- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.421
Karadenizi çok severim canim o yesilligi harikaEşim ceyhanlı ben Giresunluyum canım. 8 yıllık evliyiz 1 defa gidebildik adanaya. Ben pek fazla bilmem yani. Aslında çok istiyorum oraları görmeyi.
Eşimin ailesi yanımızda olduğu için tatillerde genellikle benim ailemin yanına gidiyoruz Karadenize.
Ailemle birlikte ben de 1999 Kocaeli depremzedesiyiz. Çok korkunç bi durum Allah bi daha yaşatmasın.Çok geçmiş olsun parkcım
Depremi yaşamak çok kötü bir şey. İnsanın psikolojisi çok etkileniyor gercekten. Allah kimseye yasatmasın
Eşim de çok seviyor bizim oraları gezilmeye görülmeye değer yerler. Doğası cennet gibi. Yurdumun her köşesi güzel. Gezilmeli görülmeli..Karadenizi çok severim canim o yesilligi harika
Evet ama daha iyi olmamız lazım7nciyken 5nci olmuşuz buda iyi birşey
Off cok geçmiş olsun kardelencim, o deprem çok çok kötüydü. Aydın'dan bile hissedildi.Ailemle birlikte ben de 1999 Kocaeli depremzedesiyiz. Çok korkunç bi durum Allah bi daha yaşatmasın.
Benim babam aşırı etkilenmişti. Evimiz sağlam olmasına rağmen aylarca çadırda yaşadık. Sonra babam tayin istemişti samsuna geçmiştik.
Violincim menülerin de mi duzensizlesti? Yani örneğin Gönül de pek giremiyor ama diyetime dikkat ediyorum dediği için izne ayırmadım. Eger öyle bir durumsa cumaları bildirim yaptığın sürece sorun olmaz. Ama eğer genel bi düzensizlik söz konusu ise sen bilirsin tabi ki. Görmüşsündür genelde izne ayrılanlar kilo alıyor. Çok da güzel gidiyordun aslında.Iyi aksamlar herkese. Bu aralar giremiyorum ya hem cocuklar hem calisma hayati adapte olamadim bi turlu. Duzen de kuramadim.morordek izne ayrilmam mumkun mu acaba? Pek istemiyorum aslinda ama buraya da giremiyorum
Azıcık sevineyim dedim kaptanim 7ncilikten 5ncilige terfi edince tabiki daha iyisi lazimEvet ama daha iyi olmamız lazım
Off cok geçmiş olsun kardelencim, o deprem çok çok kötüydü. Aydın'dan bile hissedildi.
Ben geçen sene yazın Bodrum depremini yaşadım. Tabi ki Gölcük ya da Van depremiyle kıyaslanamaz ama o da siddetliydi. Yani benim yaşadığım en şiddetli deprem oydu. Onda bile çok etkilendim. O yüzden korkuyorum ve yaşayanlara çok geçmiş olsun diyorum.
mardinli değilim canım havalimanının kulesi yıkılmıştı ercişte de yol yarılmıştı olan otobüslere de yağma oldu zaten iki firma vardı biri göçükte kaldı tesadüfen mardinli bir aile arabasına aldı evlerine götürdüler misafir edip ertesi gün memleketimin otobüsüne bindirdiler..vandan mardine gitmesi de çok uzun sürdü yollardan ötürü.Canim sen mardinlimisin mardinli olan komsularimla hala görüşüyorum çok sevdiğim insanlar
Van depreminde yollar kapandigi için mi öyle gittin canim
98 ceyhan depremin de de adana da ikamet ediyordum canım onu da yaşadım maalesef.Aynen canim bende adana depremini yaşadigim için çok iy bilirim istanbul depreminde ise ceyizimi koceeliye serdik o gece adanaya düğün için dönerken deprem olmuş evlendim 1 haftalik gelinken geri gittim deprem bölgesine bütün artcilari bolu depremini yaşadım
Canim sen bayagi şey yaşamissin mardinli ailedende allah razi olsunmardinli değilim canım havalimanının kulesi yıkılmıştı ercişte de yol yarılmıştı olan otobüslere de yağma oldu zaten iki firma vardı biri göçükte kaldı tesadüfen mardinli bir aile arabasına aldı evlerine götürdüler misafir edip ertesi gün memleketimin otobüsüne bindirdiler..vandan mardine gitmesi de çok uzun sürdü yollardan ötürü.
Sağol canim benimGünaydın kızlar
yolda olanların yolu açık olsun
derste olanlara iyi dersler
işleri olanlara kolayliklar
annelere de bol sabırlı keyifli bir gün olsun
hayırlı bereketli bir gün olsun inşallah...
Şuan hangi şehirde yaşıyorsun canimm korktumm senin bulundugun şehirlerden98 ceyhan depremin de de adana da ikamet ediyordum canım onu da yaşadım maalesef.
farkettim demeyin var bende bir cenabetlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?