- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.261
göz dağı vereyim diyosun bence menü falan iyi sporlar yormustur yaAyyhhhh suyum çıktı. Önden sporumu yazayım
20 dk yoga
300 ip
40 dk eliptik
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2193559 Simitlerin 2 parçasını, fümelerin birini ve hellimlerin çoğunu yedim.
Öğle
Eki Görüntüle 2193560
Chialı bulgur, yoğurt ve pul biber
Akşam
Bana göre yemek yoktu kv de ve ben açtım. Artık eliptiğimden kesersin ya da tamamını alırsın ördekim. Yorgun olmama rağmen eve gelince sporumu yaptım ki birazını yakayım diye. Doğum günü pastasının sadece tadına baktım 1 çatal. Tek övüneceğim şey bu olabilir galiba.
Suyum da 3 lt oldu.
Aralarda 2 filtre kahve ve 1 bademle 1 ceviz yiyip içtim.
Ben de sizinle aynı takımdayım canım ama ben de İstanbulda yaşamıyorum
Yordu yordugöz dağı vereyim diyosun bence menü falan iyi sporlar yormustur ya
Ya hedefcim çok alemsin
Doğal yollardan ben bir türlü duzeltemiyorum bu vitamin değerlerini. Ne demirim ne B12'im ne de D vitaminim normal değerlere yükseliyor. İlla ki takviye almak zorundayım.
Yumurtayı da organik yazanlardan alıyorum ben. Bi sıkıntı yaşamıyorum. Denemediysen bir de öyle dene belki yiyebilirsin.
Muhteşem olmuş eline sağlık canım
Hayırdır ciklatim önemli sorunlar değildir umarım?
sessizleşmiş yine buralar, nerelerdesiniz bakiyimmmm
Biraz tatlı isteği yapıyor olabilir ama odaklanmamaya çalışıyorum. Pazartesi başlıyoruz dimi hedefcim. Kendini adapte et zihnen hazırlan pazartesiye, başlıyoruuuuzzzz ....... :)))
Tamam misnimalist yaşiciz ama ihtiyaçlar doğrultusunda alınabilir şeyler var. Mesela eliptik bisiklet gibiÖnümüz kar kış, dışarı çıkıp yürümek 2 katı zor gelecek. Hem gözünün önünde durdukça vicdan yaptıran bir alet kendisi. Kendini kullanmaya mecbur hissediyorsun
Sahile inip yürümeyi çok istiyorum ama işte Mert beni çok bağlıyor ya. Yoksa çoktan sana da derdim gidelim diye ama işte havalar ve küçük adamın sağı solu belli olmuyor. Ama hafta arası orta bir yerde buluşalım yürüyerek gelip ne dersin?
Olur sahilde mi yürüyelim? Diğer takım arkadaşımızı da davet edelim bari Ferah’cım. Diğer takımı geçeceğiz ya bu bir ekip işi olacak ne de olsahedef38beden Hedefcim çık sen de gel. İstanbul’daysan Caddebostan sahile doğru alalımm seni :))
fancynancy
Yaa Ferah, 3 çocukla o bisiklet çevirdiğimiz gün çok iyiydi. Efsaneydi ama o gün de iğne ipliğe dönmediysek bizden daha bişey olmaz hahahahAslında kızlar okuldayken yine bisiklet çevirebiliriz. Bir gün de onu yapalım. :)
Fancy eline sağlık maharetli hanim etiket olayida süper olmuş .
pamuk
çok hoş olmuş güldürdün beni
d vitamini ampul olanlardan bende içiyorum faydası var kesinlikle gecenki halsizlik azaldı haftada 1 alıyorum bende felaket unutkanim.
bugün yorucu bir gün oldu 4 bebe akşama misafir yemek Aşure derken benim öğün falan yalan oldu menüde saçma bir ara biraz ip atladim o kadar kafamda bedenimde yorulmuş yatıyorum .
Hedefcim maalesef İstanbul da değil. Yoksa çok isterdim o da gelsin. Başka eklenen oldu mu bizim gruba ayıp etmeyeyim sonra. Gerçi karşı takımdan da alabiliriz yani, tarafımıza çekerizİstanbul da @si_bel var bildiğim Beykoz da. @parkbyull galiba tuzla daydı.
morordek
Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.
İstanbul da olmadığını biliyorum ama hangi şehirdeydin unuttum yaa. Ne olur kusura bakma. Benim de B12 ye ihtiyacım var. Ciddi ciddi unutkanlıklarım var.
İyi pazarlaaarrrrr kızlarrrrr
O unutkanlık bende de var tatlım sorun değil. Edirnede yaşıyorum benİstanbul da olmadığını biliyorum ama hangi şehirdeydin unuttum yaa. Ne olur kusura bakma. Benim de B12 ye ihtiyacım var. Ciddi ciddi unutkanlıklarım var.
Sen öyle deyince aklıma eskiden o ilaçlama arabalarının arkasından koşan çocuklar geldi ahahahaha. Bir an gözümde takımca öyle B12 peşinde koştuğumuz geldi deOrganik yazanlardan alıyorum genelde ördeğim ama tam organik olduklarına inanamıyorum tabi ki.
Köylülerden denk getirebilirsem tadı güzel geliyor.
