Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karadenizi çok severim canim o yesilligi harika

Çok geçmiş olsun parkcım
Depremi yaşamak çok kötü bir şey. İnsanın psikolojisi çok etkileniyor gercekten. Allah kimseye yasatmasın
Ailemle birlikte ben de 1999 Kocaeli depremzedesiyiz. Çok korkunç bi durum Allah bi daha yaşatmasın.
Benim babam aşırı etkilenmişti. Evimiz sağlam olmasına rağmen aylarca çadırda yaşadık. Sonra babam tayin istemişti samsuna geçmiştik.

7nciyken 5nci olmuşuz buda iyi birşey
Evet ama daha iyi olmamız lazım
Off cok geçmiş olsun kardelencim, o deprem çok çok kötüydü. Aydın'dan bile hissedildi.
Ben geçen sene yazın Bodrum depremini yaşadım. Tabi ki Gölcük ya da Van depremiyle kıyaslanamaz ama o da siddetliydi. Yani benim yaşadığım en şiddetli deprem oydu. Onda bile çok etkilendim. O yüzden korkuyorum ve yaşayanlara çok geçmiş olsun diyorum.

Iyi aksamlar herkese. Bu aralar giremiyorum ya hem cocuklar hem calisma hayati adapte olamadim bi turlu. Duzen de kuramadim. morordek izne ayrilmam mumkun mu acaba? Pek istemiyorum aslinda ama buraya da giremiyorum

Bugunku menum
Sabah
Simit

Ogle
Patatesli yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Elma

Aksam
2kepce corba
4 5 kasik taze fasulye
Salata
Yarim misir

2 lt su
Spor yok

Iyi aksamlar herkese. Bu aralar giremiyorum ya hem cocuklar hem calisma hayati adapte olamadim bi turlu. Duzen de kuramadim. morordek izne ayrilmam mumkun mu acaba? Pek istemiyorum aslinda ama buraya da giremiyorum
Violincim menülerin de mi duzensizlesti? Yani örneğin Gönül de pek giremiyor ama diyetime dikkat ediyorum dediği için izne ayırmadım. Eger öyle bir durumsa cumaları bildirim yaptığın sürece sorun olmaz. Ama eğer genel bi düzensizlik söz konusu ise sen bilirsin tabi ki. Görmüşsündür genelde izne ayrılanlar kilo alıyor. Çok da güzel gidiyordun aslında.

Günaydınlar kızlar seyahat yüzünden düzenli giremedim ben de bir de hava değişimi oldu wc ye çıkamadım bugün Diyarbakıra geçip oradan Ankaraya döneceğim hayırlısı ile eve döneyim burada menü yazamadım dikkat ettim ama tek kaçamağı oldu urfada 1/4 künefe yedim tüm gün ayakta yolda idim ne kadar yaktım bilmiyorum cezamı ankaradan yaparım artık

Azıcık sevineyim dedim kaptanim 7ncilikten 5ncilige terfi edince tabiki daha iyisi lazim

Canim sen mardinlimisin mardinli olan komsularimla hala görüşüyorum çok sevdiğim insanlar

Van depreminde yollar kapandigi için mi öyle gittin canim
mardinli değilim canım havalimanının kulesi yıkılmıştı ercişte de yol yarılmıştı olan otobüslere de yağma oldu zaten iki firma vardı biri göçükte kaldı tesadüfen mardinli bir aile arabasına aldı evlerine götürdüler misafir edip ertesi gün memleketimin otobüsüne bindirdiler..vandan mardine gitmesi de çok uzun sürdü yollardan ötürü.

98 ceyhan depremin de de adana da ikamet ediyordum canım onu da yaşadım maalesef.
farkettim demeyin var bende bir cenabetlik

günaydın ballar canlar

Allah kimseye depremi yaşatmasın diyeyim ama deprem kuşağında ülkemiz maalesef..

neyse gelelim dün ki menümüze;

morordek fancynancy Cikilatacanavari

sabah:saat 09:30 gibi bir elma bir mandalina gelene geçene ikram ettim kalanları yedim malum nefes alamayınca yiyesim gelmedi
öğlen:kahvaltı :haşlanmış yumurta salatalık domates soya filizi roka lor peyniri (Bim deki teksütün yarım yağlı lorunu seviyorum ben) zeytin şiekersiz çay
akşamğlumun veli toplantısı vardı birebir görüşme yani kreşte eve geldiğimde yemek yoktu eşimle oğlum tavuk şnitzel yemişler bende bir yumurta kırdım bol zerdeçalla bir kırmızı kapya biber bir salatalık la gömdüm hasta halimle bugünün yemeklerini pişirdim.
su :2,5 litre
spor yok (biraz kendime geleyim yaparım biliyosun )

not:hergün tartılma manyaklığından kurtulur muyum bilmiyorum b sabahki tartım 71,8 idi saygılarımla

Canim sen bayagi şey yaşamissin mardinli ailedende allah razi olsun

98 ceyhan depremin de de adana da ikamet ediyordum canım onu da yaşadım maalesef.
farkettim demeyin var bende bir cenabetlik
Şuan hangi şehirde yaşıyorsun canimm korktumm senin bulundugun şehirlerden
Ayy ben ozamanlar nişanlısı asker olan bir kizdim adanali olan askerleri hep izne yolladilar bende o ara nişanlımi görmüştüm
Sende benim gibi sehir sehir gezmissin sen çalışıyormusun yoksa eşinden dolayimj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…