- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.141
yok kız vardı da aöf de mi istanbul ünide mi atatürkte mi hatırlamıyorum bu sene kararımı verdim bölüm yok.Psikoloji hiç olmadı ya bildigim kadarıyla
Olsa ben kesin kaydolmustum kac yıldır ona bakıyorum. Psikoloji okuyamadıgımdan bari sosyoloji okuyayım dedim
tişikkirleeee kaptaniçemcanım diyet yapma listeye girme ama sağlıklı beslen gel gene yaz buraya aburcubur paketli gıdaları kes tatlıyı kes mümkün değilse azalt ama sağlıklı beslen hayat felsefesi olarak kalsın bu
ben hatırlatırım canım merak etme
wayyy tebrikler
oo ben mezun oldum siz başladınız hadi bakalım hayırlı olsun kızçeler hepiciğinize
Hep hayell ettiğim evlilik ama benimki ters birazSleep yazıyor cnm yeşilli mavili bi emoji var
Tebrik ederim canım
Ben daha 1 kere bile uyanıp eşime kahvaltı hazirlamamisimdir ben uyurum o gider hep
Teşekkür ederim cnm
Darısı başımıza kaptaniçemoo ben mezun oldum siz başladınız hadi bakalım hayırlı olsun kızçeler hepiciğinize
Ciddi misin ya? İnan ki en az 2 senedir araştırıyorum o dedigin ünilere de bakıyorum hep. Gözümden mi kaçtı ne oldu, eger öyleyse daha bi üzülücem bak şimdiyok kız vardı da aöf de mi istanbul ünide mi atatürkte mi hatırlamıyorum bu sene kararımı verdim bölüm yok.
Ben de tarih mezunuyum canım. Maaşallah sana 3. Üniversite hayırlı uğurlu olsun inşallahkaptanlık böyle bir şey demekki
bıraktım zirvede kaptanlık isteğimi üçüncü üniversiteme kayıt oldum ben artık tarih 1. sınıf öğrencisiyim bugün itibari ile
Helal olsunAhah sen de mi?
@fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene
Psikoloji okumayı ben de çok istiyorum yaaPsikoloji hiç olmadı ya bildigim kadarıyla
Olsa ben kesin kaydolmustum kac yıldır ona bakıyorum. Psikoloji okuyamadıgımdan bari sosyoloji okuyayım dedim
Günaydınnnnnn 5.takımın fıstıkları.
İlkokula başladığı için kuzum peşinde koşuyorum bu hafta. Gelemedim ama ce eee yapayım dedim. Akşama menü de yazarım.
Günaydın kızlarSabah 6.30 'da sütcü geldiği icin erken uyandım. Ne güzel yürüyüşe de cikacaktim ama üşendim.
Günaydın pisicikler
Bireysel sıralama listesi yayınlanmış. Şu anda listede olan üyeleri kapsıyor.hedef38beden ve Cikilatacanavari sizleri tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
günaydınlarrr
ben tebrik edecektim kaptanım daha erken davranmışhedef38beden ve Cikilatacanavari kızlar tebrik ederim sizleriii muhteşemsiniz
bu arada kendim de listede sondan 3. olarak rezil oldum
Arkadaşlaaaarrrr.... Herkese günaydın. Bu sabah zor uyandım. Şu mevsim geçişlerimi etkiliyor yoksa tembellik hastalığım mı nüksetti yine bilemiyorum.Kendimi zor kaldırdım yataktan. Çocuk okula-baleye başlayacak diye kendimi moda soktum herhalde yine. Anne olacak anne değilmişim. Oysa çocuktan önce ben çok çocuklu olurum çok çocuk severim falan diyordum. Benden çok iyi anne olur sanıyordum. Benim için ne kadar da ütopikmiş şimdi gülüyorum hatırladıkça. :))))))
Neyse dönelim konumuza; bu saatte ancak kahvaltı yapabildim. Kefirli yulaf lapası bana çok iyi geldi. Bugün biraz da çiya tohumu ekledim harika oldu. Ayrıca inanılmaz doyurucu ve tok tutan bir kahvaltı oluyor, tavsiye ederim...
morordek ordekim siz dedikten sonra araştırdım birazı telefonda bi uygulama var uyku kaliteni ölçüyor dün gece denedm tam 4 saat 22 dk derin uyku uyumuşum
Bugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi
Kızlar iyi günler üzülerek aranızdan geçici bir süreliğine ayrılmak istiyorum çünkü dün geceden beri sütüm yok gibi çok az geliyo bebeğim 6 aylık olana kadar beklemeye karar verdim daha bu gün 3 aylık oldu çünkü umarım daha fazla kilo almadan tekrar aranıza dönerim sizleri çok sevdim hakkınızı helal edin
Ahah sen de mi?
sağol kardelencüğümmmBen de tarih mezunuyum canım. Maaşallah sana 3. Üniversite hayırlı uğurlu olsun inşallah
Eee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyorAhah sen de mi?
