- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.661
Hedefim katılmak isteyenler konusuna ekledim takımımızı, hatta çok oldu. Üye alımı eskiden olduğu gibi değil. Eskiden katılmak isteyenler oraya yazarlardı, ilk gören kaptan hemen takımına çağırırdı. Simdi üye ihtiyacı olan takımların listesi ekleniyor, yeni gelen üyeler o takımların içinden gitmek istedikleri takimi kendileri seçiyor. Yazanlardan bize gelen olmadı.Ördeğim yeni üye alımı yapsak can gelir mi ki?
Onun etkisi olabilirÇok uykusuzum çoook
Ama bugün regl oldum. Benim düzensiz. Bana da sürpriz oldu .
Hafta sonu girememeyi bi nebze anlayabiliyorum karabibercim ama hafta içi de maalesef çok az yazan olduğu oluyor. Bu duruma bir dur dememiz lazım. Günlük mesaj sayılarını saysam, eksik kalana ne yapacağız? Öneriniz var mı? Cezalar bile yapılmıyor ki...Kaptanim çok haklisinn ne desen doğru bu işi yapmakta kolay değil sen işinin gücünün arasinda bizle ilgileniyorsun ben hafta sonuda yanliz birakmadim menumu geldim paylasrim muhabbet donse katılacağım ama hafta sonu dahada sessizlesiyor
Oda olur canim sen yeterki buraya gellEmziriyorum canım onu içemem de, bir sade kahve alırım
Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
Tamam canimm bende bulamadim nerden yapıldığınıAaa otomatik oluyor o bende hiç bilmiyorum kuzum
TabikideYemekler yenilip sporlar yapıldıysa menüleri alabilirim hatunlar
Merhaba kızlar sabah yazdım gelemedim tekrar.. Misafir geldi sonra okulda toplantı vardı gec bitti. Birinde bit varmis ben de korktum kızımın saçlarına bit şampuanı sürdüm 1 saat beklettim tek tek taradım.Az önce banyoda da tek tek taradim.Cok şükür bisey çıkmadı. Bide bonus kafayiz zor olur.
Neyse bir yandan ödevler derken şimdi oturdum.
Menüm;
07:30
1 bardak sut+ 1yk buğday ruseymi
1 h.yumurta
Salatalık,domates
12:00
2 yk menemen
1 parça peynir
300 ml ayran
18:00
Bir kac tane fırında pişmiş sigara böreği
500ml ayran
Aksam üzeri kızım acıkır diye evde hazırlayıp yanıma almıştım.Hazır yemek istemedim. Sahilde oturup yedik..
2 L su
3 t.kahvesi
Spor;
40 dk tempolu yürüyüş
Bu kadar yazidan sonra hala gelip birseyler yazmazsak oda bizim ayibimizHedefim katılmak isteyenler konusuna ekledim takımımızı, hatta çok oldu. Üye alımı eskiden olduğu gibi değil. Eskiden katılmak isteyenler oraya yazarlardı, ilk gören kaptan hemen takımına çağırırdı. Simdi üye ihtiyacı olan takımların listesi ekleniyor, yeni gelen üyeler o takımların içinden gitmek istedikleri takimi kendileri seçiyor. Yazanlardan bize gelen olmadı.Findikfaresi123 vardı o da kayboldu. Eskisi kadar üye mi gelmiyor, yoksa bize mi gelmiyor anlamış değilim.
Onun etkisi olabilir
Lütfen cumaya kadar çok dikkat et rint
Durumları biliyorsun. Şu anda listede 1 kişinin bile artı gelmesi 0.3'un altında kalmamıza sebep olabilir
Hafta sonu girememeyi bi nebze anlayabiliyorum karabibercim ama hafta içi de maalesef çok az yazan olduğu oluyor. Bu duruma bir dur dememiz lazım. Günlük mesaj sayılarını saysam, eksik kalana ne yapacağız? Öneriniz var mı? Cezalar bile yapılmıyor ki...
Canim farkettiyseniz ben toplu etiketleyip mesaj yazmıyorum herkeze tek tek yaziyorum arkadaslarda aynisini yapsinn ve kacamaklardan uzak duralimMesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
Ohh mis gibi yaptin annesi kuzuyuMerhaba kızlar sabah yazdım gelemedim tekrar.. Misafir geldi sonra okulda toplantı vardı gec bitti. Birinde bit varmis ben de korktum kızımın saçlarına bit şampuanı sürdüm 1 saat beklettim tek tek taradım.Az önce banyoda da tek tek taradim.Cok şükür bisey çıkmadı. Bide bonus kafayiz zor olur.
Neyse bir yandan ödevler derken şimdi oturdum.
Menüm;
07:30
1 bardak sut+ 1yk buğday ruseymi
1 h.yumurta
Salatalık,domates
12:00
2 yk menemen
1 parça peynir
300 ml ayran
18:00
Bir kac tane fırında pişmiş sigara böreği
500ml ayran
Aksam üzeri kızım acıkır diye evde hazırlayıp yanıma almıştım.Hazır yemek istemedim. Sahilde oturup yedik..
2 L su
3 t.kahvesi
Spor;
40 dk tempolu yürüyüş
Valla etiketleyin kizlar belki sizlerin tekrar geldiginizi gorseler gelirler belkiÖzlem’cim sende hatırlarsın geçmişte beraber yarış yaptığımız üyeleri. Benim hatırlayamadıklarım, senin aklına gelenler varsa etiketler misin sen de?
Hadi bi toparlayalım şu grubu bir el atın olaya....fancynancy @ozlem sizde etiketleyin aklınıza gelenleri.
Yanlıs hatırlamıyorsam @bluedolphin baska takıma geçmişti..lydznp gben medusa38 @bluedolphin ve daha hatırlayamadıklarım.... Nerelerdesiniz yahu? Herkes iğne ipliğe mi döndü ? Prenses vardı birde onun nickini tam hatırlayamadım bir rakam vardı önünde :) Haydi gelin yeniden başlayalım! Hadi bir motivasyonla dönün sahalara.... Eski günlerdeki gibi sıkı sıkı sarılalım ve başlasın yarışlar! :))
bünye olarak sansliyim aslında o kadar yemeye bencede az belki bebeler sayesinde...Yinede çok almamissin harikasin
Yine iki gruba bölünüp spor yarışması da yapabiliriz kızlar, bu ara spor da azaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?