- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.361
Bende öyle umuyorum canım. Hele Mertte okula başlayınca ohhhDeğişiklikler her zaman zordur Fancyim. Kaç yıldır hep dibinde, eminim kolay değildir ama sonrasında senin de düzenin rahatlamış olur diye düşünüyorum.
Okuldan gelip gününü anlatmasını dinlemek keyif verici olur sanırsam.
Başladı tatlım bende hazır girmişken menümü gireyimHepimizeeee
Başladı mı yine kaptaniçem seyahatler.
İnşallah hayırlı olsunnnn
Hadi hosgeldim canim. Sen aldiklarini cabuk verirsin.Selam kızlar ben geldim sahalara geri dönme vakti :))morordek kaptanım regli halimle 67kiloyum bitince inşallah biraz düşer tatilde aslında çok kaçırmadım ama spor olmayınca birde evde yemek ne yapılırsa onu yediğimden kilo hemen aldım zalım dünya
Bende öyle umuyorum canım. Hele Mertte okula başlayınca ohhh
Hem böyle diyip hem de okulda çocuklarının peşinde koşan anne modeli A. Derin çelişkiler var burda
KesinlikleeeeeeeValla dışarıdan konuşmak kolaydır muhtemelen tatlım.
Ben de biraz kendi kendine takılmalarını öğrensinler modundayım ama işte o çocuk senin olunca işler pek aynı olmuyordur muhtemelen.
Violincim hemen dengele yarın. Çok iyi gidiyorsun çünkümorordek ben bugun menumu hic yazmasam daha hayirli. Cok karbonhidratli oldu bugunum
Ahaha cidden yaa öğleyin nohut aksam kuru fasulye artık baya şişkinlik yaparSabah
1 simit
Öğlen
2 yk pirinç
3 yk etli nohut
2 yk salata
Akşam
1 yk pirinç
2 yk kutu fasulye
1 kornişon turşu
1 bardak kefir
Ara
1 avuç kabuklu antep fıstığı
Gün boyu şekersiz açık çay ve su
Bugün okulun ilk günüydü ya. Menüleri ne güzel tutturmuşuz ev ve okul di mi ama az yedim tabiimorordek
15.000 adım ve ayrıca 15 dk yürüyüş
Aaaa öyle deme benımkıler uyur 3 ü de. Gel gelelım ben uyuyamam. En geç kalktığım saat 10 - 10 buçuğu gecmedım hıc. Genelde yazın 9 9 buçuk gıbı uyandım. Sımdıde okul başladı 8 e doğru uyanıyorum. Dıger 2 kucumenıde bugün erken uyandırmış oldum. Artık duzene gırme vaktıgeldı. Erken yatırıp erken kalkma donemı başladı. :)))Şimdilik çocuk düşünmüyoruz ördeğim.
İleride düşünür müyüz düşünmez miyiz onu da bilmiyoruz ama sayenizde tüm kapıları kapatacak gibiyiz.
Ya maşallah ne güzelAaaa öyle deme benımkıler uyur 3 ü de. Gel gelelım ben uyuyamam. En geç kalktığım saat 10 - 10 buçuğu gecmedım hıc. Genelde yazın 9 9 buçuk gıbı uyandım. Sımdıde okul başladı 8 e doğru uyanıyorum. Dıger 2 kucumenıde bugün erken uyandırmış oldum. Artık duzene gırme vaktıgeldı. Erken yatırıp erken kalkma donemı başladı. :)))
Her çocuk bir degıl. Uykuyu sever benımkıler.
Kolay gelsin Gonulcum. Senin en küçük kız mıydı erkek mi? Hatırlayamadım. Tuvalet işi zor ya, bizi de seneye bekliyor herhalde bakalım neler olacak...En küçük yavruma çiş egıtımıne başladım bugün. Ilk gün olunca yorucu gecmıs baya sımdı anlıyorum onu.
Çok heveslıydı aslında hep arada elımı tutar tuvalet çiş derdı. Bezinı çıkartıp otutrtururdum tabı Hoc bırsey yapmazdı.
