- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.621
hatlar karıştı inci mezun oldu. bende mezunum ama doncen hedef düşürüp....
valla acaip efor sarfettim deli kardiyo hareketihoroz kovalamayı listeye ekleyek
bugün seni çok tuttum parky cimgünaydın ,e tabi patron olmak geç gelmeyi gerektirir
bak merdiven indim çıktıma girme orda çıldırdıydı horoz kovalamak aday adaylaığını koyar ben de gider paşa paşa oy veririrm bana bir horoz bulun.
Şu dakika itibariyle tam gaz başladım kızlar. Başla listeye girmek için yolum uzun ama olsun. Sabah aşure cısım vardı ama zaten tamamen başlamak için onu bekliyordum.
Şekere son dedim. Yarından itibaren şekersize benle başlamak isteyen olur mu ki acabaaa?
genel itibari ile şekersizim hacım seninleyimŞu dakika itibariyle tam gaz başladım kızlar. Başla listeye girmek için yolum uzun ama olsun. Sabah aşure cısım vardı ama zaten tamamen başlamak için onu bekliyordum.
Şekere son dedim. Yarından itibaren şekersize benle başlamak isteyen olur mu ki acabaaa?
Ayy gördüm valla ordekim 2 dk arkanı dönmeye gelmiyor herkes kacismis köşesine sopa gösterme zamanı geldi benceValla aslında cumadan beri buradayım da bilerek yazmıyorum
Takıma olan kızgınlığım hala geçmedi
Bu hafta da 0,3'ün altında kalırsak resmen ceza alıyoruz ve bu takım belki yıllardır ceza almamıştır. Yani en azından ben takıma ilk başladığımdan beri (2016 Mart ayı) hiç ceza aldıgını görmedim.
Kendimi sorguluyorum, takımı sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum... Gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse bu aslında senin mesajına verilecek cevap değildi, kişisel algılamana gerek yok (ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun biliyorum). İçimi dökesim varmış demek...
:)))
Döndün mü artık ciklatım gel aramıza bak takım ne hallere düstü yoklugunda
Uykusuz mu kaldın? Reglin yaklaşıyor mu?
Getirin o zaman bana da bi çillibak merdiven indim çıktıma girme orda çıldırdıydı horoz kovalamak aday adaylaığını koyar ben de gider paşa paşa oy veririrm bana bir horoz bulun.
arkadaşlar performans sonuçları yukardaki linktedir. bu hafta eğer %0,30 un altına inersek sonuç hazırlama cezası gelecek bu da ördeğime ceza olacak o yüzden lütfen bu hafta dikkat edelim kendimize ceza almamamız lazımSevgili kaptanlar ve @seaBahAR 31. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Not:4,5 ve 13. takım da 1 sarıkart 1 nota var, eğer bu takımlarımızın önümüzdeki hafta takım ortalamaları %0,30 un altunda olursa sonuç hazırlama cezası alacaklardır, bilgilendireyim dedim
O zaman geldi de geçiyor ama sopadan da anlamıyorlarsopa gösterme zamanı geldi bence
O zaman geldi de geçiyor ama sopadan da anlamıyorlar
katılıyorum bencede iyi olur onlar daha hevesli oluyor birde ilk zaman çok veriliyor kilo ..Ördeğim yeni üye alımı yapsak can gelir mi ki?
Ördeğim yeni üye alımı yapsak can gelir mi ki?
Çok uykusuzum çoookValla aslında cumadan beri buradayım da bilerek yazmıyorum
Takıma olan kızgınlığım hala geçmedi
Bu hafta da 0,3'ün altında kalırsak resmen ceza alıyoruz ve bu takım belki yıllardır ceza almamıştır. Yani en azından ben takıma ilk başladığımdan beri (2016 Mart ayı) hiç ceza aldıgını görmedim.
Kendimi sorguluyorum, takımı sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum... Gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse bu aslında senin mesajına verilecek cevap değildi, kişisel algılamana gerek yok (ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun biliyorum). İçimi dökesim varmış demek...
:)))
Döndün mü artık ciklatım gel aramıza bak takım ne hallere düstü yoklugunda
Uykusuz mu kaldın? Reglin yaklaşıyor mu?
Güzel fikir canim senle ben birara paylaştık ama heveslenen olmamıştı inşallah bu sefer faydasi olurGünaydınnnn kızlar...Hadi bakalım hafta sonunu ve okulun ilk haftasini geride bıraktık..Bugünden itibaren burayı hareketlendirelim.. Sporlarımızın,yediklerimizin,ictiklerimizin ve hatta kilomuzun fotograflarını paylaşalım ki herkes birbirinin yaptıklarını görünce daha çok heveslensin...
Valla cok heyecanli canimm insallah az almissindirGünaydın
60.9 la mezun olmuştum bakalım son durum ne eve gidince tartilcam
Yinede çok almamissin harikasin63.3 le başlıyorum hedef cumaya 62.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?