Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende öyle umuyorum canım. Hele Mertte okula başlayınca ohhh
Hem böyle diyip hem de okulda çocuklarının peşinde koşan anne modeli A. Derin çelişkiler var burda

Hadi hosgeldim canim. Sen aldiklarini cabuk verirsin.

morordek ben bugun menumu hic yazmasam daha hayirli. Cok karbonhidratli oldu bugunum

Bende öyle umuyorum canım. Hele Mertte okula başlayınca ohhh
Hem böyle diyip hem de okulda çocuklarının peşinde koşan anne modeli A. Derin çelişkiler var burda

Valla dışarıdan konuşmak kolaydır muhtemelen tatlım.
Ben de biraz kendi kendine takılmalarını öğrensinler modundayım ama işte o çocuk senin olunca işler pek aynı olmuyordur muhtemelen.

morordek
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
Çay
Yarım dilim ekmek

Ara
Filtre kahve

Öğle
Yoğurtlu makarna

Ara
1 küçük salkım üzüm

Akşam
Havuç çorbası 1 kase
Az Mevsim salata
3 yk yoğurt

Gece
Yeşil çay yapmayı planlıyorum kendime
Acıkırsam da 2 hurma yiyebilirim.
Başka planım yok.

Bir ara da suda eriyen enerji vitaminlerinden aldım. Çok yoruldum yaaaa yine bugün. Oğluşu taşımaktan belim ağrıyor.

Su: 1 lt ama 1,5 olur uyumadan.
Spor: maalesef yok

Sabah
1 simit

Öğlen
2 yk pirinç
3 yk etli nohut
2 yk salata

Akşam
1 yk pirinç
2 yk kutu fasulye
1 kornişon turşu
1 bardak kefir

Ara
1 avuç kabuklu antep fıstığı

Gün boyu şekersiz açık çay ve su

Bugün okulun ilk günüydü ya. Menüleri ne güzel tutturmuşuz ev ve okul di mi ama az yedim tabii morordek
15.000 adım ve ayrıca 15 dk yürüyüş

Ahaha cidden yaa öğleyin nohut aksam kuru fasulye artık baya şişkinlik yapar

Şimdilik çocuk düşünmüyoruz ördeğim.
İleride düşünür müyüz düşünmez miyiz onu da bilmiyoruz ama sayenizde tüm kapıları kapatacak gibiyiz.
Aaaa öyle deme benımkıler uyur 3 ü de. Gel gelelım ben uyuyamam. En geç kalktığım saat 10 - 10 buçuğu gecmedım hıc. Genelde yazın 9 9 buçuk gıbı uyandım. Sımdıde okul başladı 8 e doğru uyanıyorum. Dıger 2 kucumenıde bugün erken uyandırmış oldum. Artık duzene gırme vaktıgeldı. Erken yatırıp erken kalkma donemı başladı. :)))
Her çocuk bir degıl. Uykuyu sever benımkıler.

En küçük yavruma çiş egıtımıne başladım bugün. Ilk gün olunca yorucu gecmıs baya sımdı anlıyorum onu.
Çok heveslıydı aslında hep arada elımı tutar tuvalet çiş derdı. Bezinı çıkartıp otutrtururdum tabı Hoc bırsey yapmazdı.
Bugün deneyelım dedım ama hep altına kaçırdı. Bı kaç gün denemek ıstıyorum. Baktım olmadı bı daha ki yaza denerım yine
Baya hareketli günler gecırıyorum kaptanım. Pek ugrayamıyorum. Yedıklerıme dıkkat edıyorum. Dün hariç. Dün fazla kaçırdım.
Spor fırsat bulursam yapıyorum. Baya verdım kilo almamam lazım.

Ya maşallah ne güzel
Küçük de mi seviyor? Baştan beri öyle mi? Geç uyanan bebeklere bayılıyorum
Ama geç de yatıyordur herhalde? Benim için tek avantajı o galiba erken kalkmasının. Erken yatıyor, akşam bana kalmış oluyor.
Kolay gelsin Gonulcum. Senin en küçük kız mıydı erkek mi? Hatırlayamadım. Tuvalet işi zor ya, bizi de seneye bekliyor herhalde bakalım neler olacak...
Pek ugrayamasan da dikkat ettiğinin farkındayım her cuma da masallah eksi geliyorsun
Artı gelirsen o zaman bozusuruz :)

Ilk çoçuğum gece uykusu konusunda çok cektırdı adı umut :) hep uyanırdı ve erken kalktığıda olurdu 1 buçuk yaşından sonra yavaş yavaş düzene girdi uykucu oldu resmen sımdı 9 yasını dolduracak büyüdü o.
Kızlarım doğduğundan beri uykucu. Çok rahattım o yuZden. Sabah erken kalkınca gece yatmalarıda geç oluyor halıyle. Sımdı yine duzene sokuyorum. Gece erken yatırıp sabah erken kalksın ıstıyorum.
En küçüğüm kızım 2 yasını dolduracak 29 unda. Kendı ısteklı olunca bırde bebek bezlerının fıyatları ucmus hal böyle olunca tuvalete alışsın ıstedim ama olmayacak gıbı. Biraz deneyecegım. Dıger çocuklarımı 2 buçuk yaşında öğretim 1 günde ogrendıler.
60 a düşersem toplam 10 kılo vermıs olacağım. O yüzden gerı almaya hıc de nıyetım yok :))).

Aaa bir Umut da siz de varmış, maşallah kuzularına Bu Umutlar böyle desene hala geceleri uyanıyor maalesef, deliksiz uykuya hasretim
Bebek bezleri fiyatları uçunca herkesi mecbur biraktirdilar resmen yaa. Bi ara ben bile düşündüm artık bıraksak mı diye

günaydın ballar

morordek fancynancy Cikilatacanavari
dün ki menüm:
sabah:sade türk kahvesi ceviz doldurulmuş 3 adet hurma
öğlen:kahvaltı,salatalık domates,lor peyniri,zeytin,soya filizi,roka,şaret parmağım inceliğinde ve uzunluğunda bir lokma ekmek..
Akşam:yok
evet yok çünkü nefes alamıyorum şu an da alamıyorum doktor antibiyotik verdi vücudum dökülüyordu ama bu denli zorlayacağını bilmiyordum dün ağzıma bir lokma yeşil fasulye koydum direkt ben yatıyorum çocukla ilgilen dedim eşime vickslendim sıcak su torbasını aldım pikeyi çektim yattım hiç kalkmadım sabahta işe gelmeden sağlık ocağına uğradım kadın baya fenasın dedi ilaçları verdi.bakalım nasıl olacak şimdi de elma doğradım yemek istemiyorum ama ilaç içmem lazım diye zorlayacam kendimi yerime bakacak kimse yok diye izinde almadım.

su:2,5 litreyi geçti ama tam 3 olmadı sanırım..
spor :zaten karın kaslarım on bin mekik çekmiş gibi kasılıyor yapamadım.

bu arada sabah 71,7 idim bu güzel bir şey ama hastalıktan ,kalırsa amenna giderse gelmesi için canla başla koştururum

Geçmiş olsun parkcım
Hastalıktan eriyip gitmişsin resmen 71'lere düsmüssün. Hastalık gecer ama kilo geri gelmez umarım :)

Geçmiş olsun parkcım
Hastalıktan eriyip gitmişsin resmen 71'lere düsmüssün. Hastalık gecer ama kilo geri gelmez umarım :)
inşallah ördekim arkadaşlar telefon açıyo yemek paylaşmıyorsun diye yiyemiyorum ki resmen boğuluyorum dünden beri bir an evvel geçer inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…