- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.381
Gecmis olsun canimnedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.
Saol canım sizde inşallah cumleten grupcakOlsun yapmışsın ya, süper.
Ay bizimkinin de sümükleri akıyor yeşil yeşil, sesi de kısıldı herşeye bağırarak ağlamaktan. Helak oldu çocuğum.
Çok geçmiş olsun Sibelcim. Çabucak atlatın İnşallah.
Valla bu annelik öyle bi şeymiş ki hedefcim asla hazır olamıyorsun benceHazırlıklısın en azından ördeğim, sürpriz olmayacak.
Valla bu annelik öyle bi şeymiş ki hedefcim asla hazır olamıyorsun bencetüm kitapları yala yut gene de bilmediğin yerden çıkıyor sorular
Tüh gene yetisememisim açılışaaçılışı ben mi yapıyorum günaydınlar
günaydın patronTüh gene yetisememisim açılışa
Günaydınlar
Hamile işareti ne kız korkutma benigünaydın patron
Meyveyi akşama bırakma canım. Karbonhidrat neticedeDünün menüsü
1 has yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salam
Ara 1 avuç fındık ve badem
Akşam 1 kase çorba
2 yemek kaşığı türlü
Ara 1 küçük mandalina
Su 2 bucuk litregaret iyi beslendiğini düşünüyorum ama bugün de yine dünkiyle aynı off
yok len kollarını çiçek yapmış gözlüklü şirin olayıHamile işareti ne kız korkutma beni
Meyveyi akşama bırakma canım. Karbonhidrat neticede
proteine ağırlık verdiğinde ciddi incelirsin ama kilon düşmez yağı kaybeder kas kütlesi kazanırsın çünkü bir kilo yağ basketbol topu büüyüklüğünde iken bir kilo kas bir teniz topu büyüklüğündedir öyle düşün...Dünün menüsü
1 has yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salam
Ara 1 avuç fındık ve badem
Akşam 1 kase çorba
2 yemek kaşığı türlü
Ara 1 küçük mandalina
Su 2 bucuk litregaret iyi beslendiğini düşünüyorum ama bugün de yine dünkiyle aynı off
Hah tamam şimdi olduyok len kollarını çiçek yapmış gözlüklü şirin olayıtovbe de allah olmayana versin elimdekini az daha buyutem ben
Hamile işareti ne kız korkutma beni
Meyveyi akşama bırakma canım. Karbonhidrat neticede
Ben de leslie yapmaya baslamak istiyorum. Bu aralar cok sis hissediyorum kendimi. Patlayacak gibiyim sanki. Hareket iyi gelir belkiZumbaya başladım bugün
Ben vücuduma ne yapmışım böyle gecen yıl hiç zorlanmadan karın ve kol hareketlerini yapabiliyordum bu sene ben ölmüşüm kas mas hiç bişey kalmamış hareketlerin yarısını kendimi cok zorlamama ragmen yapamadımzamanla acılcam muhtemelen neyse ki cok ter attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?