- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.401
Hmm tabi menü yazmadığın için o kısımdan emin değildim hedefcim
Neyse olsun biraz takıl bakalım böyle :)
Hadi artık rintcim bi atak bekliyorum senden
Maşallah sporuna
Seni 2. gruba ekledim bu arada
Valla irademe sahip çıktım bugün de yedim ama çok az :)Aşure yapmaya korkuyorum ben yoksa kac kase yerim
İnşallah canimYürüyüş çok güzel bi spor canım takılma o kadar. Hele ki açık havada olunca daha da güzel.. Bi de düzenli hergün yapıyorsun. Bu kararlılık ve azimle kolaylıkla hedefine ulaşacağını düşünüyorum ben.
Kardesimde surekli diyor abla gobek eritme hareketleri yap bak çok etkili yürüyüşteyden daha iyi diyor zaman buldugumda mutlaka onlarada bakacagim 1 haftadan beri surekli misafirim var bugün bile şuan yatili misafirim var bu kosusturmaya oğlanın ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorumAslında bir göz atabilirsiniz karabibercim. Bana bir noktadan sonra çok etki etmiyor gibi geliyor yürüyüş. Daha doğrusu az kalori harcatıyor. 3-5 saat de zaman bulup yürümek zor. Bir dönem tae boyunca denemiştim mesela çok etkili. 2 3 saat yürüyüşe bedel 1 saati
Aynen öyle canimValla ben de cok degisik sporlar ogrendim. Cok guzel oldu. Bi ara kendimce cok iyi yapiyordum spor. Bana iyi geliyodu.
Ooo menü süperBugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi kasar
Ogle
2 kepc corba
3 kasik pilav
Ara
2 hurma
Aksam
Salata
2 lt su
Kaptanim misafir varken birdaha misafir uzerine birdaha misafirHanımlar nerdesinizzzzz?
İnşallah kuzum bence hepimizin ciddi sorunları var
Gsjskldjsbq tek deli ben degilim artık ikna oldum
Ben yine olay storedan göbek eritme egzersizi diye bir şey buldum 30 günlük benimkini öyle hemen eritemez de belki iyi gelir umuduyla başladım umarım bi bildikleri vardır istersen sen de aynısına başla 10dk falan sürüyor gündeKardesimde surekli diyor abla gobek eritme hareketleri yap bak çok etkili yürüyüşteyden daha iyi diyor zaman buldugumda mutlaka onlarada bakacagim 1 haftadan beri surekli misafirim var bugün bile şuan yatili misafirim var bu kosusturmaya oğlanın ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum
Allah kolaylık versin canım benimkilerde geç uyudu bu gece .21:30 dan beri bebe uyutmaya çalışıyorum. Arkadaş ne diş fırçalamaları bitiyor ne çişleri. Masal oku, ninni söyle. Höööytttt. Bak bu saat oldu daha yeni daldı ikisi de. Daha eliptik yapcam ben yaa. Öf yatıp uyuyasım var yemin ediyorum.
Kızımında boğazı ağrıyormuş, şurup verip baby vicks falan sürdüm, İnşallah biraz iyi gelirler de ilerlemez.
Geçmiş olsun canım prensesine. İnsallah işe yaramıştır.21:30 dan beri bebe uyutmaya çalışıyorum. Arkadaş ne diş fırçalamaları bitiyor ne çişleri. Masal oku, ninni söyle. Höööytttt. Bak bu saat oldu daha yeni daldı ikisi de. Daha eliptik yapcam ben yaa. Öf yatıp uyuyasım var yemin ediyorum.
Kızımında boğazı ağrıyormuş, şurup verip baby vicks falan sürdüm, İnşallah biraz iyi gelirler de ilerlemez.
Karabibercim senin pazar, pazartesi sporun yok muydu ben mi kaçırdım?
Aaa aynı anda yazınca dükkanı sen açmış gibi olmuşsun violincimGunaydinlar herkese
kusura bakma patron ben geç kaldım bu seferOoo dükkan açılmamış bugün, ben açayım o haldeparkbyull gör bak
Herkese günaydınlar
Geçmiş olsun canım prensesine. İnsallah işe yaramıştır.
Çocuklarla vakit bulabilmen bile büyük başarı canımcım.
Karabibercim senin pazar, pazartesi sporun yok muydu ben mi kaçırdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?