- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.381
72,2 benim hedef vakvakım buralar dutluk mu oldu yahu kimse yokEki Görüntüle 2189943
Hedef listesini paylaşmamışım meğer. Yeşiller hedefi tutturanlar, turuncu kilo verip tutturamayanlar, kırmızılar ise kilo alanlar (ya da kilo bildirmeyenler diyelim :) )
Bu haftanın hedeflerini de alabilir miyim hanımlar?
Bazılarınız yazmıştı ama kaçırdıklarım var, tekrardan bi oluşturayım düzgünce.
Ya sorma parkcım herkes bi yerlerde sanırım bi toplanamadılar72,2 benim hedef vakvakım buralar dutluk mu oldu yahu kimse yok
2. takımdan sonra 7. takımda komple infilak olmuş kapanmış bilemedim şimdiYa sorma parkcım herkes bi yerlerde sanırım bi toplanamadılar
Ne yapsam da getirsem. Sopa gösteriyorum gene yoklar
Evet canim biz kari koca kozanliyiz ceyhan yumurtaliga denize gideriz belki biliyorsundur ama sizin oralar daha guzelEşim adana ceyhanlı. Ama küçük yaşta ayrılmışlar oradan. Edirne ye yerleşmişler. Akrabaları adanada. Siz kozanlı mısınız
Hayir sakın kapatma kapilari çocuk evin neşesiŞimdilik çocuk düşünmüyoruz ördeğim.
İleride düşünür müyüz düşünmez miyiz onu da bilmiyoruz ama sayenizde tüm kapıları kapatacak gibiyiz.
Kuzummm ben dün 2 ye kadar okuldaydimYa sorma parkcım herkes bi yerlerde sanırım bi toplanamadılar
Ne yapsam da getirsem. Sopa gösteriyorum gene yoklar
Sakinnnnnnn bu takim kapanmasinnnn millettt nerdesiniz2. takımdan sonra 7. takımda komple infilak olmuş kapanmış bilemedim şimdi
çıkın len ortaya
Mardinde kimler var canim ben mardinde 3 yil yaşadımgünaydınlarr
kızlar yoğun ve yorucu bir haftasonu geçti
yarın mardine gidiyorum ordan urfaya geçeceğim 1-2 gün yazamasam merak etmeyin
kaptanım haber vereyim şimdiden
Canim ben 76 diyorum bu sefer 500 gr gitse yeter banaEki Görüntüle 2189943
Hedef listesini paylaşmamışım meğer. Yeşiller hedefi tutturanlar, turuncu kilo verip tutturamayanlar, kırmızılar ise kilo alanlar (ya da kilo bildirmeyenler diyelim :) )
2. takım kapanmadı ya, 1. takım kapanmıştı2. takımdan sonra 7. takımda komple infilak olmuş kapanmış bilemedim şimdi
çıkın len ortaya
Senden şüphem yok zaten karabibercim, düzenli menü bildiren nadir üyelerdensinKuzummm ben dün 2 ye kadar okuldaydim
Vali okulun ilk gün açılışını bizim okulda yaptik bizdende katilmamizi istedi öğretmen ve veli toplantisi yapti evdede misafirlerim vardi canim firsat bulamadim yoksa ben buralardayim
KapanmazSakinnnnnnn bu takim kapanmasinnnn millettt nerdesiniz
ona göre dedimdi2. takım kapanmadı ya, 1. takım kapanmıştı
Senden şüphem yok zaten karabibercim, düzenli menü bildiren nadir üyelerdensin
Kapanmaz
Kapattırmayız
strestendir kuşum bak benimde gecikip yüreğimi ağzıma getirmişliği vardıKan sonucun çıktı hamile degilim çok sevindim ve hala olmadim regl
van depreminden sonra kaçabildiğim ilk yer mardin nusaybindi ayağımda terlik üstümde pijama 5 gün yollarda sürünüp memleketime öyle gidebilmiştim.Mardinde kimler var canim ben mardinde 3 yil yaşadım
62 olsun hedefim tahminim ayni gibiyim suan tartilmadim daha.Eki Görüntüle 2189943
Kurban bayrami oncesi olan depremmi bi kac yil oncesi .van depreminden sonra kaçabildiğim ilk yer mardin nusaybindi ayağımda terlik üstümde pijama 5 gün yollarda sürünüp memleketime öyle gidebilmiştim.
23 ekim 2011 13:45 van depremi canım 7 sene oldu ,etkileri hala bedenimde mevcut unutturmadı kendini hiç.Kurban bayrami oncesi olan depremmi bi kac yil oncesi .
Allah kimselere yasatmasin. Gecen sene ondan onceji sene cok sallandik bizde hala ustumden o korkulari atamiyorum.
Benim hedefim 79du canım bu ara menü paylaşamadım ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.Eki Görüntüle 2189943
Kolay gelsin canım ben de dün 2 ye kadar okuldaydım.Kuzummm ben dün 2 ye kadar okuldaydim
Vali okulun ilk gün açılışını bizim okulda yaptik bizdende katilmamizi istedi öğretmen ve veli toplantisi yapti evdede misafirlerim vardi canim firsat bulamadim yoksa ben buralardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?