Omlet ya da birşeylerle karışık yine gidiyor ama haşlamayı pek severdim ben, artık zorluyor. Yesem de severek olmuyor.
2 günden beri geç uyanınca gün hemen bitti.
Evet evet, çok hazırım pamukcum.
Bisikleti ben de seviyorum evde. O esnada bir şeyler izleyip okuyabilmek mümkün oluyor. Aslında dışarıda bisiklet binmeyi daha çok seviyorum ama yoğun bir günse ya da bir nedenle dışarı çıkma şansı yoksa çok iyi oluyor.
Ne yazık ki değilim tatlım. Benin yerime de yürüyün
Ama plan yaptığınız zamanları söyleyin, ben de size uzaktan eşlik ederim.
Ayy, o bisiklet zayıflama yeterli olsa bende bir şey kalmazdı tatlım.
Bisikletle çıkınca baya kendimden geçme modundayım ama keyifli gelince pek zayıflatmıyor galiba.
Direkt hissediyor musun etkisini? Sanırım ben o kadar hissedemiyorum.
Aşureler yok mu o aşureler..
Azıcık kaçarsa bir şey olur mu çalkalarken?
Hani bu belediyelerin ilaçlama yaptıkları araçlar var ya, yolda her yere sıka sıka gidiyorlar. Bize de öyle bir şeyle B vitamini sıkmalılar. Takımca durumlar sıkıntılı
İyi pazarlar şekerim.
Ne yapsak karabibercim bilemedim ki. Hedefcimin iştahını arttırıyormuş bak B12 bana da aynısını yapar diye korkuyorum valla. Bu iştahımın üzerine iştah açılmasını düşünemiyorum tam bir kabus olur. Balık yağı alıyorum balık yemediğim günler ama yeterli olmuyor tabii ki düzenli de içmediğim için.O unutkanlık bende de var tatlım sorun değil. Edirnede yaşıyorum ben
Karabiber değil canim kardelenSen öyle deyince aklıma eskiden o ilaçlama arabalarının arkasından koşan çocuklar geldi ahahahaha. Bir an gözümde takımca öyle B12 peşinde koştuğumuz geldi de
Aşureler beni de fena sınıyor. Arkadaş evren bana oynuyor sanki, aşure getiren getirene. Dolap aşure doldu. 1 tanesi eksildi bugün tüm direnişime rağmen.ektsra kaç dakika eliptik yatmam lazım acabaaaaaa
Ne yapsak karabibercim bilemedim ki. Hedefcimin iştahını arttırıyormuş bak B12 bana da aynısını yapar diye korkuyorum valla. Bu iştahımın üzerine iştah açılmasını düşünemiyorum tam bir kabus olur. Balık yağı alıyorum balık yemediğim günler ama yeterli olmuyor tabii ki düzenli de içmediğim için.
Kaptanim morordek gelince durumuna gore karar verebilirArkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altındatakım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım
Bilerek mi yemedin canim? Yoksa hasta felan misin?Arkadaslar bugun ne sabah ne aksam hic birsey yemedim sadece aksam biraz yaprak sarmasi yedim yarin daha duzenli olacak insallah
Biz de bayadır haşlama yemiyoruz. Tabi bizimkinin asıl sebebi Umut beyler. Kendileri yağda yumurta sevdiği için yumurtaları o sekilde yapıyoruz hep ya da omlet/menemen. Kokuyorsa da ben fark edemedim belki o yüzden :)Organik yazanlardan alıyorum genelde ördeğim ama tam organik olduklarına inanamıyorum tabi ki.
Köylülerden denk getirebilirsem tadı güzel geliyor.
Omlet ya da birşeylerle karışık yine gidiyor ama haşlamayı pek severdim ben, artık zorluyor. Yesem de severek olmuyor.
Ferahım seni B12 denizine atalım cidden kardelenin ismini göre göre karabiber yazmışsınNe yapsak karabibercim bilemedim ki.
Kaptanicem diyetisyen devam ediyor mu? Listene uyabileceksen ayırmayalım izne. Bildirim yapmamanı idare ederiz. Ama diyet de bozulur diyorsan bilemedim. Kararı sana bırakıyorum. Babana da çok geçmiş olsun, yine mi nuksetti rahatsızlığı?Arkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altındatakım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım
Ban yolla bana. Daha bir tane aşure gelmediSen öyle deyince aklıma eskiden o ilaçlama arabalarının arkasından koşan çocuklar geldi ahahahaha. Bir an gözümde takımca öyle B12 peşinde koştuğumuz geldi de
Aşureler beni de fena sınıyor. Arkadaş evren bana oynuyor sanki, aşure getiren getirene. Dolap aşure doldu. 1 tanesi eksildi bugün tüm direnişime rağmen.ektsra kaç dakika eliptik yatmam lazım acabaaaaaa
Ne yapsak karabibercim bilemedim ki. Hedefcimin iştahını arttırıyormuş bak B12 bana da aynısını yapar diye korkuyorum valla. Bu iştahımın üzerine iştah açılmasını düşünemiyorum tam bir kabus olur. Balık yağı alıyorum balık yemediğim günler ama yeterli olmuyor tabii ki düzenli de içmediğim için.
bunuda deniycem zor ama fırçalamada iyidir herhaldemorordek
Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?