- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.241
Ya ben de pazartesi başlasak olur mu diyecektimmalum hafta sonu ömrüm yollarda geçiyor Eliptik konusunda da seninle konuştuğm günden beri gek gitlerdeyim hala alamadım. Şöyle ki; şimdi benim şu minimal yaşam şeyaim var ya felsefem tam adapte olmuş hafiflemişken birde koca bir alamet alıp evi doldurmasam mı diyorum. Sonra bir an geliyor. “Ama alırsam iyi spor yaparım yoksa hiç yapamıyorum” diyorum. Sürekli gel gitteyim. Hala düşünüyorum anlayacağın
Sağol bebeğimm. Eveettt "natural style handmade"Feraaahhhh... Emeğine sağlık çok başarılısın. Bir de etiket mi diktin sen ona ? Çok şık duruyor yalnız. Güle güle kullansın. :)
Tamam misnimalist yaşiciz ama ihtiyaçlar doğrultusunda alınabilir şeyler var. Mesela eliptik bisiklet gibiÖnümüz kar kış, dışarı çıkıp yürümek 2 katı zor gelecek. Hem gözünün önünde durdukça vicdan yaptıran bir alet kendisi. Kendini kullanmaya mecbur hissediyorsun
Sahile inip yürümeyi çok istiyorum ama işte Mert beni çok bağlıyor ya. Yoksa çoktan sana da derdim gidelim diye ama işte havalar ve küçük adamın sağı solu belli olmuyor. Ama hafta arası orta bir yerde buluşalım yürüyerek gelip ne dersin?
Çokkk güzelll ellerine sağlık
Hedefcim bende de D vitamini eksikliği var. İnanılmaz halsiz oluyorum. Düşün ki halsizlikten D vitaminini bile içmiyorum :))))) Eşim içiriyor bana Cuma günleri yarım şişe birde B vitamini veriyor her gün. İnan kalkıp vitamin almaya bile üşeniyorum o derce vitamin eksikliğiAyrıca d vitamini eksikliği de unutkanlık yapıyor. Metabolizmayı da yavaşlatıyor...
Fancy eline sağlık maharetli hanim etiket olayida süper olmuş .
pamuk
çok hoş olmuş güldürdün beni
d vitamini ampul olanlardan bende içiyorum faydası var kesinlikle gecenki halsizlik azaldı haftada 1 alıyorum bende felaket unutkanim.
bugün yorucu bir gün oldu 4 bebe akşama misafir yemek Aşure derken benim öğün falan yalan oldu menüde saçma bir ara biraz ip atladim o kadar kafamda bedenimde yorulmuş yatıyorum .
Saol canım iyi geceler herkese.D vitamini hemen farkettiriyor değil mi? :)) sevindim biraz da olsa toparlanmana.... :) daha iyi olacaksın zamanla. Farkı görünce yaz. :) iyi geceler.
Hedefcim maalesef İstanbul da değil. Yoksa çok isterdim o da gelsin. Başka eklenen oldu mu bizim gruba ayıp etmeyeyim sonra. Gerçi karşı takımdan da alabiliriz yani, tarafımıza çekerizOlur sahilde mi yürüyelim? Diğer takım arkadaşımızı da davet edelim bari Ferah’cım. Diğer takımı geçeceğiz ya bu bir ekip işi olacak ne de olsahedef38beden Hedefcim çık sen de gel. İstanbul’daysan Caddebostan sahile doğru alalımm seni :))
Ay evet ya, o gün efsaneydi gerçekten.fancynancy
Yaa Ferah, 3 çocukla o bisiklet çevirdiğimiz gün çok iyiydi. Efsaneydi ama o gün de iğne ipliğe dönmediysek bizden daha bişey olmaz hahahahAslında kızlar okuldayken yine bisiklet çevirebiliriz. Bir gün de onu yapalım. :)
Fancy eline sağlık maharetli hanim etiket olayida süper olmuş .
Saol canım iyi geceler herkese.
seni görünce aklıma geldi ördekcim hindistan cevizyağıni fırça sürüp fircaliyorum senin için tamda krem yemek sayılır ..
Bu arada 100 jumper jack le 500 atlama tamammorordek
Kızıma da yaptirim bunu 3 -4 dakika tabi fazlasını yapamaz..morordek
Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.
Ben de sizinle aynı takımdayım canım ama ben de İstanbulda yaşamıyorumHedefcim maalesef İstanbul da değil. Yoksa çok isterdim o da gelsin. Başka eklenen oldu mu bizim gruba ayıp etmeyeyim sonra. Gerçi karşı takımdan da alabiliriz yani, tarafımıza çekerizİstanbul da @si_bel var bildiğim Beykoz da. @parkbyull galiba tuzla daydı.
Ay evet ya, o gün efsaneydi gerçekten.
Hava güzel olduğu bir gün kesinlikle tekrarlayalım. Hem sadece mert olur yanımızda
Ben bu işlemi farklı bir yağ ile yapmıştım birkaç kez. Ne yağıydı unuttum tabi ki :))morordek
Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?