Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

göz dağı vereyim diyosun bence menü falan iyi sporlar yormustur ya

Organik yazanlardan alıyorum genelde ördeğim ama tam organik olduklarına inanamıyorum tabi ki.
Köylülerden denk getirebilirsem tadı güzel geliyor.
Omlet ya da birşeylerle karışık yine gidiyor ama haşlamayı pek severdim ben, artık zorluyor. Yesem de severek olmuyor.

sessizleşmiş yine buralar, nerelerdesiniz bakiyimmmm

2 günden beri geç uyanınca gün hemen bitti.

Biraz tatlı isteği yapıyor olabilir ama odaklanmamaya çalışıyorum. Pazartesi başlıyoruz dimi hedefcim. Kendini adapte et zihnen hazırlan pazartesiye, başlıyoruuuuzzzz ....... :)))

Evet evet, çok hazırım pamukcum.

Bisikleti ben de seviyorum evde. O esnada bir şeyler izleyip okuyabilmek mümkün oluyor. Aslında dışarıda bisiklet binmeyi daha çok seviyorum ama yoğun bir günse ya da bir nedenle dışarı çıkma şansı yoksa çok iyi oluyor.

Ne yazık ki değilim tatlım. Benin yerime de yürüyün
Ama plan yaptığınız zamanları söyleyin, ben de size uzaktan eşlik ederim.

Ayy, o bisiklet zayıflama yeterli olsa bende bir şey kalmazdı tatlım.
Bisikletle çıkınca baya kendimden geçme modundayım ama keyifli gelince pek zayıflatmıyor galiba.

Direkt hissediyor musun etkisini? Sanırım ben o kadar hissedemiyorum.
Aşureler yok mu o aşureler..

Azıcık kaçarsa bir şey olur mu çalkalarken?

İstanbul da olmadığını biliyorum ama hangi şehirdeydin unuttum yaa. Ne olur kusura bakma. Benim de B12 ye ihtiyacım var. Ciddi ciddi unutkanlıklarım var.

Hani bu belediyelerin ilaçlama yaptıkları araçlar var ya, yolda her yere sıka sıka gidiyorlar. Bize de öyle bir şeyle B vitamini sıkmalılar. Takımca durumlar sıkıntılı

İyi pazarlaaarrrrr kızlarrrrr

İyi pazarlar şekerim.

Sen öyle deyince aklıma eskiden o ilaçlama arabalarının arkasından koşan çocuklar geldi ahahahaha. Bir an gözümde takımca öyle B12 peşinde koştuğumuz geldi de
Aşureler beni de fena sınıyor. Arkadaş evren bana oynuyor sanki, aşure getiren getirene. Dolap aşure doldu. 1 tanesi eksildi bugün tüm direnişime rağmen. ektsra kaç dakika eliptik yatmam lazım acabaaaaaa

O unutkanlık bende de var tatlım sorun değil. Edirnede yaşıyorum ben
Ne yapsak karabibercim bilemedim ki. Hedefcimin iştahını arttırıyormuş bak B12 bana da aynısını yapar diye korkuyorum valla. Bu iştahımın üzerine iştah açılmasını düşünemiyorum tam bir kabus olur. Balık yağı alıyorum balık yemediğim günler ama yeterli olmuyor tabii ki düzenli de içmediğim için.

Arkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altında takım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım

Karabiber değil canim kardelen

Kaptanim morordek gelince durumuna gore karar verebilir

Biz de bayadır haşlama yemiyoruz. Tabi bizimkinin asıl sebebi Umut beyler. Kendileri yağda yumurta sevdiği için yumurtaları o sekilde yapıyoruz hep ya da omlet/menemen. Kokuyorsa da ben fark edemedim belki o yüzden :)
%100 organik olduğuna ben de pek inanamıyorum ama kötünün iyisi diyerek yiyoruz, mecbur.
Ne yapsak karabibercim bilemedim ki.
Ferahım seni B12 denizine atalım cidden kardelenin ismini göre göre karabiber yazmışsın
Kaptanicem diyetisyen devam ediyor mu? Listene uyabileceksen ayırmayalım izne. Bildirim yapmamanı idare ederiz. Ama diyet de bozulur diyorsan bilemedim. Kararı sana bırakıyorum. Babana da çok geçmiş olsun, yine mi nuksetti rahatsızlığı?

Ban yolla bana. Daha bir tane aşure gelmedi

Kahvaltı
1 tk fındık ezmesi şekersiz
1 kk peynir
1 yumurta
4 5 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
2 dilim ekmek
Sadece kıymadan yapılmış 4 köfte
Domates kuru soğan

Yeşil çay

Akşam
1 yk türlü
2 dilim mandalina

Spor maalesef bugün yürüyüşe çıkamadım. Avmye gitsem orada da olsa hafif tempoda dolaşırdım valla ama yok çıkamadık hiç. Malum bacaktan başka spor yapamıyorum. ben de akşam yemeğinden kıstım

bunuda deniycem zor ama fırçalamada iyidir herhalde

Hedef geçen günlerdeki halsizligim gitti sanki gerçi o zamanlar psikolojik iyi değildim galiba kızın tuvalet mevzuları ekstra yemek isteklerim falan azaldı içtim 1 ampul d vitamini yine alcam haftada 1 2 ay kullanmak lazım doktor 2 ay kullan demişti.
Bu sinek ilacı mevzusuda iyj fikir millet olarak gerekli valla herkeste azdır b vitamini..
Fancy davet için saol şekerim 2 Bebeyle zor gibj benim için belki eşimle falan geçersek olur tabi yine haber et. Kardelen Edirne'de çok uzak sayılmaz be yaa.
rint gönderelim Aşure sanada. Belediyenin falanda mı rastlamadın ozaman hazır al pişir diycem ördekcim duymasın senin kaçamakların yetti zaten diycek . sadece 2 dilim mandalina nasıl frenliyorsun hayranım valla helal olsun .
toplight kaptanım çok geçmiş olsun . Allah kolaylık versin işlerinde huzur versin yuvanda..
toptan aklımda olanları yazdım herkese En derin saygilar hürmetler.. hee çikolatacanavarı ve ozlemcim bekleniyorsunuz takımdan ..
hee birde Suzi den haber alan varmı aklıma o da düştü şimdi..

Pazar menü morordek
kahvaltı 11 1 dilim tost ekmek üzerine sosili Sucuklu kaşarli yalancı pizza yumurtalı.
1 dilim kızarmış ekmek Domates salatalık Peynir azcık kuşburnu marmaleti.
2 gibj yarım kase Aşure Fındıklı
1mandalina
5 buçuk 1 lahmacun ayran
2 parça göğüs KFC
9 gibj yarım kase Aşure bol narli
1 mandalina.
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş Arkadasa Aşure götürdüm yağmurda yürüyüş oldu . tempolu yürüdüm avm yürüyüşü saymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…