü geldiği icin erken uyandım. Ne güzel yürüyüşe de cikacaktim ama üşendim.
Siz çalışıyorsunuz canım ben ev hanımı olunca hazirlamam gerekiyor ama hazirliyamadigim zamanlarda oldu okadar zor ki uykudan kalkip hazirlamak ama benim esim kuralci illaki o kahvalti hazirlanacak evliligimizdeki tek aşamadigimiz konu sabah kahvaltisini işe giderken ona zevkle hazirlamamam olmustur öyle disardan pogaca simit yemeyide sevmez nasil özenirim karicim kalkma bugün sen yorulma ben kahvaltiyi disarda yapayim diyen kocalaraBugüne kadar 1 veya 2 defa kalkıp kahvaltı hazırlamışımdır ondada eşim “gözlerim yaşardı” diyerek güldü :)))) Nasıl yapabildiysem.... çocuk doğana kadar bende çalışıyordum sonuçta. Sabah zaten koştur koştur çıkıyorduk evden. Kahvaltı yapacak vaktimiz olmuyordu. hele İstanbul trafiğinde işe gitmek için en az 1.5 saat önceden yola çıkman gerekiyor. Çocuk doğduktan sonrasını da zaten hiç anlatmıyorum. Ainirim bozuluyor... :)))))
6 30 da sutcumu. Asla kapıyı açmam o zaman. 11 gıbı falan gelıyor bize sütçü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?