- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.421
İdare ederiz tabi ki kaptaniçem ayıp ettingünaydınlar benim koşturmalar bitmiyor maalesef kızlar sıkıntımı yazmıştım sonunda regli oldum bugün regli olmama rağmen tartıda çok güzel bir sonuç gördüm inşallah cumaya da bu sonuç olur bakalım ne çıkacak menü paylaşamıyorum çünkü hiç düzenli değil saçma sapan hareketlerim de günlük minimum 10-15 bin adım arasında
kaptanım beni bir süre böyle idare et seyahati de iptal ettim yavaş yavaş düzenimi oturtacağım
Ovv 3:30 da fenaymışgünaydın hatun kişiler
03:30 dan beri ayaktayım neden benim bebe uykusunu almış bizde almak zorundaymışız
Su makarna pilavlarinizi bi öğlene alsanız akşam yemeseniz ne güzel olacakmorordek
Kahvaltı
Sütüm bitmiş yine yumurtaya talim
Peynirli omlet
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 dilim tb ekmek
Akşam
1 kase domates çorbası
2 parça piliç şiş
4 yk makarna
Aralarda;
1 filtre kahve, 12 badem, 1 tk fındık ezmesi
Su: 2,5 lt
Spor: 20 dk yoga, 35 dk eliptik
Ya ben ondan da sıkılıyorum bi süre sonraYaaa yıllik iznim bitti bugün nöbete geldim çok mutsuzum zengin koca bulup ev hanımı olmak isterdim
Ben çok mutluydum ya doyamadım sürekli birşeylerden şikayet eden insanların içinde çalışsan ve asla yaranamasan kesinlikle evde kalmayı tercih edersinYa ben ondan da sıkılıyorum bi süre sonra
Nasıl mutlu olunmaz örneğiyim adeta
Aaa aynı anda yazınca dükkanı sen açmış gibi olmuşsun violincim
Haklısın tabi, iş ortamından memnun olmayınca insanın evde kalası geliyordur.Ben çok mutluydum ya doyamadım sürekli birşeylerden şikayet eden insanların içinde çalışsan ve asla yaranamasan kesinlikle evde kalmayı tercih edersin
Kilo anlamında mı hedefcim? :)Herkese günler günler kızlar..
Çok pis bir motivasyona girdim.
onu ben yıllardır istiyorumYaaa yıllik iznim bitti bugün nöbete geldim çok mutsuzum zengin koca bulup ev hanımı olmak isterdim
Haklısın tabi, iş ortamından memnun olmayınca insanın evde kalası geliyordur.
Kilo anlamında mı hedefcim? :)
Diren canım senin çok az kilon kaldıEvet ördeğim.
Az diyet az spor değil full time :)
Diren canım senin çok az kilon kaldı
Az spor yapmıyorsun aslında hedefcim :)Evet ördeğim.
Az diyet az spor değil full time :)
Ben de biran önce 6lı rakam görmek istiyorumEvet ya cikilatam. Kilo aldım farkındayım son 1-2 haftada ama tartılmadım. Bu hafta çok dikkat edip haftaya tartılacağım. Amacım yeni yıla 60 altında inmek.
Hiç motive olamıyordum. Yeni yıl için niyeti bozup ufak bir tatil mi yapsak dedik. O gazla hadi dedim, bu motivasyon olsun.
Az spor yapmıyorsun aslında hedefcim :)
Kilo aldıysan az diyet kısmındandır
Ben de biran önce 6lı rakam görmek istiyorum
İnsanın verdikçe veresi geliyor demi
Çok gecmis olsun cnm yaSelam kızlaaarr. Uğrayamadım. Kuzum okulda düşüp ağzını bacağını falan yaralamış. Koşa koşa ona gittim komşuya bırakıp ufaklığı. Ay gözü olanın gözü çıksın şu çocuklarda. Arkadaşı üstüne düşüyor ona bişi olmuyor benim kız fena. Neyse Allah beterinden saklasın tabii, buna da şükür.
Eve getirdim tabi, yarlarımızı evde bir daha temizledik vs., yarın da serbest kıyafet günüymüş gidip eşofmanını bluzunu falan aldım. Eksiklerimiz vardı birkaç onları da aldım, market alışverişi yemek vs. Bir de ödev yapıyoruz şimdi
Akşama gelcem yanınızaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?