Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Psikoloji hiç olmadı ya bildigim kadarıyla
Olsa ben kesin kaydolmustum kac yıldır ona bakıyorum. Psikoloji okuyamadıgımdan bari sosyoloji okuyayım dedim
yok kız vardı da aöf de mi istanbul ünide mi atatürkte mi hatırlamıyorum bu sene kararımı verdim bölüm yok.

tişikkirleeee kaptaniçem

Sleep yazıyor cnm yeşilli mavili bi emoji var

Tebrik ederim canım

Ben daha 1 kere bile uyanıp eşime kahvaltı hazirlamamisimdir ben uyurum o gider hep

Teşekkür ederim cnm
Hep hayell ettiğim evlilik ama benimki ters biraz

oo ben mezun oldum siz başladınız hadi bakalım hayırlı olsun kızçeler hepiciğinize
Darısı başımıza kaptaniçem
yok kız vardı da aöf de mi istanbul ünide mi atatürkte mi hatırlamıyorum bu sene kararımı verdim bölüm yok.
Ciddi misin ya? İnan ki en az 2 senedir araştırıyorum o dedigin ünilere de bakıyorum hep. Gözümden mi kaçtı ne oldu, eger öyleyse daha bi üzülücem bak şimdi

Günaydınnnnnn 5.takımın fıstıkları.
İlkokula başladığı için kuzum peşinde koşuyorum bu hafta. Gelemedim ama ce eee yapayım dedim. Akşama menü de yazarım.

OOo fancye dinlenme yolları açıldı desene şekerim.

Günaydın kızlar Sabah 6.30 'da sütcü geldiği icin erken uyandım. Ne güzel yürüyüşe de cikacaktim ama üşendim.

O saatte sütçü mü olur yahu!!

Teşekkür ederim ördeğim. Ne kilo gitmiş yahu.

günaydınlarrr
ben tebrik edecektim kaptanım daha erken davranmış hedef38beden ve Cikilatacanavari kızlar tebrik ederim sizleriii muhteşemsiniz

bu arada kendim de listede sondan 3. olarak rezil oldum

Teşekkür ederim kaptanım.

En güzeli uzaktan sevmek valla. Çocuklara bayılıyorum ama o kadar.

morordek ordekim siz dedikten sonra araştırdım birazı telefonda bi uygulama var uyku kaliteni ölçüyor dün gece denedm tam 4 saat 22 dk derin uyku uyumuşum

Eğer doğru ölçüyorsa harika bir sonuç cikilatacım.

Bugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi

Maşallah karabibercim. Harikasın.

Bence de diyet için çok erken sevgili hezeyan ama sağlıklı beslenmek bebeğin için de iyi olur.

Teşekkürler tatlım.
Hep takım sayesinde.
Ahah sen de mi?
@fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene

Ayy, ben de reklamcılığa kaydoldum.

Canım bencede en doğrusu sağlıklı beslenerek verirsin zaten emzirirken sağlıkla büyüt bebisini bekleriz herzaman canınıda çok sıkma kilo hertürlü verilir

bende hazırlamıyom beslenme çantası aldım peynir zeytin salatalık domates koyup bir kaba da yemeğini koyuyorum iş yerinde yiyo
Bende bu sene kizlara öyle yapacagim sabahtan bir çıkacaklar gece 11 de evde olacaklar okuldan dersahaneye gececekler

Tesekkur ederim. Vucut agirligimin %12.65i gitmis darisi kalan 3.5 kiloya
Sutun azaldiysa en dogru karari vermissin canim. Tekrar gorusmek uzere.

hedef38beden ve Cikilatacanavari tebrik ederim sizi.

Eee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor

Belli yaştan sonra örgün zor geliyor sanırım insana.
Benim de aklımda bir diyetisyenlik vardı ama çok zor geldi.
Bir de işimi seviyorum. Amaç yoktu, belki ondan öyle hissettim bilmiyorum.

Sağol kardelencim
Psikoloji okumayı ben de çok istiyorum yaa
Evet di mi cok guzel bölüm
Özellikle çocuktan sonra taktım kafayı psikolojiye
Teşekkür ederim ördeğim. Ne kilo gitmiş yahu.
Evet hedefcim. Hep diyorum artık son dönemeçtesin, mezuniyetine az kaldı :)
Ayy, ben de reklamcılığa kaydoldum.
Haha yaa cidden mi herkes okullu olmuş desenize
Eee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor
Ciklatim onunla ilgili bir bölüm yok acikogretimde, yoksa gitmişken senin kaydını da yaptırırdık
Tesekkur ederim. Vucut agirligimin %12.65i gitmis darisi kalan 3.5 kiloya
Olacak olacak o da olacak
Belli yaştan sonra örgün zor geliyor sanırım insana.
Benim de aklımda bir diyetisyenlik vardı ama çok zor geldi.
Bir de işimi seviyorum. Amaç yoktu, belki ondan öyle hissettim bilmiyorum.
Aynen hedefcim
Yoksa bi ara ciddi ciddi düşündüm tekrar üniversite sınavına girip psikoloji okusam mı diye. Ama ı-ıh yemedi valla
Hayır bi de lisans zor. Yoklama alıyorlar, ödevi projesi falan

Şu son cümlenle içimde bir umut yeşerdikarabibercim :))) Ümidimi yitirmeyeyim yani... içime az da olsa su serptin. Bazen birinin söylemesi gerekir ya hani. Şu an o sen oldun :))

Menüm;

Uyanınca 400ml limonlu su

08:30
3 yk yulaf ezmesi+2 ceviz +1 tk keten tohumu +1 çay bardağı süt +çay kaşığının ucuyla bal

15:00
Yarım nar
1 yk baharatlı çökelek

17:00
500 ml yulaf ezmeli keten tohumlu ayran
Kabaklı yumurta
1 dilim tb ekmeği

3L su
3 t.kahvesi

morordek

Şeyma’cım sen doktora yapmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…