- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.581
Aynen öyle canimIse donmem cok etkiledi beni. Insallah duzelirim bu haftadan itibaren. Az kiloda kilo vermekte zorlasiyo. Normalde aldigin kalorinin de altinda almak gerek ki son kilolarini veresin.
Ben de oyleyim ya kendimi biraksam tika basa yerim.
Biraktik egitimi useyecek diye korktum. Havalar geceleri serin. Gunduz vok sicak ama fazla ugrasmadim. Yaz basi nasipse artik. 2 bucuk yas olur o zmn.Slm kızlar yine buralarda hareket yok.
gönül tuvalet eğitimi nasıl gidiyor. kolay gelsin 3 çocuk iş güç zor oluyordur.
bendr ankaradan çıkıyorum istanbula pzrtesiden itibaren başlamalı artik yoksa bende yeme bozukluğu yasiycam.vücudum iflas etmeden basliycam
canım ben menülerimi günlük yazıyorum cumaya kadar pazartesi de 3 günlük yazıyorum takıma ilk girişimden beri böyle ,hatta menü bildiriminde belki de en tertipli üyecanımdırListede olan arkadaşlarviolin35 , gonulll , rint , Deniz ve Kum , parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?