Bugün deneyelım dedım ama hep altına kaçırdı. Bı kaç gün denemek ıstıyorum. Baktım olmadı bı daha ki yaza denerım yine
Baya hareketli günler gecırıyorum kaptanım. Pek ugrayamıyorum. Yedıklerıme dıkkat edıyorum. Dün hariç. Dün fazla kaçırdım.
Spor fırsat bulursam yapıyorum. Baya verdım kilo almamam lazım.
Ilk çoçuğum gece uykusu konusunda çok cektırdı adı umut :) hep uyanırdı ve erken kalktığıda olurdu 1 buçuk yaşından sonra yavaş yavaş düzene girdi uykucu oldu resmen sımdı 9 yasını dolduracak büyüdü o.Ya maşallah ne güzel
Küçük de mi seviyor? Baştan beri öyle mi? Geç uyanan bebeklere bayılıyorum
Ama geç de yatıyordur herhalde? Benim için tek avantajı o galiba erken kalkmasının. Erken yatıyor, akşam bana kalmış oluyor.
Kolay gelsin Gonulcum. Senin en küçük kız mıydı erkek mi? Hatırlayamadım. Tuvalet işi zor ya, bizi de seneye bekliyor herhalde bakalım neler olacak...
Pek ugrayamasan da dikkat ettiğinin farkındayım her cuma da masallah eksi geliyorsun
Artı gelirsen o zaman bozusuruz :)
Aaa bir Umut da siz de varmış, maşallah kuzularınaIlk çoçuğum gece uykusu konusunda çok cektırdı adı umut :) hep uyanırdı ve erken kalktığıda olurdu 1 buçuk yaşından sonra yavaş yavaş düzene girdi uykucu oldu resmen sımdı 9 yasını dolduracak büyüdü o.
Kızlarım doğduğundan beri uykucu. Çok rahattım o yuZden. Sabah erken kalkınca gece yatmalarıda geç oluyor halıyle. Sımdı yine duzene sokuyorum. Gece erken yatırıp sabah erken kalksın ıstıyorum.
En küçüğüm kızım 2 yasını dolduracak 29 unda. Kendı ısteklı olunca bırde bebek bezlerının fıyatları ucmus hal böyle olunca tuvalete alışsın ıstedim ama olmayacak gıbı. Biraz deneyecegım. Dıger çocuklarımı 2 buçuk yaşında öğretim 1 günde ogrendıler.
60 a düşersem toplam 10 kılo vermıs olacağım. O yüzden gerı almaya hıc de nıyetım yok :))).
Geçmiş olsun parkcımgünaydın ballar
morordek fancynancy Cikilatacanavari
dün ki menüm:
sabah:sade türk kahvesi ceviz doldurulmuş 3 adet hurma
öğlen:kahvaltı,salatalık domates,lor peyniri,zeytin,soya filizi,roka,şaret parmağım inceliğinde ve uzunluğunda bir lokma ekmek..
Akşam:yok
evet yok çünkü nefes alamıyorum şu an da alamıyorum doktor antibiyotik verdi vücudum dökülüyordu ama bu denli zorlayacağını bilmiyordum dün ağzıma bir lokma yeşil fasulye koydum direkt ben yatıyorum çocukla ilgilen dedim eşime vickslendim sıcak su torbasını aldım pikeyi çektim yattım hiç kalkmadım sabahta işe gelmeden sağlık ocağına uğradım kadın baya fenasın dedi ilaçları verdi.bakalım nasıl olacak şimdi de elma doğradım yemek istemiyorum ama ilaç içmem lazım diye zorlayacam kendimi yerime bakacak kimse yok diye izinde almadım.
su:2,5 litreyi geçti ama tam 3 olmadı sanırım..
spor :zaten karın kaslarım on bin mekik çekmiş gibi kasılıyor yapamadım.
bu arada sabah 71,7 idim bu güzel bir şey ama hastalıktan ,kalırsa amenna giderse gelmesi için canla başla koştururum
inşallah ördekim arkadaşlar telefon açıyo yemek paylaşmıyorsun diye yiyemiyorum ki resmen boğuluyorum dünden beri bir an evvel geçer inşaallahGeçmiş olsun parkcım
Hastalıktan eriyip gitmişsin resmen 71'lere düsmüssün. Hastalık gecer ama kilo geri gelmez umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?