- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.281
Kaptaniçemiz inşallah tüm sorunlarını çabucak helledersin.Arkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altındatakım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım
önce menüyü sayaydın iyiydiGünaydın herkese.
Haftasonu menülerim çok kötü. Kaçamaklar var. Dün 250 ip atladım 20 dk da bölgesel hareket yaptım.morordek
patronsun diye mesaiye 09:56 da gelirsen işçilerin nörsünGünaydınlar
Hadi toparlanalım hanımlar
Yeni bir haftaya güzel bir giriş yapalım, cumaya güzel eksiler görelimmm
Evet bari listedekilerin aklını çelmerint gönderelim Aşure sanada. Belediyenin falanda mı rastlamadın ozaman hazır al pişir diycem ördekcim duymasın senin kaçamakların yetti zaten diycek . sadece 2 dilim mandalina nasıl frenliyorsun hayranım valla helal olsun .
Oh oh menüye gelPazar menümorordek
kahvaltı 11 1 dilim tost ekmek üzerine sosili Sucuklu kaşarli yalancı pizza yumurtalı.
1 dilim kızarmış ekmek Domates salatalık Peynir azcık kuşburnu marmaleti.
2 gibj yarım kase Aşure Fındıklı
1mandalina
5 buçuk 1 lahmacun ayran
2 parça göğüs KFC
9 gibj yarım kase Aşure bol narli
1 mandalina.
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş Arkadasa Aşure götürdüm yağmurda yürüyüş oldu . tempolu yürüdüm avm yürüyüşü saymıyorum.
Akşamı hafif kapatmışsın güzel olmuş ÖzlemcimGünaydın kızlar.. Öncelikle dünkü menümü paylasim..
Menüm;
10:30
1 yumurta (patatesli)
1 dilim ekmek
Salatalık domates
8-10 tane yeşil zeytin
Ara:1 elma
Kek yapmıştım azcık tadına baktım.
19:00
1 kase yulaflı yoğurt
2 L su
3 t.kahvesi
2 maden suyu
Spor;
Aksam 1 saat açık havada yuruyus..
morordek
Ben dükkanı açtım, siz de gelin diyorum iştepatronsun diye mesaiye 09:56 da gelirsen işçilerin nörsün
Karabiber değil canim kardelen
Hakkaten yaaaFerahım seni B12 denizine atalım cidden kardelenin ismini göre göre karabiber yazmışsın
Ay kıyamam, ben yollayayım sanaBan yolla bana. Daha bir tane aşure gelmedi
Biliyorum şekerim, ben 1 tanesiyle çıkamıyorum sahile sen hiç gelemezsin. Çocukların hepsi okula başlayınca bize nefes alma fırsatı doğacak artıkHedef geçen günlerdeki halsizligim gitti sanki gerçi o zamanlar psikolojik iyi değildim galiba kızın tuvalet mevzuları ekstra yemek isteklerim falan azaldı içtim 1 ampul d vitamini yine alcam haftada 1 2 ay kullanmak lazım doktor 2 ay kullan demişti.
Bu sinek ilacı mevzusuda iyj fikir millet olarak gerekli valla herkeste azdır b vitamini..
Fancy davet için saol şekerim 2 Bebeyle zor gibj benim için belki eşimle falan geçersek olur tabi yine haber et. Kardelen Edirne'de çok uzak sayılmaz be yaa.
rint gönderelim Aşure sanada. Belediyenin falanda mı rastlamadın ozaman hazır al pişir diycem ördekcim duymasın senin kaçamakların yetti zaten diycek . sadece 2 dilim mandalina nasıl frenliyorsun hayranım valla helal olsun .
toplight kaptanım çok geçmiş olsun . Allah kolaylık versin işlerinde huzur versin yuvanda..
toptan aklımda olanları yazdım herkese En derin saygilar hürmetler.. hee çikolatacanavarı ve ozlemcim bekleniyorsunuz takımdan ..
hee birde Suzi den haber alan varmı aklıma o da düştü şimdi..
Çırağı açtı bugünpatronsun diye mesaiye 09:56 da gelirsen işçilerin nörsün
Canim hic firsat bulamadım okadar yoğundumkiBilerek mi yemedin canim? Yoksa hasta felan misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?