bende hazırlamıyom beslenme çantası aldım peynir zeytin salatalık domates koyup bir kaba da yemeğini koyuyorum iş yerinde yiyoHep hayell ettiğim evlilik ama benimki ters biraz
Canım bencede en doğrusu sağlıklı beslenerek verirsin zaten emzirirken sağlıkla büyüt bebisini bekleriz herzaman canınıda çok sıkma kilo hertürlü verilirKızlar iyi günler üzülerek aranızdan geçici bir süreliğine ayrılmak istiyorum çünkü dün geceden beri sütüm yok gibi çok az geliyo bebeğim 6 aylık olana kadar beklemeye karar verdim daha bu gün 3 aylık oldu çünkü umarım daha fazla kilo almadan tekrar aranıza dönerim sizleri çok sevdim hakkınızı helal edin
Bende bu sene kizlara öyle yapacagim sabahtan bir çıkacaklar gece 11 de evde olacaklar okuldan dersahaneye gececeklerbende hazırlamıyom beslenme çantası aldım peynir zeytin salatalık domates koyup bir kaba da yemeğini koyuyorum iş yerinde yiyo
Tesekkur ederim. Vucut agirligimin %12.65i gitmisTebrik ederim canım tekrardan
Çok iyi gidiyorsun zaten
Kaptaniçem daha yeni başladın ilk haftan
Asıl bir sonraki analiz döneminde görecegiz performansını
Evet onun da sıralaması çok iyi, tebriklerviolin35 'cim
Parkcım şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. Sen izinde oldugun icin dahil edilmiyorsun maalesef
Sutun azaldiysa en dogru karari vermissin canim. Tekrar gorusmek uzere.Kızlar iyi günler üzülerek aranızdan geçici bir süreliğine ayrılmak istiyorum çünkü dün geceden beri sütüm yok gibi çok az geliyo bebeğim 6 aylık olana kadar beklemeye karar verdim daha bu gün 3 aylık oldu çünkü umarım daha fazla kilo almadan tekrar aranıza dönerim sizleri çok sevdim hakkınızı helal edin
Eee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor
Sağol kardelencimHelal olsun
Evet di mi cok guzel bölümPsikoloji okumayı ben de çok istiyorum yaa
Evet hedefcim. Hep diyorum artık son dönemeçtesin, mezuniyetine az kaldı :)Teşekkür ederim ördeğim. Ne kilo gitmiş yahu.
Haha yaa cidden mi herkes okullu olmuş desenizeAyy, ben de reklamcılığa kaydoldum.
Ciklatim onunla ilgili bir bölüm yok acikogretimde, yoksa gitmişken senin kaydını da yaptırırdıkEee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor
Olacak olacak o da olacakTesekkur ederim. Vucut agirligimin %12.65i gitmisdarisi kalan 3.5 kiloya
Aynen hedefcimBelli yaştan sonra örgün zor geliyor sanırım insana.
Benim de aklımda bir diyetisyenlik vardı ama çok zor geldi.
Bir de işimi seviyorum. Amaç yoktu, belki ondan öyle hissettim bilmiyorum.
Tabi canım her türlü yardım ederim. Aöf de nasıl oluyo canım Osmanlıcayı evde kendin nasıl öğreneceksin. Yoksa fakültelerin derslerine girebiliyor musun. Bilmiyorum hiçsağol kardelencüğümmmben kitapları bulamıyorum daha güncelleme yapılmamış ya bana kitap bulalım :
Siz çalışıyorsunuz canım ben ev hanımı olunca hazirlamam gerekiyor ama hazirliyamadigim zamanlarda oldu okadar zor ki uykudan kalkip hazirlamak ama benim esim kuralci illaki o kahvalti hazirlanacak evliligimizdeki tek aşamadigimiz konu sabah kahvaltisini işe giderken ona zevkle hazirlamamam olmustur öyle disardan pogaca simit yemeyide sevmez nasil özenirim karicim kalkma bugün sen yorulma ben kahvaltiyi disarda yapayim diyen kocalara
Ama tabiki yillar geçtikçe alisiyorsun 3 çocuk var mecbur kalkiyorum kizlar artik istemesede oğlan var 3 ncu sinif ona kalkacagim mecbur ama şunu unutmayin yaş ilerledikçe herşey daha bir yoluna giriyor
Sağol kardelencim
Evet di mi cok guzel bölüm
Özellikle çocuktan sonra taktım kafayı psikolojiye
Evet hedefcim. Hep diyorum artık son dönemeçtesin, mezuniyetine az kaldı :)
Haha yaa cidden mi herkes okullu olmuş desenize
Ciklatim onunla ilgili bir bölüm yok acikogretimde, yoksa gitmişken senin kaydını da yaptırırdık
Olacak olacak o da olacak
Aynen hedefcim
Yoksa bi ara ciddi ciddi düşündüm tekrar üniversite sınavına girip psikoloji okusam mı diye. Ama ı-ıh yemedi valla
Hayır bi de lisans zor. Yoklama alıyorlar, ödevi projesi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?