Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar benim koşturmalar bitmiyor maalesef kızlar sıkıntımı yazmıştım sonunda regli oldum bugün regli olmama rağmen tartıda çok güzel bir sonuç gördüm inşallah cumaya da bu sonuç olur bakalım ne çıkacak menü paylaşamıyorum çünkü hiç düzenli değil saçma sapan hareketlerim de günlük minimum 10-15 bin adım arasında
kaptanım beni bir süre böyle idare et seyahati de iptal ettim yavaş yavaş düzenimi oturtacağım

günaydın hatun kişiler

03:30 dan beri ayaktayım neden benim bebe uykusunu almış bizde almak zorundaymışız

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dünkü menü

sabah:1 elma , su
öğlen:tavuklu salata
ikindi 15:30 gibi amirim keçi sütlü dondurma getirmiş boğazım çok kötü diye 4-5 çay kaşığı yedim.
gün boyu:2 mandalina
akşam:et yahni,mercimek çorba,salata
gece:ders çalışırken 1 bardak nar suyu eşim sıktı

su:3 litre
spor:15 dk plates

İdare ederiz tabi ki kaptaniçem ayıp ettin
İzne ayırmıyorum yani değil mi, yaşasın :)
günaydın hatun kişiler

03:30 dan beri ayaktayım neden benim bebe uykusunu almış bizde almak zorundaymışız
Ovv 3:30 da fenaymış

Su makarna pilavlarinizi bi öğlene alsanız akşam yemeseniz ne güzel olacak

Diren canım senin çok az kilon kaldı

Evet ya cikilatam. Kilo aldım farkındayım son 1-2 haftada ama tartılmadım. Bu hafta çok dikkat edip haftaya tartılacağım. Amacım yeni yıla 60 altında inmek.
Hiç motive olamıyordum. Yeni yıl için niyeti bozup ufak bir tatil mi yapsak dedik. O gazla hadi dedim, bu motivasyon olsun.

Ben de biran önce 6lı rakam görmek istiyorum
İnsanın verdikçe veresi geliyor demi

Az spor yapmıyorsun aslında hedefcim :)
Kilo aldıysan az diyet kısmındandır

Haklısın ördeğim. Sporum iyi ama 1 2 hafta alışayım sonra günlük 2 saat altına düşmemeye çalışırım olmazsa.

Ben de biran önce 6lı rakam görmek istiyorum
İnsanın verdikçe veresi geliyor demi

Geliyor valla cikilatam. 60 altını hayal edince heyecan yapıyorum.

Selam kızlaaarr. Uğrayamadım. Kuzum okulda düşüp ağzını bacağını falan yaralamış. Koşa koşa ona gittim komşuya bırakıp ufaklığı. Ay gözü olanın gözü çıksın şu çocuklarda. Arkadaşı üstüne düşüyor ona bişi olmuyor benim kız fena. Neyse Allah beterinden saklasın tabii, buna da şükür.
Eve getirdim tabi, yarlarımızı evde bir daha temizledik vs., yarın da serbest kıyafet günüymüş gidip eşofmanını bluzunu falan aldım. Eksiklerimiz vardı birkaç onları da aldım, market alışverişi yemek vs. Bir de ödev yapıyoruz şimdi
Akşama gelcem yanınızaaaaaa

Çok gecmis olsun cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…