Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu azimle devam edersen başarırsın mutlaka hedefçim

Ay kıyamam kuzum ya... Çok geçmiş olsun canım benim. Çocuklarımıza Allah zeval vermesin

Çok geçmiş olsun fancycim

Geçmiş olsun canım. Kaçıncı sınıfa gıdıyor kızın.

Öldüm bittim ya
Sözde bu akşam çalışacaktım. Neeeerde?
Bebe anca uyudu ben de yorgunluktan ölüyorum. Az sonra uykum gelir benim de
Benımkılerde sırayla uyumaya başladı ama kızlar daha uyumadı. Basım catlıyor bugün bıran önce uyusalar dıye beklıyorum.
Bu hafta pek kılo veremedım galıba. Gezmelere gıdınce olmuyor.
Az önce benım en küçük sureklı hapşırıyor. Üşüttüm herhalde bugün onu dıye düşünmeye başlamıştım. Aradan bıraz zaman gectı hapsurdukca burnu aktı ve burnundan mınık köpük çıktı.hanı beyaz eşyaların etrafına koyarlarya beyaz mınık mınık köpükler bundan atmış bızımkıde burnuna. Yenı bırsey almıştım çocuklar hemen parçalamaya koyuldular zaten. Hıc aklıma gelmemıstıde onu yapabılcegı. Oğlumda aynısını yapmıştı küçükken doktor çıkarmıştı. Bızımkıde hapsurahapsura kendı çıkardı.
Bu çocuklar çok fenalar. Burnuna ne dıye sokuyor sankı. Büyüdükçe cıldırıyorlar yaramaz oluyorlar ıyıce.

Öldüm bittim ya
Ay Ayy allah kolaylık versin hepimize bende kafayı yiycem hiç bitmiyor istekleri dertleri sürekli tepemdeler bende oyun isteği gram yok zorlaşamda yok sabır şükür diye diye motive olmaya çalışıyorum şükür çalışana daha dahada sabır şükür biz böyle değildik ya annelerimizin kıymetini daha iyi anladım daha benimkilerde uyumadi bu gece

Geçmiş olsun canım ay oyun falan oynamayı bilmiyorlar ya öğlen çocuğu almaya gidiyorum hep alt alta üst üste itis kakis güreş kız erkek fatketmiyor hepsi öyle bir koşus kızda kucakta ancak geçiyorum ablalar abiler ne oynuyor diyo bebe . seneye ne olcak bilmiyorum valla.

Ayy sanada geçmiş olsun canım sorma benim kızda kesifte deliklerini geçen burnuna leblebi sokarken yakaladım hiç akla gelcek seymi oğlumda kiraz çekirdeği sokmustu çok korkuyorum bu yabancı cisim yutma vs.

Geçmiş olsun tatlım. Allah daha büyüklerinden korusun.

Bu azimle devam edersen başarırsın mutlaka hedefçim

Umarım kardelencim.

Öldüm bittim ya

Zaten uyusun diye gözüne bakınca uyumazlar hiç.

Çok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef

morordek

Geçmiş olsun rintcim.

Çook geçmiş olsun.

Benim konsantrasyon sıfır ne bulursam yemeye başladım yok arkadaş beceremiyorum bu diyet işi bugün bende spor yapamadım üstüne kaçamak cok. stres çok offf

Sibel bir gidince devamı geliyor, yapma bence kaçamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…